De ce mi se culcă în timpul sexului și cum scap de asta

mi se culcă în timpul sexului

Hai că am vorbit prea mult despre masturbare pe blogul ăsta, e timpul să trecem și la sex. Am căutat o soluție clară la faptul că mi se culcă în timpul sexului, nu doar sfaturi de concentrare și respirație.

M-am gândit poate că e din cauză că nu mă mai atrage iubita sau că am libidoul masculin scăzut. Mai știu că sufăr și de probleme psihologice care afectează potența. Mai e și vârsta la mijloc, și o posibilă depresie cu care mă confrunt că sunt burlac fără perspectivă la 39 de ani, plus că nu pot să mă îndrăgostesc cu adevărat de cineva. Colac peste pupăză, mă masturbez zilnic. Cu mici excepții, dar când nu o fac, am erecții fără motiv. Uneori, nu mă lasă să lucrez erecția spontană. Și cum mă masturbez, mă liniștesc. Așa că poate toate astea contribuie la faptul că mi se culcă în timpul sexului. Dar hai să vorbim pe caz concret.

Când mi se culcă în timpul sexului

Să-ți explic puțin contextul, să zicem că tu ești medicul și eu pacientul. Domnu’ doctor, mi se culcă în timpul sexului cu partenere diferite. Adică am fost la curve, recunosc, disperarea și singurătatea m-au împins să dau 100 Euro unei prostituate pe care o știam eu de mult. Problema e că am dat banii degeaba, ea a încercat toate metodele dar nu am putut face nimic.

Nu mă înțelege greșit, mi s-a sculat, toate bune și frumoase, eram fericit că fut și eu ceva, dar se pare că de la prea multă fericire, cred, mi s-a blegit. Ea nu a apucat să simtă nimic, oricum mimase plăcerea, iar eu ce să mai zic?

A doua ipostază: m-am cuplat eu cu o gagică bună, cu sâni fermi, pe care am cunoscut-o pe Tinder. Apropo, am scris din experiență și despre ce caută femeile pe Tinder. După câteva ieșiri la cină, respectiv una la film, am dus-o acasă. Făcusem curat după a doua întâlnire cu ea, că tot mă așteptam să vină odată și-odată. Într-un final, a venit. Ne-am sărutat pătimaș, aș putea spune, și ea era parcă mai nesătulă ca mine. A început să mă dezbrace înainte să apuc să îi dau eu bluza jos.

Ne-am aruncat hainele care încotro, și-a dat sutienul jos, cumva în viteza ei a reușit să ne dezbrace pe amândoi, și a început să mă masturbeze cu ambele mâini. M-a sărutat pe piept, pe abdomen, chiar pe vârful penisului, încât m-a excitat de îmi pulsa de plăcere. S-a lăsat pe spate, în pat, m-a tras peste ea și mi-a șoptit la ureche să-mi pun prezervativ. Am executat, domnu’ doctor, ce a zis fata. Apoi, parcă prezervativul a fost ca un capac pentru plăcerea ce o simțeam înainte, că brusc nu am mai început să simt nimic. Inima îmi bătea tare, eram excitat, aveam un nod în gât și entuziasmul era până la cer… doar că nu o arătam.

Cum am început penetrarea, am început să pierd erecția în timpul sexului. Da, poți să intri pe link, pentru lectură ulterioară, e un articol pe aceeași temă dar am încercat o abordare diferită. Până la urmă, acolo am vorbit mai mult de posibile motive, acum vreau să pun accent pe soluții. Nu mai vreau să adaug în portofoliul meu sexual încă o experiență ratată, domn doctor!

Am făcut analiza faptului că nu se mai scoală. Și, ca să vezi, testele mele au funcționat. Problema așadar nu a fost că nu se mai scoală, ci că mi se înmoaie penisul fix în timpul sexului!

Faptul că mi se culcă în timpul sexului nu înseamnă că sufăr de impotență sau că nu sunt bun la pat.

Mi se culcă în timpul sexului. Putem vorbi de impotență?

Totul e în mintea mea! Mi-am făcut analizele complete, oricum le fac în fiecare an. De fumat m-am lăsat de aproape un an, și am început să alerg, să merg la înot. Cumva, încerc să mențin un echilibru. Nici nu am mai pierdut nopțile, deși știu că nu pot schimba trecutul, cu toate păcatele sale. Însă, încerc acum să repar ce a fost.

Cu alte cuvinte, fizic, nu sufăr de vreo afecțiune, iar analizele îmi ies bine. Sunt sănătos. Așa că tot ce-mi rămân sunt problemele cu căpuțul. Se pare că e vorba de ambele capete, în cazul meu.

Culmea, când practic cu câte o gagică masturbarea în cuplu, nu pierd erecția. Dimpotrivă, îmi dau drumul și am orgasm. Mă excită la culme o femeie care se masturbează în fața mea sau care îmi vorbește despre masturbare. Cred că de asta sunt obsedat, de orice formă de ejaculare non-vaginală.

Problema mea este că mi se culcă în timpul sexului și am pățit-o cu cel puțin trei femei diferite. Probabil erecția apare natural, la orice stimul sexual, iar apoi când începe penetrarea vaginală, penisul meu nu mai se simte în elementul lui. De fapt, eu nu mai sunt în elementul meu. Asta pentru că vaginul se dilată, se simte din ce în ce mai puțin frecarea, și senzația din creierul meu este că nu mai sunt stimulat decât vizual.

Asta e o posibilă explicație pentru faptul că mi se culcă în timpul sexului. Nu pot vorbi de impotență în acest caz.

Când pun în practică poziția asta, nimic nu mai stă în calea erecției mele. De obicei.

Soluții pentru pierderea erecției în timpul sexului

Am încercat, odată ce am pățit, să scap de problemă pe cale naturală.

  • M-am relaxat, am făcut exerciții de respirație, dar tot nu m-a ajutat.
  • M-am abținut de la masturbare o săptămână înainte de sex, dar tot nu m-a ajutat.
  • Am vorbit cu fata înainte, să o avertizez că mi se va culca în timpul sexului. Tot mi s-a culcat.
  • Am încercat masturbarea după ce mi s-a culcat în timpul sexului. Mi-a readus erecția, dar apoi la penetrare iar mi s-a culcat.
  • Am făcut exerciții Kegel, dar tot degeaba.
  • Am schimbat poziții sexuale, am pus în practică fantezii, m-am gândit la filmele porno care mă excită cel mai tare, dar am trecut în cealaltă extremă, în anumite cazuri. Mai exact, să nu pot să îmi dau drumul sau să am ejaculare întârziată.

Așa că am luat pastile pentru potență. Și, ce să vezi? Au mers! Se mai numesc și pastile pentru prelungirea sexului, și ele se găsesc online sau în farmacii.

Am mers pe soluția cea mai la îndemână și m-am dus la farmacia de la colțul blocului să cer pastile pentru erecție. Mi-a dat Maraton Forte. Băi, la început a fost ok, dar după două-trei partide reușite, nu și-au mai făcut efectul. Parcă nu luam nimic. Ba mai rău, au apărut niște reacții adverse ciudate. Mi-era cald, mă usturau ochii, simțeam că mă doare în vârful capului, urechile îmi ardeau și mi s-au înroșit. Am renunțat la Maraton după două experiențe nasoale consecutive.

Pastilele care m-au ajutat cel mai mult cu erecția sunt Pops. Le-am găsit online, după mai multe căutări. Problemele mele cu faptul că mi se culcă în timpul sexului au trecut. Indiferent cât de obosit am fost, am reușit să-mi duc la capăt partidele de sex. Mi-a sculat penisul și când nu mă atrăgea gagica. Iar atunci când duci o partidă de o oră și ceva, îți dai drumul cu orgasm puternic. M-am simțit iar ca-n tinerețe, așa că am continuat să iau ce a mers pentru mine.

Sper să te ajute experiențele mele. Acum, pastila Pops mi-a readus încrederea în mine, astfel că nu mai pățesc să mi se culce în timpul sexului, nici atunci când nu iau nimic. Însă, prefer un supliment pentru potență, mai ales atunci când știu că urmează să fac sex noaptea, sau când sunt prea obosit. Mă trezesc instant.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email

More Interesting Posts

2 răspunsuri

  1. Si mie mi se intimpla sa mi se culce in timpul actului sexual.. ce sa fac….

    Nu stiu ce pastile sa iau ca sa pot sa ma termin…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest website folosește cookieuri pentru a îți îmbunătăți experiența. Acestea nu înregistrează date cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe acest website, îți exprimi acordul asupra termenelor și condițiilor site-ului.