Metode pentru îngroșarea penisului. Chiar funcționează?

metode pentru ingrosarea penisului

Mulți bărbați cred că intensitatea orgasmului unei femei este dată și de grosimea organului lor. De-asta caută metode pentru îngroșarea penisului, peste tot pe unde apucă. Și sunt, pe piață, câteva opțiuni. Dar oare chiar funcționează? Oare plăcerea feminină este cu adevărat influențată de grosime?

Eu cred că nu contează cât de lung sau gros ai penisul, ci contează ce știi să faci cu el. Ba, mai mult decât atât, contează ce știi să faci și cu extensia penisului tău – adică restul corpului. Pentru că femeile nu se excită și ajung rapid la orgasm numai prin penetrare, ele au nevoie de mângâieri, atingeri, sărutări, respirație pe ceafă și alte romantisme d-ăstea.

Chiar dacă pentru noi, bărbații, toate romantismele reprezintă o muncă în plus, totuși ne place să facem acest efort. Căci prețuim plăcerea partenerei și vrem pur și simplu să lăsăm o impresie bună.

Metode pentru îngroșarea penisului: de câte tipuri sunt

#1 Microlipofilling

Se recoltează grăsime sănătoasă de la pacient și se injectează apoi în axul penisului. Scopul este să crească dimensiunea, să-l facă mai mare, mai umflat. Există clinici de faloplastie, căci așa se cheamă operația de mărire a penisului.

În esență, microlipofilling-ul este doar o metodă pentru îngroșarea penisului ce aparține de domeniul faloplastiei, din multe altele. Aici am căutat câteva detalii despre procedură și implică intervenția chirurgicală, care poate avea atât efect estetic cât și funcțional (remedierea unor afecțiuni sau malformații care împiedică pacientul să aibă o viață sexuală normală).

Cât costă treaba asta? Păi, undeva de pe la 2000 Euro în sus. Prețul depinde de procedură, de clinică, de cât de mare este nevoia de îngroșare a penisului. În general, sunt mulți bani. Dar și gagicile se botoxează pe mulți bani, nu-i așa?

#2 Injectarea de acid hialuronic

Sunt mulți bărbați care fac treaba asta. Pe mine mă cam depășește. Să zicem că ai un penis strâmb și vrei să îl îndrepți printr-o intervenție sau prin acid hialuronic în penis. Este o procedură care poate corecta curbura respectiv să facă instrumentul mai gros, mai mare.

Problema cu procedura asta este că efectele se văd până la 9 luni, că apoi acidul hialuronic se resoarbe și penisul revine la normal.

#3 Bile în penis

Da, asta mă doare cel mai tare. Cum să îți bagi acolo pe sub piele niște umflături din oțel inoxidabil chirurgical, titan sau chiar aur de 14k? Va arăta ca un bumper din stradă, menit să încetinească mașinile. Riști durere, riști să te infectezi, dacă procedura nu e făcută bine sau dacă nu te protejezi, dacă îl forțezi. Simt că multă lume care face treaba asta cu bile pentru penis riscă foarte mult, și pe mine mă face să mă simt cringe.

Adică ai penisul mai gros, este una dintre metode de îngroșare a penisului dar totuși, zic eu că e prea riscantă și nu cred că femeile vor aprecia.

#4 Inele pentru penis

Ăstea sunt jucării sexuale ce se aplică la exterior, deci nu-ți bagi efectiv nimic înăuntru. Nici pe sub piele. Și inelele ăstea au ca scop să țină sângele în penis pentru câteva minute în plus, ca să ai erecția mai tare. Practic, în timpul erecției, penisul devine mai gros dacă inelul e strâns în partea de jos și nu lasă sângele să plece.

Riscul la un inel pentru penis apare când îl ții mai mult de 30 de minute. Atunci poate să te doară penisul, să simți disconfort și se poate agrava dacă îl ții prea mult. Căci, în fond, inelul pentru penis este un inamic pentru organism, un „truc”, e ca și cum ai trișa ca să ai penisul mai gros.

Însă, nu asta sunt toate aceste metode pentru îngroșarea penisului?

#5 Pompe pentru mărirea penisului

Aceste pompe sunt mai puțin invazive decât metodele de mai sus. Totuși, prezintă risc dacă abuzezi de ele. Pompa pentru mărirea sau îngroșarea penisului arată ca o mulgătoare și are o pompiță de cauciuc care trage aerul și formează un vid. Astfel, forțezi aspirația sângelui la nivelul zonei genitale ca să pară că penisul devine mai gros. Principiul este similar ca la inele, diferența este că după ce ai terminat, scoți pompa și penisul va rămâne în starea aia erectă.

Riscurile există, totuși, adică poți să nu o folosești corect, să aspiri mai mult decât trebuie, să îți rănești penisul sau chiar testiculele. Ouch!

#6 Injectarea cu kanamicină

Asta presupune tot o injecție, dar cu altă substanță. Kanamicina este ceva puternic, utilizat pentru tratamentul infecțiilor cauzate de microorganisme sensibile. Așa că nu înțeleg de ce ți-ai asuma riscul?

Am scris despre injecții cu kanamicină în penis. N-am fost prea încântat de ce am găsit. Ba că unul a ajuns la bisturiu, ba că altul a ajuns la urgențe că avea penisul umflat. De regulă, trebuie să scapi de umflătura după injecție, în 2-3 zile. Așa că, fraților, aveți și voi grijă de corpul vostru!

#7 Pastile pentru potență

Până la urmă asta e soluția în care cred cel mai mult. Iei o miere bună pt potență sau chiar o pastilă pentru disfuncții erectile și îți provoacă o erecție mai tare ca de obicei.

Aici, la ce pastilă potență să folosești, eu nu sunt în măsură să-ți fac reclamă la ceva anume. Am folosit mai multe, și cele care chiar au funcționat mi-ai dat o erecție mai tare ca de obicei. De regulă își fac efectul în 30-40 minute, sau mai puțin, și atunci ți se îngroașe și partenera îl simte mai mare ca de obicei. Cam asta e ideea, și în fond nu ăsta e scopul? Să îi dau orgasme de zile mari gagicii tale, ca să te laude după aceea că ești bun la pat?

Funcționează aceste metode pentru îngroșarea penisului?

Părerea mea despre metodele de îngroșare a penisului este că nu merită riscul. Adică, operațiile de orice fel sau injectarea cu kanamicină sunt riscante pentru sănătatea ta.

Nu zic că nu funcționează toate aceste operații sau metode la nivel estetic, dar decât să te bucuri de 15 minute de faimă, nu mai bine te bucuri de o viață întreagă de sănătate? Se pot forma cicatrici, reacții alergice, leziuni, sau probleme mai serioase. Astfel, există riscul să ajungi chiar la impotență. Adică, degeaba ai un penis mare și gros dacă e flasc, nu?

Recomandarea mea este să te bazezi pe propriile forțe. Eu zic că poți să-ți impresionezi partenera așa. Nu plăti bani grei pentru aceste metode de îngroșarea penisului, ci mai bine investește să o duci la un restaurant de fițe sau la Dubai. Și, între timp, mai bine dai 100 lei pe o pastilă bună sau o miere pentru potență, ca să faci față cu brio cerințelor ei, fără modificări și intervenții chirurgicale. În paralel, apelează la exerciții fizice regulate, alimentație sănătoasă, ca să ai o circulație a sângelui cum trebuie. Asta în fond e cea care dictează grosimea și te ajută să performezi la potențial maxim.

Asta-i părerea mea, nu arunca cu pietre. Sunt sigur că există mulți bărbați care apelează la astfel de metode pentru a-și îngroșa penisul.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email

More Interesting Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest website folosește cookieuri pentru a îți îmbunătăți experiența. Acestea nu înregistrează date cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe acest website, îți exprimi acordul asupra termenelor și condițiilor site-ului.