Păreri Brânca Ursului, adjuvant în probleme sexule

Păreri Brânca Ursului: susține viața sexuală?

Cauți o plantă cu efect afrodisiac pentru creșterea performanței sexuale? Vorbim astăzi despre păreri Brânca Ursului, planta considerată un adevărat „ginseng românesc”, unul dintre cele mai eficiente remedii naturiste pentru sănătatea aparatului reproducător masculin. 

Te poți bucura de beneficiile acestei plante dacă o incluzi în dieta ta în diferite forme – de exemplu, suplimente sub formă de capsule. Se spune că administrarea regulată de brânca ursului te poate ajuta nu doar să crești performanța sexuală ci și să rezolvi anumite afecțiuni care îți afectează în mod direct erecția. Însă, hai să vedem din proprie experiență cât de adevărat este.

Înainte să îți spun însă care sunt beneficiile pe care ți le oferă, vreau să afli – direct de la sursă – câteva păreri Brânca Ursului din proprie experiență. 

Ce este brânca ursului?

Aș putea spune că este o plantă imposibil de băut ca ceai, însă este ok ca stimulent. Este  recomandată de un coleg de la birou, care e convins că după tratamentul cu acest leac popular pentru potență o să facă un băiețel. Așa îi trebuie dacă are cu ce și dă ca surdu-n tobe, nu?

Ce este brânca ursului. Păreri brânca ursului

Dar să lăsăm asta la o parte și să începem cu începutul. Ce este Brânca Ursului? Este o plantă denumită și „crucea-pământului”, care poate fi recunoscută după frunze de culoarea verde închis și flori albe dispuse în niște ciorchini foarte mici care arată ca niște umbrele întoarse. Are un miros specific, ușor înțepător.

Planta înfloreşte vara şi, începând cu lunile octombrie, produce fructe care conţin seminţe.

Cozile și semințele inflorescenţelor sunt cele mai folosite datorită proprietăților afrodisiace și aportului la echilibrul hormonal. Rădăcina are, şi ea, proprietăţi afrodisiace, însă nu atât de intense ca seminţele, și contribuie la îmbunătățirea imunității. 

Păreri Brânca Ursului: care sunt principalele beneficii

Hai să aruncăm o privire mai atentă asupra principalelor beneficii pentru aparatul reproducător masculin. Doar nu se putea să scriem despre păreri Brânca Ursului fără aceste detalii, nu? Și nu e vorba aici doar de păreri populare – ci de „recenzii” care datează de sute de ani despre această plantă minune. 

Ține sub control tensiunea arterială: extractul obținut din aceasta plantă are efecte vasorelaxante asupra arterelor. De aceea, Brânca Ursului se folosește adesea ca adjuvant în terapia hipertensiunii arteriale.

Împiedică dezvoltarea bacteriilor: Brânca Ursului este cunoscută pentru proprietățile sale antibacteriene și antiinflamatorii. Din acest motiv, planta este recomandată în tratarea unor afecțiuni diferite, precum infecțiile tractului urinar la bărbați sau ale tractului respirator.

Crește nivelul de energie: mai multe păreri Brânca Ursului spun că poate ajuta la creșterea nivelului de energie și vitalitate, ceea ce poate avea un impact pozitiv asupra vieții sexuale și a stării generale de bine.

Crește apetitul sexual: mulți bărbați susțin că utilizarea acestei plante sub formă de suplimente contribuie la o creștere a libidoului sau a dorinței sexuale. Acest lucru poate fi util pentru cei care se confruntă cu scăderea apetitului sexual.

Îmbunătățirea performanțelor sexuale: Unul dintre cele mai notabile beneficii este capacitatea sa de a îmbunătăți performanțele sexuale. Datorită compusului său activ, icariin, planta poate relaxa vasele de sânge, crescând astfel fluxul sanguin către zona genitală.

Cu alte cuvinte, extractul din Brânca Ursului se administreaza ca afrodisiac, tonic, vasodilatator, hipotensiv, expectorant si sedativ. Este recomandat ca adjuvant pentru ameliorarea simptomelor hipertensiune, astm, colici, amenoree, migrene, dar și impotență.

Păreri Brânca Ursului pentru potență și libido

Planta mai este cunoscută în popor drept „Planta dragostei”. Este recomandată în susţinerea funcţionării optime a aparatului reproducător şi îmbunătăţirea performanțelor din dormitor, readucând armonia în relația de cuplu.

După cum spuneam, seminţele acestei plante sunt afrodisiace, deci sporesc fertilitatea la bărbați, având un efect de îmbunătăţire a calităţii spermei. Datorită aceste proprietăți, Brânca Ursului este de mare ajutor în cuplurile care întâmpina dificultăţi în conceperea unui copil.

De asemenea, planta este folosită drept remediu în alte probleme de natură sexuală precum: frigiditatea, insuficiența ovariană sau anxietate în dormitor.

Păreri Brânca Ursului din experiență

Vrei mai multe păreri Brânca Ursului? Să știi că planta a apărut în viața mea ca o soluție naturală în sprijinirea performanțele sexuale. Am integrat-o în alimentație în urmă cu 5 ani, când am avut un episod lung de anxietate de performanță sexuală. Am folosit capsule și tinctură și acum sunt mult mai bine.

Adevărul e că aproape de fiecare dată când mă confrunt cu stări de anxietate sau de oboseală, folosesc această plantă, însă în același timp mă bucur și de efectele populare ale suplimentelor pentru potență și mă asigur că în cămara mea am spațiu alocat pentru alimentele afrodisiace.

Cu alte cuvinte, sunt de părere că extractul de Brânca Ursului nu este la fel eficient în tratarea problemelor de ordin sexual precum suplimentele pe care le folosesc.

Prietenii mei apropiați de la redacție, cărora le împărtășesc frământările și bucuriile mele din viața sexuală, îmi împărtășesc părerea.

Unul dintre colegii mei cu care merg pe teren și alături de care discutăm vrute și nevrute, zice că e impresionat de rezultatele pe care le-a observat în urma tratamentului cu Brânca Ursului. Spune că această plantă este asemeni unui combustibil care i-a reaprins pasiunea în viața sa sexuală și că l-a ajutat să-și redescopere aptitudinile sexuale din dormitor pe care le dăduse uitării. Zice că nu se compară cu suplimentele pe bază de miere pentru potență, desigur, dar este peste medie față de alte extracte de plante pe care le-a mai încercat.

Celălalt coleg e genul ăla de persoană nerdy care știe totul despre orice și a cărui părere este luată mereu în considerare. Și el a testat câteva din pastilele pentru potență despre cam scris pe blog. Mi-a expus și el câteva păreri Brânca Ursului, după ce a luat consecutiv tratament cu suplimente timp de 30 de zile. A zis că efectele sunt foarte subtile, trebuie să „te concentrezi” ca să le simți. Nu i-a dat cine știe ce erecție, însă cu siguranță o poftă crescută pentru sex a avut, chiar și în zilele obositoare de la muncă.

Ce te mai poate ajuta în problemele de natură sexuală?

Dacă ai probleme serioase cu potența, Brânca Ursului nu este soluția. Da, sunt o grămadă de păreri care spun că planta te poate ajuta și cu siguranță nu îți face rău. Însă, trebuie să-ți spun că fără puțină mișcare, liniște și alimentație potrivită, nu faci cine știe ce.

Însă dacă vrei efecte rapide și direct asupra erecției, te poți orienta către o pastilă bună de potență. Aceste suplimente au concentrații mai mari de plante afrodisiace care te ajută să performezi mai bine.

Sincer să fiu, eu am încercat multe produse. Am folosit și tratamente cu pastile, dar cel mai mult am mers pe preparatele pentru potență maximă, atunci când am avut nevoie. 

Sper să te ajute aceste păreri Brânca Ursului, și informații din experiență despre această plantă. Tot ce pot să îți recomand este să ai grijă de sănătatea ta și de alimentație dacă dorești să menții o viață sexuală activă pentru cât mai mult timp. Ce suplimente iei – asta este strict alegerea ta personală.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email

More Interesting Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest website folosește cookieuri pentru a îți îmbunătăți experiența. Acestea nu înregistrează date cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe acest website, îți exprimi acordul asupra termenelor și condițiilor site-ului.