Natural Potent prospect: ce trebuie să știm despre fiolele pentru potență

Natural Potent prospect ce trebuie să știm despre fiolele pentru potență

Salutare! Vreau să vorbim despre Natural Potent prospect și să vedem care e treaba cu aceste fiole pentru potență.

Motivul este simplu: am avut parte de „îndoiala soacrei“, adică de acea îngrijorare că ceea ce am făcut nu e complet, că articolele mele de pe blog trebuie să stea — în ordine — toate la locurile lor. 

Pur și simplu mi-am dat seama că am scris un material întreg despre păreri Natural Potent, fără să discut în preambul despre prospectul acestui produs popular. 

Așadar, te invit alături de mine pentru a descoperi ce conțin aceste fiole despre care producătorii spun că ajută apetitul sexual, asigură potență maximă și remediază ejacularea precoce. 

Natural Potent prospect: o scurtă privire

Natural Potent prospect: o scurtă privire

Natural Potent face parte din categoria stimulentelor naturale pentru potență. Rolul acestuia este să prelungească și să îmbunătățească erecția, indiferent de cauzele disfuncției erectile.

Produsul poate fi administrat de către bărbații care se confruntă cu probleme în obținerea și menținerea erecției în timpul sexului. De asemenea, este eficient și în combaterea scăderii libidoului, tonifică organismul și îi oferă mai multă energie. Cu alte cuvinte, bărbații care obosesc repede în timpul sexului, au o șansă să își crească rezistența fizică.

Stimulentul este produs de către compania Zhongshanshi Meitai Baojianzhipin Youxian Gongsi, cea care a fabricat și alte stimulente precum Tianli sau Toot Up.

Am scris și despre păreri Tianli fiole. Voiam neapărat un înlocuitor Tianli când am încercat Natural Potent. Am crezut că va fi o idee bună, însă experiența a fost relativ similară. Nu-ți face griji, revin mai târziu asupra subiectului.

Ambalat în cutii ce conțin câte 6 fiole de 10 ml, Natural Potent se poate administra atât la nevoie, cu aproximativ 45 de minute înainte de a întreține un raport sexual, cât și sub forma unui tratament neîntrerupt timp de 16 zile.

Ambalajul este foarte asemănător cu cel al produselor Tianli și Toot Up și pe ea scrie „Secretul regal chinezesc din plante”. Motivul acestui slogan este faptul că suplimentul a fost folosit cu mult timp în urmă la Curtea Imperială a Chinei.

Se eliberează fără rețetă de la medic și se comercializează în anumite farmacii și magazine de specialitate.

Natural Potent prospect: administrare și ingrediente

Natural Potent prospect administrare și ingrediente

Conform informațiilor obținute din Natural Potent prospect, fiolele au un caracter terapeutic și sunt recomandate ca tratament pentru bărbații de toate vârstele care întâmpină probleme de potență

Cu toate acestea, când vine vorba despre modul de administrare, trebuie să subliniez că acestea pot fi luate atât ocazional, maxim o fiolă pe zi, cât și în regim de tratament, cu o fiolă pe zi timp de 16 zile. Ține cont că acest stimulent nu provoacă erecții spontane, ci acționează doar în contextul excitării sexuale.

Administrarea propriu-zisă a produsului este cât se poate de simplă. Îți scoți capacul fiolei, îi sorbi conținutul cu aproximativ 45-69 de minute înainte de a întreprinde actul sexual.

În acest interval scurt de timp, vei observa creșterea energiei, chiar și atunci când este noapte și resimți o oboseală generală.

În ceea ce mă privește, după experiențele nu aș spune nereușite ci mai degrabă inexistente, ale primei cutii, i-am mai dat o șansă produsului și am cumpărat 3 ambalaje, de la o farmacie online. 

Am luat 16 fiole, câte una pe zi, ca tratament. Abia după primele 7 zile am început să văd rezultatele. Țin minte că eram plin de energie și pus pe fapte mari. Să se fi datorat treaba asta ingredientelor afrodiziace din compoziția produsului?

Ingredientele trecut pe Natural Potent prospect sunt:

 • Epimedium Grandiflorum 
 • Lycium Barbarum
 • Polygonum Multiflorum 
 • Hypoxis Minor 
 • Damnacanthus Indicus 
 • Boschniakia Rossica 
 • Eleutherococcus Senticosus 
 • Sucroză 
 • Apă

Contraindicații conform Natural Potent prospect

Contraindicații conform Natural Potent prospect

Între noi fie vorba, pe Natural Potent prospect nu apar informații legate de contraindicații.

Îți spun însă din experiență că orice pastilă sau supliment pentru potență îți crește bătăile inimii și pulsul. 

Reacțiile acestea pot fi asociate cu creșterea fluxului sanguin în zona pelviană. Acest lucru e specific stimulentelor pentru potență. 

Din acest motiv, fiolele nu sunt recomandate pentru bărbații care au hipertensiune, se confruntă cu afecțiuni hepatice sau neurologice.

Oricum, sfatul meu este ca înainte de a începe un tratament cu aceste fiole, consultă medicul și discută despre orice alt stimulent pe care vrei să-l incluzi în regimul tău alimentar.

Natural Potent: efectele adverse ale fiolelor pentru potență

Nu am găsit informații cu privire la efectele secundare ale acestor fiole. Bine, nu e chiar un preparat pentru potență maximă, dar să zicem că îți faci treaba cât de cât cu el.

Eu, spre exemplu, după cura cu Natural Potent de 16 zile, am avut erecții prelungite și un libido crescut. După vreo 3 săptămâni, din nefericire, am dat uitării întreaga experiență.

Chiar dacă Natural Potent prospect nu face referire la acest aspect, am avut ceva probleme în timpul curei. Mai exact, am început să experimentez câteva efecte secundare ușoare, precum:

 • o creștere a pulsului;
 • migrenă ușoară, tratată cu un somn odihnitor;
 • disconfort la nivelul stomacului și intensificarea senzației de foame.

Cu alte cuvinte, am avut aproape aceleași reacții ca la Tianli. În plus, nu știu cum e la chinezi, dar la mine, și mulți alți consumatori din țară, Tianli are efect slab pentru erecție și zero pentru ejaculare precoce.

Alți bărbați care au postat opinii despre Natural Potent pe diverse forumuri au povestit că că au experimentat următoarele reacții adverse:

 • stare de greață;
 • creștere a pulsului (posibil mai pronunțată decât în cazul meu);
 • disconfort în zona pieptului;
 • nivel crescut de oboseală după trecerea efectului.

Concluziile mele despre Natural Potent prospect

Contraindicații conform Natural Potent prospect

Îți sugerez să te orientezi și către alte suplimente. Am scris chiar și un articol elaborat despre cum să alegi suplimente pentru potență de calitate superioară.

Personal, nu aș recomanda acest produs. De fapt, nu aș recomanda nicio fiolă pentru potență, mi se pare că sunt un supliment slab. Poate dacă schimbă compoziția, deci dacă văd că se mai schimbă informațiile de pe Natural Potent prospect sunt dispus să mai încerc. 

Până atunci, mă bucur de rezultatele altor stimulente pentru potență, care funcționează la mine. Prefer să caut un înlocuitor al fiolelor, decât să-mi mai bat capul dacă merită sau nu să le cumpăr. 

Uite, dacă te interesează, caută cea mai bună miere pentru potență. Din punctul meu de vedere, este cel mai bun stimulent pe bază de miere cu ingrediente afrodiziace.

Sper că ți-am fost de ajutor,

Andu

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email

More Interesting Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest website folosește cookieuri pentru a îți îmbunătăți experiența. Acestea nu înregistrează date cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe acest website, îți exprimi acordul asupra termenelor și condițiilor site-ului.