Tu crezi în masturbare înainte de sex?

masturbare înainte de sex

Ce se întâmplă dacă îți „descarci pistolul” și apoi vrei să tragi la țintă? Așa se mai pune problema pe forumuri, despre masturbare înainte de sex. Se spune că e o „idioțenie”, că-ți pierzi cheful, scade libidoul și nu mai ai energia necesară pentru încă o partidă.

Eu zic că e discutabilă treaba și de-asta vreau să îmi spui și tu ce părere ai. Însă, înainte de asta, hai să-ți zic la mine cum funcționează.

Despre masturbare înainte de sex la mine

Bă, băieți, eu am scris des despre masturbarea și potența la bărbați, că e bine să te masturbezi și tehnici de masturbare. Dacă ăla care-ți dă sfaturi despre relații se numește Dr. Love, eu pot să mă numesc Dr. Self-Love, ăla care-ți spune cum să te iubești pe tine.

Căci asta înțeleg eu prin masturbare: o formă de a te iubi pe tine însuți, de a te cunoaște mai bine și de a te antrena pentru sexul cu o gagică. Nu cred că e cineva care contestă actul în sine, în afară de Biserică, însă ce se întâmplă când te masturbezi înainte de sex?

Eu cred că răspunsul la întrebarea asta diferă la fiecare bărbat.

La mine treaba stă în felul următor. Depinde de stare și depinde cu cât timp înainte de sex m-am masturbat. Dacă vorbim de un interval mai mic de o oră, atunci erecția o obțin mai greu. Când aveam 20 de ani, n-aveam treabă, duceam și câte 3-4 partide una după alta, cu mici pauze între ele. Era pe bune expresia „sex toată noaptea”. Însă, chiar dacă trăgeam o repriză de masturbare înainte de sex, chiar și cu 30 minute înainte, tot nu mă ajuta neapărat să rezist mai mult în pat. Însă, nici nu-mi punea dificultăți în obținerea erecției.

Însă, acum, la 40 de ani, după prima partidă, de cele mai multe ori, mă simt epuizat. Zici că am îmbătrânit prea mult în timpul pandemiei, însă „ruptura” la mine au fost fix anii ăia, 2020, 2021. Adică atunci când am trecut de la 38 la 39. Din ce în ce mai greu îmi venea să mă mai gândesc la sex după o sesiune de masturbare. Deși, tot atunci mi-am dat peste cap sănătatea mentală, și uneori mă enervam și treceam pe modul masturbare excesivă. Că doar ce să și faci toată ziua singur acasă, în izolare?

În prezent am reluat activitatea sexuală cu prietena mea. Am nevoie de mai mult de o oră să îmi revină energia pentru sex, după masturbare. Așa că prefer să nu o fac nici măcar în ziua în care știu sau bănuiesc că urmează să fac sex. Cât despre cât rezist, e la fel ca-n tinerețe: prima partidă mereu e mai scurtă, comparativ cu următoarele. Însă, de cele mai multe ori, nu mai ajungem la următoarele, pentru că intervine oboseala.

Excepția apare atunci când iau o pastilă pentru potență, de exemplu cum scriam în articolul cu păreri Sex Power: pot duce partide repetate când nu-mi pierd erecția după masturbare. Iar dacă port și prezervativ, partenera nu-și dă seama.

beneficii masturbare înainte de sex
Hidratarea e importantă, înainte de masturbare! Sursa: 123rf.com

Totuși, unii zic că masturbarea înainte de sex e bună

Sunt niște bloggeri care zic că există beneficii ale masturbării înainte de actul sexual. Anume:

  • eliberarea tensiunii sexuale: ceea ce era de la sine înțeles și din tinerețea mea. Adică după ce ejaculezi prima dată, a doua oară reziști mai mult în pat. Mereu mi se întâmpla să cred că sufăr de ejaculare precoce, căci îmi dădeam drumul după primele 2 minute. Iar dacă mă masturbam înainte de sex, cred că ajungeam… la 3 minute.
  • Te pregătește fizic și mental: treaba asta nu prea o înțeleg, dacă o faci singur. Poate are sens dacă practici masturbarea în cuplu. Să zicem că vă masturbați unul în fața celuilalt, până la orgasm. Sau, și mai mișto, te masturbează ea pe tine, până să îți dai drumul pe corpul ei. Asta a fost și va fi mereu fantezia mea. După ce îți dai drumul datorită ei, fie că te masturbează sau îți face sex oral, atunci îți vine altfel energia. Te simți cumva, moral, responsabil și de plăcerea ei, de a-i oferi orgasm, prin urmare te refaci mai repede (aproximativ 30 de minute) ca să începeți și sexul propriu zis.

Citește aici și despre recuperarea după ejaculare – cât ar trebui să dureze.

Eu odată în cămin, cred că ți-am mai zis asta, am ejaculat după ce partenera mi-a luat instrumentul în mână. A fost jenant, mi-am dat drumul în pantaloni, ea doar încercase puțin să mă masturbeze. Apoi, am profitat de faptul că eram îmbrăcat ca să ascund că îmi dădusem drumul. Totuși, eram panicat că își va da seama, că va renunța la actul sexual propriu-zis și că mă va considera nedemn de a face sex. Din fericire, nu a observat și m-am recuperat destul de repede, ca să facem și sex normal. Pot spune că atunci îmi recăpătasem puțin încrederea și cred că fix de-asta am rezistat 20 de minute.

Însă, eram în cămin. Asta înseamnă că aveam 20 și ceva de ani, cred că eram în anul 4.

Ideea e că n-ai treabă cu lipsa chefului sau scăderea energiei, dacă ești tânăr. În schimb, dacă ai peste 40 de ani, așa ca mine, atunci o masturbare înainte de sex poate să-ți dea câteva bătăi de cap.

ce să fac atunci când nu se mai scoală penisul
Masturbarea înainte de sex e bună doar dacă ți-o face ea / sau el! Sursa: 123rf.com

Mit sau realitate: prin masturbare înainte de sex reziști mai mult

Băi, eu tind să cred că e doar un mit. În general, a doua partidă durează mai mult dacă ai făcut sex înainte.

Masturbarea este o modalitate diferită de a atinge orgasmul și a ejacula, comparativ cu sexul propriu-zis.

De fapt, masturbarea nu înseamnă sex.

Așa că, dacă tu ești obișnuit oricum să îți dai drumul repede cu o parteneră, atunci cu siguranță îți vei da drumul repede și când faceți sex, chiar dacă te-am masturbat înainte. Nu am zis că ai avea nevoie de un tratament pentru ejaculare precoce. Dar dacă suferi de ea, atunci masturbarea doar într-o mică măsură te va ajuta.

Eu așadar cred că sexul înainte de sex te ajută cu adevărat să îți dai drumul mai greu. În schimb, o masturbare înainte de sex te ajută doar să îți dai drumul puțin mai greu.

Concluzia e că depinde cum ți-ai învățat tu corpul. Dacă te-ai masturbat des și dacă aproape de fiecare dată ai făcut-o repede, atunci de fiecare dată îți vei da drumul repede la masturbare. La fel și la sex.

Lasă-mi și părerea ta pe subiect, printr-un comentariu, mai jos. Că-s tare curios.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email

More Interesting Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest website folosește cookieuri pentru a îți îmbunătăți experiența. Acestea nu înregistrează date cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe acest website, îți exprimi acordul asupra termenelor și condițiilor site-ului.