Păreri Erecta pentru potență. Prospect, reacții, ingrediente 2023

păreri erecta pastile potenta erecție

Am căutat destul de multă vreme soluții naturale ce pot fi folosite ca tratament pentru disfuncții erectile. Și am dat de pastilele pentru potență Erecta, cu descrieri detaliate pe net. Am căutat păreri Erecta să văd ce zic alții. Ca de obicei, am dat de păreri împărțite, inclusiv pe forumuri. Așa că las aici și recenzia mea despre Erecta, care sper să te ajute.

Am cumpărat Erecta online, direct din magazinul lor. Destul de scumpe mi s-au părut, însă sunt de părere că dacă dai un ban, înseamnă că trebuie să fie de calitate. De la acest principiu pornește călătoria mea care se materializează în acest articol cu păreri Erecta.

Păreri Erecta, efecte și prezentare produs

Erecta este un super produs pentru potență, așa cum zic producătorii pe site. Este unul din cele mai eficiente tratamente naturale pentru impotență, produs în China și importat la noi de o firmă românească.

Am și-un exercițiu de dicție pentru tine: pronunță numele producătorului: Zhongshanshi Meitai Baojianzhipin Youxiangongsi. Am luat numele de pe certificatul de Calitate și Conformitate, de pe site-ul lor.

Produsul are efect rapid, în doar 45 minute și poate rămână în corpul tău, ca să îi simți efectele, până la 3 zile. Vine sub formă de pastile, care se iau pe stomacul gol înainte de masă sau la 4 ore de la ultima masă. Fiecare pastilă e ambalată individual, în propria ei cutie, însă există și cutii cu câte 2 pastile. O capsulă de Erecta este ceva mai mare decât altele, are 450 mg.

Acest supliment are următoarele efecte, conform producătorilor:

 • creșterea vitalității și a libidoului la bărbați,
 • creșterea apetitului sexual și intensificarea actului,
 • eliminarea ejaculării precoce,
 • eliminarea stresului și anxietății,
 • sporește capacitatea de refacere după ejaculare, la maxim 10-20 minute.
 • erecții puternice și de lungă durată.

Însă, cât din toate acestea e adevărat? Hai să aflăm din aceste experiențe și păreri Erecta.

erecta păreri cuplu sex pastile erecție
sursa foto: unsplash.com

Păreri Erecta forumuri și bloguri

Am citit mai multe păreri de la utilizatori, și nu le-am luat în calcul pe cele neclare sau lipsite de argumente. Concluzia generală la care am ajuns căutând păreri Erecta pe forumuri este că acest produs funcționează pe partea de stimulare, întărire și menținere a erecției, cât timp este respectată indicația de administrare de pe prospect.

În medie, undeva la 20% din utilizatori au spus că efectul la ei a fost zero. Însă, aproape nimeni nu a detaliat în ce condiții a luat produsul sau dacă a respectat indicațiile.

Undeva la 30% din utilizatori au spus în părerile lor despre Erecta, prospectul Erecta dar și în recenziile scrise pe alte bloguri că e un produs bunicel. Cei care au detaliat, au spus că nu au fost mulțumiți fix de indicațiile de administrare, că au făcut foamea, că s-au simțit constrânși și stresați de produs.

Restul, de 50%, tot cu aproximație bineînțeles, au zis că a funcționat ok și că sunt mulțumiți. Au reușit, probabil, să depășească limitele privind mâncatul, și s-au concentrat strict pe sex. O parte dintre aceștia, nu toți, spun că au simțit efectele și a doua zi. Nu ține 3 zile cum scrie pe prospect, însă 2 zile clar ține.

Experiența mea: păreri Erecta

Eu cred că totuși Erecta este un supliment bun pentru cei care au neveste, amante sau iubite care pot face sex cu ei la comandă. De ce zic asta? Pentru că, dacă ești ca mine, un semi-burlac, cu piciorul într-o relație nesigură și cu mintea deschisă spre alte femei, nu prea te poți organiza cu viața sexuală, mă-nțelegi?

Eu, în relația actuală, nu pot merge la iubita mea să-i zic: „știi, astăzi aș vrea să facem sex, să testez Erecta”. Sau ar fi amuzant să-i zic „știi, vreau să scriu un articol despre păreri Erecta. Mă poți ajuta cu partea practică?”.

Nu avem acel nivel de intimitate și înțelegere. Pot doar să o scot la cină și să-i propun apoi să mergem la mine sau la ea, ceea ce am și făcut. Însă, prima oară când am luat Erecta și am mers la ea, când am vrut să facem sex, mi-a zis că e la menstruație. Și am rămas cu erecția undeva în aer, de a început să mă doară.

M-am masturbat când am ajuns acasă, dar am rămas cu durerea la nivel testicular, respectiv în stomac. Am avut și nasul înfundat și o ușoară durere de cap, care a trecut după somn.

A doua oară când am luat Erecta a fost când m-am asigurat că iubita nu mai e pe stop. Așa că am stimulat-o sexul cât de mult am putut, însă cred că mai mult la mine a funcționat stimularea decât la ea. Nu părea foarte încântată de ideea de a face sex și probabil de-asta mi-a dat și mie o stare generală de disconfort emoțional.

Din punct de vedere fizic, cred că produsul a făcut ce-a promis: mi-a dat o erecție tare, care a rămas chiar și după ejaculare. Nu cred că a făcut minuni să mă scape de ejacularea necontrolată, însă e clar că nu a fost precoce. Cred că mi-am dat drumul la 20 de minute, timp în care am avut viteză mare la penetrare.

Deși fata nu era neapărat într-o stare bună, la final a recunoscut că s-a simțit bine și a avut orgasm.

În ambele situații în care am luat Erecta, nu am mai simțit efectele a doua zi. Asta poate fi o concluzie bună pentru acest articol despre păreri Erecta.

Ce reacții adverse am avut cu Erecta

Așa cum spuneam mai sus, dacă iei acest produs și nu faci sex dar ești stimulat sexual, te doare mai tare decât dacă ești în aceeași situație dar nu iei pastila. M-au durut coaiele, inclusiv capul penisului, respectiv m-a durut stomacul. Simțeam o stare de greață, nu atât de puternică încât să-mi vină să vomit.

Apoi, am avut alt necaz: mi s-a înfundat nasul de zici că am răcit. M-am speriat să nu fie altceva, dar mi-a trecut a doua zi. Capul m-a durut ușor, însă la fel, a trecut.

A doua oară când am luat suplimentul dar am făcut sex, a fost ceva mai lejer cu reacțiile adverse. Dar tot mi s-a înfundat nasul. Nu m-au mai durut testiculele, și nici erecția sau stomacul. În schimb, am avut un disconfort de la foame, nas înfundat și tot aceeași durere ușoară de cap.

sursa foto: erecta.ro

Prospect Erecta: administrare

Aici s-au creat multe păreri Erecta care încearcă să te convingă să nu cumperi produsul. Faptul că pe prospect scrie că trebuie să îl iei fie pe stomacul gol, înainte de masă, fie la 4 ore de la ultima masă, nu sună bine. Sună a sex planificat.

Capsula se înghite cu apă sau un lichid cald, precum lapte sau ceai.

De asemenea, scrie că își face efectul, garantat, în 45 minute.

Când eu am ieșit cu iubita la întâlnire, am luat Erecta pe stomacul gol, înainte să plec de acasă. Aproape nu mâncasem nimic toată ziua. Am servit cina cu ea, deși mi-era extrem de foame, am încercat să comand ceva ușor, cât să nu-mi pice greu, mai ales dacă urma să „facem mișcare” după aia. Oricum, pe scurt, mi-a cam dat peste cap toată ziua.

Ingrediente

 • frunze de Epidemium Brevicornum – 90 mg,
 • rădăcini de Morinda officinalis – 85mg,
 • rădăcini de Cynomorium songoricum – 55 mg,
 • fructe de Goji (Lycium barbarum) – 65 mg,
 • rădăcini de Gingseng (Panax ginseng) – 50 mg,
 • sclerotic de Poria cocos – 40 mg,
 • tuberculi de Dioscorea opposite – 40mg,
 • flori de Gălbenele (Calendula officinalis) – 15 mg,
 • amidon – 10 mg,
 • capsulă (gelatin) – 100 mg.

Toate sunt naturale, însă concluziile cu privire la acestea le trage fiecare.

Reacții adverse Erecta

Pe prospect Erecta scrie că nu există reacții adverse. Totuși, sunt câteva contraindicații:

 • nu se recomandă bărbaților care suferă de afecțiuni renale, hipertensiune, afecțiuni hepatice sau neurologice, afecțiuni psihice grave.
 • Nu se recomandă bărbaților care suferă de orice fel de probleme cardiace.
 • Nu se recomandă mai mult de o capsulă în termen de 3-4 zile.
 • Nu se recomandă să se ia capsula după o masă copioasă și grea.

Preț Erecta actualizat. Le găsesc în farmacii?

Prețul unei capsule Erecta pe site-ul distribuitorului, erecta.ro este de 29,9 lei. Evident, acesta scade dacă cumperi mai multe: 4 pastile la 110 lei, 8 pastile la 160 lei.

Erecta în farmacii fizice nu găsești, doar în câteva magazine online care au suplimente alimentare. Însă, sunt și magazine care fac reclamă cu numele Erecta, dar când dai click, nu au, îți prezintă alternative.

Eu recomand să cumperi de pe site-uri autorizate, sau chiar al distribuitorului. Nu comanda din locuri de care nu ai auzit sau care promit oferte spectaculoase. În general, distribuitorul are grijă să mențină același preț peste tot, iar ceilalți comercianți au ofertele lor speciale, din când în când, dar și adaosuri.

Erecta sau Maraton Forte. Ce să aleg

Fac comparația asta căci multă lume am văzut că ar alege Maraton în locul lui Erecta. Eu am scris o recenzie personală și am inclus păreri Maraton Forte de pe forumuri, însă rezultatele sunt, în general mai slabe la Maraton. De asemenea, există câteva contraindicații la Maraton Forte pe care Erecta nu le are, și ar trebui ținut cont. Așa că nu te lăsa păcălit de faptul că pe Maraton îl găsești în farmacii la un preț mai mic.

Când scriu despre păreri Erecta, nu pot să nu menționez că are restricții cu privire la mese ceva mai stricte decât Maraton. Așadar, dacă respecți în totalitate prospectul și ești relaxat când faci sex, te bucuri mult mai bine de efectele sale.

Păreri Erecta, înlocuitor și gânduri de final

Ca păreri Erecta de final, pot spune că nu m-a încântat așa de mult. Prin urmare, deși mai am acasă două pastile, cred că le voi dona unui prieten. Ambele experiențe ce le-am avut au fost mediocre, cel puțin comparativ cu cele în urma folosirii altor produse.

Nu mi-o lua în nume de rău, nu susțin că produsul nu a funcționat deloc la mine. Dacă ai citit recenzia mea despre Erecta de mai sus, ai văzut situațiile în care am luat și ce am simțit după. N-am fost încântat nici de reacțiile adverse, dar ce m-a dat pe spate a fost modul de administrare destul de restrictiv. Cam asta cred că e o concluzie principală, referitoare la păreri Erecta, supliment pentru potență masculină.

Ca înlocuitor Erecta aș recomanda pastila Pops. Face același lucru, dar mai bine, fără reacții adverse și fără atâtea restricții de administrare. Cred că de-asta și efectele ce le-am simțit, cu Pops, au fost mai puternice decât cu Erecta. Așa cum am scris despre păreri Erecta, am scris și despre păreri Pops. Citește să afli mai multe din experiența mea, ca să faci comparația.

Dacă ai altă părere sau alte recomandări sau ai propriile tale păreri Erecta pe care vrei să le împărtășești, lasă-mi un comentariu în rubrica de mai jos.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email

More Interesting Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest website folosește cookieuri pentru a îți îmbunătăți experiența. Acestea nu înregistrează date cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe acest website, îți exprimi acordul asupra termenelor și condițiilor site-ului.