Despre orgasme multiple la femei. Cum le provoci

orgasme multiple la femei

Se spune că atunci când s-au împărțit darurile, bărbatul a ales să facă pipi din picioare, femeii i-au rămas orgasme multiple.

De, vorba ceea, cum ți-e norocul.

Dar pentru asta are nevoie de tine. Și de ceva atenție la detalii…le ei.

Partea cu sexul ai cam prins-o de prin adolescență, acum că știi ce și cum intră, poate ar trebui să afli și ce să faci pentru artificii în dormitor. Iar unul dintre aceste artificii se numește… orgasme multiple la femei.

La noi bărbații e simplu, așa se termină. La ele, însă, așa începe, se continuă și abia apoi se termină. Sunt anumite femei care știu să ceară ce au nevoie și subtil te ghidează spre orgasmul amândurora, dar sunt momente în care trebuie să muncești puțin. Îți las câteva sfaturi, ca să nu zici că nu sunt de comitet.

sursa: 123rf.com

Primul pas către orgasme multiple la femei: începe de sus în jos

Știai că sunt femei care nu au avut niciodată un orgasm oferit de partener? Da, se poate. Pentru că penetrarea nu e de ajuns. În plus, faptul că tu ai avut și abia după aceea vrei să o termini și pe ea nu e deloc incitant, pentru niciunul.

Așa că, începe de sus. Și când spun asta nu mă refer numai fizic.

  • Începe prin a face dragoste cu mintea ei. Trimite-i un buchet de flori la serviciu, fără motiv, sau un cadou care să-i amintească de tine. Lasă-i un mesaj cu o apreciere sau stimulează-i imaginația. Astfel de abia va aștepta momentul revederii. Gesturile mici fac diferența și previn, în timp, să apară probleme de cuplu.
  • Abia acum când e în sfârșit în brațele tale poți începe acele sărutări pătimașe de care ești capabil. Ai grijă să nu omiți niciun spațiu de pe gâtul ei. Este zona cea mai excitantă. Sunt femei care au orgasm și în momentul în care oferă sex oral și asta pentru că este stimulată glanda pituitară.
  • Relaxează atmosfera. Bagă bine de seamă că toate atingerile trebuie să conducă spre creșterea unei tensiuni sexuale care se va lăsa cu aplauze, pentru tine. Masează-i și sărută-i sânii. Poate nu știai dar o femeie poate avea orgasm și dacă îi este stimulată această zonă. Până la urmă nu e chiar așa de complicat nu?
  • Nu te concentra prea mult doar asupra clitorisului. Da, e excitant, dar e ca și cu „muieți-s posmagii”. Prea ușor, prea direct și lipsit de farmec. Dacă vrei să fii sigur că va geme de plăcere și va aștepta cu nerăbdare următoarea partidă, oferă-i mai mult decât un mângâiat pe clitoris.
  • Amână penetrarea cu sexul oral. Și nu te zgârci. Orice femeie, cât ar fi de pudică, apreciază o treabă bine făcută. Așa că imaginează-ți cel mai pasional sărut, care îți face pielea de găină, și apoi dă-i drumul fanteziei asupra partenerei tale. Vei fi răsplătit înzecit.

În fond nu e chiar atât de greu. Iar cu femeile, din experiența mea, lucrurile stau cam așa: dacă știi să fii atent la nevoile ei, partida e deja câștigată. Ascult-o, oferă-i relaxarea de care are nevoie, pune preț și pe muzica aia lentă, deși pare că te adoarme și aprinde și lumânările alea parfumate pe care le-a cumpărat cu zâmbetul pe buze. Asta este cheia către orgasme multiple la femei.

sursa: 123rf.com

În dormitor totul merge de la sine

Oferă-i conexiune tot timpul, privește-o în ochi și șoptește-i cuvinte dulci suflând spre ureche. Se va topi în brațele tale. Nimic nu e mai excitant pentru ele decât să le șoptești ceva la ureche.

Lucrează însă și la tine. Învață să amâni ejacularea. Uite aici tratamente pentru ejaculare precoce și exerciții Kegel. Cu cât sporești mai mult suspansul, cu atât vă veți elibera mai puternic amândoi, poate chiar în același timp. Pentru o senzație chiar mai intensă, folosiți-vă de „lubrifiantul” ei intern. Exact, cu cât e mai excitată cu atât e mai ușor pe derdeluș. Lăsați lubrifianți sexuali artificiali pentru amatori.

Unde mai pui că împlinirea unei fantezii contribuie și ea eficient la starea de bine. Și tu visezi la locații inedite, la partenere ieșite din reviste, dar și ea. Ca și tine, are dorințele ei, iar tu poți fi cel care i le pune în aplicare. Și cine știe, poate că și pentru tine va fi o schimbare plăcută de peisaj. Puteți începe cu role play înainte de a trece la lucruri avansate sau poziții sexuale care i-ar face geloși și pe practicanții de yoga.

Ar mai fi ceva, în afară de ritmul inimii, femeile se ghidează și după ritmul penetrării. Ascultă bine la mine. Dacă dai de 30 de ori din fund deasupra ei și gâfâi ca și cum ai alerga după autobuz nu faci treabă. Uneori e mai lent, alteori mai rapid, alteori o pauză scurtă de sărutări prelungește punctul culminant și e bine și pentru tine. Altfel spus, transformă sexul într-o activitate a dorinței, nu o necesitate fiziologică, de bifat pe lista casei, după stinsul luminii din bucătărie. Și n-ai nevoie de suplimente, precum cele despre care am scris la păreri Performax sau păreri Potent Forte. Asta pentru că performanța în pat e strâns legată de comportamentul tău, față de parteneră, în afara patului. Poate că pentru tine contează mai puțin, dar pentru ea contează mai mult și cum ați ajuns acolo.

Hai că nu e greu. Fericirea ei este și fericirea ta, crede-mă, mi-a luat ceva să înțeleg asta. Deși am mai întâlnit citatul ăsta pe undeva. Și în plus, femeia e un punct cu puncte erogene, învață să le apeși cu încredere.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email

More Interesting Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest website folosește cookieuri pentru a îți îmbunătăți experiența. Acestea nu înregistrează date cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe acest website, îți exprimi acordul asupra termenelor și condițiilor site-ului.