Natural Potent spray păreri. Am încercat spray pentru plăcere sexuală

Natural Potent spray păreri. Am încercat spray pentru plăcere sexuală

Salutare! Scriu atât pentru nou-veniți, cât și pentru cei care mă citesc constant, acest material despre Natural Potent spray păreri.

Sunt sigur că cei din urmă se vor fi încruntat când au văzut că am scris despre păreri spray-uri pentru potență, despre Natural Potent prospect, chiar și despre păreri Natural Potent, și că nu am scris despre Natural spray păreri. Până acum.

Așadar, indiferent din ce categorie faci parte, te invit să rămâi aici pentru a afla tot ceea ce trebuie să știi despre acest stimulent pentru potență. Vei afla care sunt opiniile pe care le împărtășesc utilizatorii pe internet.

Ce este Natural Potent spray?

Ce este Natural Potent spray?

Despre spray-uri pentru funcția erectilă, am discutat pe larg. Despre Natural Potent spray păreri, acum e momentul și hai să vedem de ce.

Produsul este fabricat de către compania Zhongshanshi Meitai Baojianzhipin Youxian Gongsi, cea care a creat și alte stimulente precum Tianli sau Toot Up.

Spray-ul face parte din categoria stimulentelor naturale pentru potență. Scopul său principal este de a prelungi și îmbunătăți erecția, indiferent de cauzele tulburărilor de dinamică sexuală.

Poate fi administrat de către bărbații care au probleme în obținerea și menținerea erecției în timpul sexului. Totodată, are rezultate și în combaterea scăderii libidoului, tonifică corpul masculin și îi oferă mai multă energie. 

Cu alte cuvinte, este destinat bărbaților care se simt epuizați în timpul sexului și doresc să își îmbunătățească rezistența fizică.

După părerea mea, Natural Potent spray nu este foarte diferite de Stud 100, un alt produs pe care l-am încercat. Însă, nu conține lidocaină, care știu clar că amorțește penisul, ci are în compoziție plante afrodiziace, pe care le aplici pe capul decalotat al „jucăriei”.

De ce am ales să iau Natural Potent spray?

Că e Stud 100, că e Tianli spray, mi-am dat seama că diferențele nu sunt foarte mari.

Chiar dacă, în urma discuției cu prietena, m-am gândit că poate irosim timp așteptând rezultate diferite, până la urmă tot am ajuns să mi-o pulverizez cu acest spray.

Mă gândeam că, având un prospect promițător, ne vom bucura de o formulă îmbunătățită. Hai să vezi, pe scurt, cum a decurs experiența noastră și ce Natural Potent spray păreri mi-am făcut.

Natural Potent spray păreri personale

Natural Potent spray păreri personale

Încep prin a-ți spune că am folosit acest spray de vreo 4 ori și de fiecare dată m-am confruntat cu niște reacții ciudate. 

Chiar dacă se spune că prelungește durata actului sexual, mie mi-a amorțit capul penisului – erecția o aveam în continuare, dar când făceam sex aveam impresia că dau în gol. Plus că aveam dureri de cap.

Deci, aș zice că Natural Potent spray nu prea te ajută cu obținerea și menținerea erecției.

Oricum, ceea ce m-a dezamăgit a fost faptul că nu am reușit să rezist suficient de mult cât să o satisfac pe nevastă-mea.

Apropo, din cauza faptului că există riscul să ajungă în uretră sau în vaginul partenerei, se recomandă folosirea acestor spray-uri numai în cazul în care faci sex cu prezervativ.

Natural Potent spray păreri pe forum și bloguri

Când vine vorba despre Natural Potent spray păreri, am observat că bărbații au scris diferite review-uri online cu privire la eficacitatea acestui supliment. Unii dintre ei spun că nu au simțit nicio îmbunătățire, iar alții zic că efectele s-au simțit numai după vreo 5 pulverizări.

Faza e că cei mai mulți dintre ei spun că au simțit o amorțeală locală, li s-a înroșit penisul și că, de cele mai multe ori, chestiile ăstea au rămas și a doua zi, după spălare, și s-au transformat în erupții cutanate.

Compoziție și administrare Natural Potent spray

Pe prospect Natural Potent sunt listate o serie de ingrediente, precum:

  • Epimedium Grandiflorum 
  • Lycium Barbarum 
  • Polygonum Multiflorum 
  • Hypoxis Minor 
  • Damnacanthus Indicus 
  • Boschniakia Rossica 
  • Eleutherococcus Senticosus 
  • Sucroza 

Cât despre administrare, trebuie să-ți spun că flaconul conține 10 ml de soluție și trebuie agitat înainte de utilizare.

E recomandat să pulverizezi 2-4 pufuri direct pe trunchiul și capul penisului, după ce l-ai belit, cu aproximativ 30 de minute înainte de actul sexual. Pentru o absorbție eficientă, e recomandat să masezi ușor zona timp de un minut.

Natural Potent spray vs fiole

Fie că e vorba de Natural Potent spray sau fiole, există o grămadă de riscuri asociate acestor tipuri de produse.

Chiar dacă riscurile la care te expui atunci când iei fiolele (o creștere a pulsului, migrenă ușoară, disconfort la nivelul stomacului), sunt ceva mai mici față de posibilele reacții adverse pe care le-ai avea la spray, eu nu m-aș expune.

Dacă te-am convins și nu vrei să îți asumi vreun risc cu spray-urile pentru potență, atunci aruncă o privire peste acest remediu naturist pentru creșterea potenței

Mult spor!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email

More Interesting Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest website folosește cookieuri pentru a îți îmbunătăți experiența. Acestea nu înregistrează date cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe acest website, îți exprimi acordul asupra termenelor și condițiilor site-ului.