Păreri Durani. Pastile potență naturale cu efect cumulativ

Păreri Durani Capsule Potență

Moaaamă! Am pornit într-o nouă aventură cu produsele pentru potență, care m-a dat peste cap! În sens bun, ai să vezi. Când simțeam că mă plafonez și nu mai găsesc ceva nou care să mă impresioneze, am dat de Durani. Așa că am ajuns acum, după experiența cu o cutie, să scriu despre păreri Durani pe blog.

Am crezut mereu că un supliment mișto, un preparat pentru potență care-ți dă la temelie și-ți răstoarnă lumea, trebuie să te ia prin surprindere imediat. Am fost mereu un tip grăbit, și în timpul sexului dar și în viață. Nu mi-am dat seama cum au trecut 40 de ani pe lângă mine și acum vreau să-mi trăiesc viața mai lent, că nu vreau să mă grăbesc să-mbătrânesc. Așa că am început să mă regăsesc în tratamentele sau curele care-și fac efectul în timp, dar te țin.

Aici intră în schemă Durani, pastile care zic pe prospect că au „efect cumulativ”. Adică lucrează în sinergie cu corpul tău. Se absorb lent, însă te ține efectul pe toată durata curei, și chiar ceva timp după ea.

Au trecut 14 zile de când am încheiat prima mea cură zilnică cu Durani. Hai să-ți povestesc cum a fost.

Păreri Durani: ce este, ce face pastila

Păreri Durani: ce este, ce face capsula

Mi-a plăcut prezentarea de pe site-ul produsului. Zice că „trezește animalul din tine”. Eu sunt jurnalist, deci om al scrisului, și am cochetat și cu versuri de hip hop, așa că am căutat tot felul de rime pentru „animalul din mine”. Și m-am distrat copios făcând asta.

Durani sunt pastile produse în Uniunea Europeană, nou apărute pe piață, care au efect cumulativ. Adică se iau sub formă de tratament sau cură, pe termen lung, și efectele încep să se simtă din cea de-a 7-a zi, după ce iei câte 2 pastile pe zi. 

Efectele Durani înseamnă amplificarea dorinței sexuale și trezirea instinctelor primare în pat. Adică, ți se scoală mai des de dimineață, apoi ești excitat când persoana iubită te atinge. Sau când vezi o femeie mișto, fie online, fie în viața reală. Răspunzi mai ușor la stimuli direcți și capeți încredere să treci peste politețuri, să fii determinat asupra direcției în care vrei să meargă seara, ziua sau întâlnirea.

Și ce iubesc cel mai mult femeile? Un bărbat hotărât, care știe cum să le ia. Vrei să vezi un bărbat hotărât? Probabil de-asta citești experiența mea și acest articol cu păreri Durani!

Păreri Durani: experiența mea de 15 zile

Mi s-a părut interesantă ideea asta că nu am nevoie de un plan. Până la urmă, cine naibii își planifică sexul? Am scris păreri despre pastile pentru potență, experiențe în care am luat pastila, așa cum scria cu 30 sau 60 minute înainte de sex. Sau am luat-o ca apoi să fac foamea. Și, ghici ce? Sexul nu s-a mai întâmplat! Ba că era pe stop, ba că o durea capul, așa că am ajuns singur cu p**a sculată acasă, doar ca să mă consum de unul singur.

Cu Durani, n-ai efectul ăsta așa puternic care te ține câteva ore și gata. Adică, poți să iei zilnic și să nu faci sex deloc. Asta nu înseamnă că te exciți la orice gaură de copac, ci că ești gata oricând apare ocazia de acțiune. Iar dacă ești într-o relație și vrei să condimentezi, Durani e sarea și piperul. Nu se văd, dar dau gust.

Așa a fost la mine. Simțeam de ceva timp că am din nou potența scăzută, și recunosc că nu mai luasem ceva pentru asta. Mă plafonasem cu gagică-mea, începusem iar să mă refugiez în masturbare și simțeam uneori frică, înainte să ajung în pat cu ea. Sincer, nu-mi era frică de propria erecție, ci mai degrabă că nu o să îmi placă sexul cu ea, și că ea o să vadă asta. Și că o să-mi dea papucii, ca apoi iar să fiu singuratic.

Norocul meu a fost că după ce-am început să iau Durani, ea intra la menstruație. Deci, mi-a dat un răgaz de vreo 5-6 zile, fără sex, ca să mi se absoarbă în organism pastila. Și, pe bună dreptate, cred că după primele 7 zile în care am terminat jumătate de cutie, m-am trezit cu o erecție și poftă cum n-am mai avut de mult. Am zis, hopaaa, ce bine era să mă scol așa lângă gagică-mea.

Așa că mi-am luat inima-n dinți să-i propun să petrec câteva zile la ea. Eram trecut de jumătatea curei mele cu Durani. Am o vagă presimțire că erecția mea matinală ar fi convins-o să facem sex mai des.

Într-o dimineață am dezbrăcat-o încă din timp ce dormea, și am început să mă frec de ea cu penisul erect. S-a umezit, probabil credea că are un vis erotic, însă apoi s-a trezit la realitate când eu aproape eram pe jumate în ea. Am depășit orice temere că mă va respinge, m-am făcut înțeles, uneori chiar de 3 ori pe zi. Când am făcut eu ultima oară sex de 3 ori pe zi? Nici nu mai știu!

În special în ultimele 5 zile de cură, Durani mi-a trezit dorința aia carnală pe care, din rușine sau timiditate, am ținut-o ascunsă. Mă așteptam să o obosesc, să mă respingă, dar ea de fapt mi-a zis că de mult nu m-a mai văzut așa. I-am explicat că nu doar Durani este „vinovatul”, ci și atracția pe care o simțeam oricum pentru ea. 

Prospect Durani și administrare

Aici, povestea e simplă. Iei 1-2 capsule pe zi, când vrei tu. Cutia te ține 15-30 de zile (dacă iei 2 pe zi, respectiv dacă iei 1 pe zi). Iei pastilele cu apă sau suc, ce vrei tu, când vrei tu. Dar nu mai mult de 2 pe zi. Se absorb lent în corp, și efectele intră pe felie după șapte zile. Depinde de la om la om, unii poate au nevoie de 10 zile, alții de 12. 

Și știi ce-i mișto? Nu mai trebuie să planific când iau, cu cât timp înainte, doza recomandată și toate cele. Nu mai trebuie să umblu cu pastila în buzunar când merg în vizită la parteneră. Iau Durani acasă și merg cu mâna goală și erecția asigurată! Prefer să le înghit pe ambele, una după alta, dimineața. Apoi, toată ziua fluier liniștit. Mi-a intrat în reflex să iau Durani după primele 3-4 zile.

La mine, s-a manifestat prin erecții matinale din ce în ce mai frecvente. Apoi, toată ziulica mă gândeam la sex. Oricum la asta mi-era gândul, doar mă cunoști din articolele mele despre masturbare la bărbați și filme pentru adulți. Însă, acum a fost ceva diferit. O voiam pe gagică-mea, nu voiam neapărat să mi-o frec singur.

Durani pastile nu au reacții adverse, având doar ingrediente naturale. Sunt contraindicate persoanelor cu hipertensiune arterială, dar în rest, ai undă verde. 

Ingrediente pastile potență Durani

Ca să scriu păreri Durani cât mai complete, am citit pe prospect că au patru ingrediente active. Ele sunt renumite în rândul cunoscătorilor în materie de produse pentru potență:

  • L-Arginină: vezi efectele ei aici,
  • Tribulus Terrestris: pentru creșterea performanței sexuale,
  • Maca: stimulează libidoul și crește dorința,
  • Panax Ginseng: reduce stresul și oboseala, crește nivelul de energie.

Asta mi-a plăcut la el, nu are chimicale, E-uri sau alte bazaconii. Doar aceste 3 extracte din plante, alături de L-Arginină, un aminoacid care crește nivelul de oxid nitric pentru erecție. E adevărat, nu are efect imediat, în 30 de minute ca alte pastile, dar hei, n-ai nevoie de plan! Iei pastilele zilnic, când ai chef, și ești gata de sex, oricând e pregătită și gagică-ta. Fără stres. Așa veți avea amândoi niște păreri bune despre Durani.

Contraindicații și efecte adverse

Nu se putea să vorbim despre păreri Durani fără să pomenim despre asta, nu-i așa? Ei bine, contraindicații nu-s, doar să respecți doza zilnică recomandată. Iei 2 pastile cum am făcut eu și le lași să facă minuni în corpul tău. 

Nu-s efecte adverse la Durani, așa că nu-ți face griji că ți-o ia inima la trap, că ai greață, dureri de cap sau alte ălea. Tocmai de-asta sunt concepute să se absoarbă mai lent, să nu-ți pună repede circulația sângelui în funcțiune, astfel încât să te doară capul, cum fac altele.

Legat de alcool, scrie chiar pe site că poți consuma dar în cantități moderate. Asta era de așteptat, doar orice supliment pentru potență zice la fel.

Cât costă Durani

70 lei pe site-ul de vânzare, atât costă o cutie cu 30 capsule. Având în vedere că te ține cam 14 zile, eu zic că e un chilipir. Eu am dat chiar mai mult de 70 lei pe alte cutii cu câte 2 sau 4 pastile pentru potență, care promiteau efect imediat. Ce te faci când iei pastila aia și ocazia de sex dispare sau nu mai apare? Ei bine, riscul ăsta dispare, la Durani, întrucât aceste pastile au efect cumulativ.

Păreri Durani: de ce e diferit față de alte pastile

Mie-mi place Durani că e conceput special să aibă efect pe termen lung. Nu te excită o dată și gata, te face să fii excitat mai ușor când vrei, mai ales în preajma persoanei de care ești atras. Trezește instincte primare mai ceva ca-n filmul ăla cu Sharon Stone și Michael Douglas. Concluzia despre aceste păreri Durani este că mă stimulează constant. Față de alte pastile care se iau tot așa, zilnic, și promit erecții ferme și de durată, e mult mai mișto să știi că ai un ajutor pe toate planurile, pe care te poți baza. În plus, e avizat de Ministerul Sănătății și fabricat în UE. 

Instinctul animalic orice bărbat sau femeie îl are. Nu te ascunde, că știu că și tu îl ai. Problema e că societatea, regulile, familia, poate chiar timiditatea, toate inhibă instinctul și dorința sexuală. Însă, orice femeie se bucură când e dominată de partenerul ei, când simte că el e atras de ea. Încearcă și tu să domini. Nu ai nimic de pierdut!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email

More Interesting Posts

2 răspunsuri

    1. Salut! Sunt mai mult pentru erecție aceste pastile. Însă, sunt legate între ele cele două: dacă ai erecția tare și de durată, automat ejaculezi mai greu. Însă, dacă suferi de ejaculare precoce dar erecția ta rămâne fermă, atunci s-ar putea să nu te ajute. Cel mai sigur, le poți încerca să vezi. Așa îți dai seama cel mai bine. Riscuri nu sunt la ele, nu au efecte adverse.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest website folosește cookieuri pentru a îți îmbunătăți experiența. Acestea nu înregistrează date cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe acest website, îți exprimi acordul asupra termenelor și condițiilor site-ului.