Maraton Forte contraindicații și reacții adverse

maraton forte contraindicatii si reactii adverse

Văd mult interes în jurul suplimentului Maraton Forte și am început să văd că apar influenceri care îl recomandă online și discută despre el. Așa că, m-am decis să mai discutăm o dată despre acest produs, după ce am discutat deja despre păreri Maraton Forte și experiențe într-un alt articol. Acum, vorbim de Maraton Forte contraindicații și posibile reacții adverse.

Din câte am văzut cel mai căutat, cel mai des întâlnit în farmacii, unele hypermarket-uri și chiar benzinării. Însă, e important înainte să cumpărăm să cunoaștem care sunt principalele contraindicații cu privire la Maraton Forte și reacții adverse ce le poate avea acest produs.

Scriu acest articol mai ales pentru publicul mai tânăr. Am fost surprins (neplăcut, recunosc) să văd tineri, pe la 20 sau 30 de ani, care recomandau pe Tik Tok Maraton Forte. Nu contează care dintre ei au fost plătiți pentru asta și care nu, însă ceea ce vreau să subliniez este riscul la care se supun cei care urmăresc – tineri, la rândul lor – dacă iau o pastilă pentru potență cum este Maraton, așa devreme.

Știi cum e, probleme cu potența au mulți bărbați, la vârste din ce în ce mai fragede. Vorbim aici de tineri la 20 de ani, care probabil din cauza stresului, care este inamicul principal, au dificultăți în a obține și a menține o erecție. Eu știu cum e, că am fost în situația lor, mă stresam cu sesiunea, în facultate, mă stresam cu faptul că nu aveam bani să mă mut de la cămin în chirie, în București, că toate erau prea scumpe, că noaptea învățam și ziua munceam. Aveam multe motive de stres atunci, iar acum am altele. Acum, la 43 de ani ai mei. Așa că nici nu vreau să mă gândesc acum prin ce stres trec tinerii, la prețurile din ziua de azi și alți factori, bineînțeles. Știu, că doar am luat și eu pastile pentru potență, înainte de vreme.

Așa că, nu-i de mirare că probleme de sănătate apar la vârste mai mici, că impotența temporară sau psihogenă este și ea prezentă în rândul studenților și nu numai. Așa că, e firesc ca atunci când vezi pe cineva care recomandă un produs pentru potență, să mergi să-l cumperi – chiar dacă e destul de scump. Mă refer, evident, la Maraton Forte, așa că hai să vorbim de contraindicații și reacții adverse.

maraton forte contraindicatii

Maraton Forte prospect – o scurtă recapitulare

Când vine vorba de prospectul Maraton Forte, trebuie să luăm în calcul că este un vasodilatator natural, care stimulează fluxul de sânge înspre zona genitală. La fel ca multe alte suplimente pentru potență, îți dă un boost de energie care crește bătăile inimii, pentru că stimulează producția de oxid nitric și reglează nivelul hormonilor.

Zic asta pentru că acționează la 1-2 ore de la administrarea unei capsule. Pe prospect zice că pentru a avea un efect sporit, se recomandă să îl iei pe stomacul gol. Însă, este un supliment destul de flexibil, în sensul că nu e musai să faci sex sau să te masturbezi în ziua în care ai luat pastila. O poți lua și a doua, și a treia zi, pentru a te bucura de performanțe mai bune, pe durata tratamentului.

Așadar, Maraton Forte merge luat și la nevoie dar și ca tratament. O cutie conține 20 de capsule albastre care sunt recomandate ca tratament pentru disfuncții erectile.

Ca ingrediente, Maraton Forte conține așa:

 • L-Arginină alfa cetoglutarat 140,00 mg
 • Epimedium – extract uscat (Epimedium brevicorum Maxim) 48,00 mg
 • Muira Puama – extract uscat (Ptychopetalum olacoides) 40,00 mg
 • Tribulus – extract uscat (Tribulus terrestris) 40,00 mg
 • Ginseng Siberian – extract uscat (Eleuterococcus senticosus) 40,00 mg
 • Ginseng Asiatic – extract uscat (Panax ginseng) 40,00 mg
 • Polygonum – extract uscat (Polygonum multiflorum Thunb) 32,00 mg
 • Guarana – extract uscat (Paullinia cupana- Kunth) 20,00 mg

După cum vezi, ai un mix de plante afrodisiace, combinate cu L-arginină pentru potență. Este bine să știi toate aceste detalii înainte să cumperi, ca să fii conștient să nu ai alergii sau intoleranțe la vreunul din aceste ingrediente.

sursa foto: 123rf.com

Maraton Forte contraindicații

Putem începe cu ceea ce e valabil pentru orice pastilă pentru potență – Maraton Forte nu este recomandat bărbaților mai tineri de 18 ani și nici sportivilor de performanță. În cazul celor cu probleme cardiace, este bine să întrebe medicul înainte.

Pe lista de Maraton Forte contraindicații, zice că doza maximă recomandată este de 4 pastile în decurs de 24 de ore. Însă, eu sunt de părere că dacă iei 1-2 pastile într-o zi și nu-și face efectul, nu-ți forța inima cu mai mult. Știi că de regulă pe prospectul medicamentelor și suplimentelor scrie despre doze mai mari, de obicei, față de cele recomandate de farmaciști sau medici. Așa că mai bine ia-te după recomandările specialiștilor.

Nu zic să te iei după mine că eu, așa cum ți-am mai scris în alte articole, nu am specializare medicală. Însă, din experiență zic, orice pastilă sau supliment pentru potență îți crește bătăile inimii și pulsul. Prin urmare, nu risca, chiar dacă ai o inimă sănătoasă.

De asemenea, din lista de contraindicații Maraton Forte mai menționăm și: a nu se lua în paralel cu alte suplimente sau pastile pentru potență.

Asta ar trebui să fie pe prospectul oricărui supliment, eu zic că e ceva de bun simț. Nu le combina, frate. Inima și-așa nu e făcută să pompeze așa mult sânge de-odată.

De asemenea, nu scrie pe prospect, însă e o chestiune de bun simț: nu e recomandat să consumi Maraton Forte cu alcool. Asta oricât de tentat ai fi să o faci.

Maraton Forte reacții adverse

Există consecințe, dacă nu respecți prospectul, când vine vorba de Maraton Forte contraindicații menționate mai sus. Însă, din păcate, unele dintre ele sunt resimțite și de către cei care le respectă, însă într-o mai mică măsură.

Cele mai frecvente reacții adverse la Maraton Forte sunt:

 • dureri de cap – după partida de sex, când te liniștești,
 • senzația de căldură în corp,
 • senzația de față fierbinte – obraji, frunte, ca după ce ai alergat,
 • înroșirea și încălzirea urechilor,
 • usturime oculară,
 • puls crescut,
 • ușoare amețeli,
 • palpitații ușoare.

O parte din aceste reacții le-am simțit și eu, însă din fericire pastila iese repede din sistem, mai ales dacă ai consumat multe lichide.

Ca sfat din partea mea către tine, dacă simți aceste reacții adverse de la Maraton Forte: nu intra în panică. Sunt normale, la majoritatea celor care consumă. Asta mai ales dacă ești o persoană sedentară sau să zicem că nu ești obișnuit cu efortul. Și sexul fără să iei pastile te agită și te face să îți bată inima tare, dar cu Maraton, după ce termini, încă te simți agitat. Stai liniștit, va trece senzația, important este să te hidratezi. Dacă tot persistă, bea un ceai calmant (de lavandă sau passiflora). O să fie bine.

păreri Maraton Forte forum de unde cumpăr

Înlocuitor Maraton Forte sau ce alternative ai

Nu vreau să zic să nu cumperi Maraton Forte, vreau doar să zic că există alternative, multe alte suplimente pe piață, pe care le poți încerca. Știu, dezavantajul este că nu se găsesc la fel de ușor, în farmacii sau benzinării, ca Maraton. Însă, dacă te sperie aceste contraindicații la Maraton Forte, atunci citește acest mic ghid ce ți l-am pregătit legat de cum să faci diferența între suplimente pentru potență de calitate și suplimente mai slabe.

În calitate de consumator fidel al suplimentelor pentru potență, dar și de om cu prea mult timp liber, care a făcut un research pe forumuri să caute păreri, pot spune că Maraton Forte este considerat un supliment cu efect slăbuț, comparativ cu altele.

Ca recomandări de produse care fac același lucru, citește aici o listă de pastile pentru erecție, respectiv o alta cu pastile pentru rezistență în pat. Sper să te ajute nu doar dacă citești despre Maraton Forte contraindicații și reacții adverse, ci și recomandări de înlocuitor ce te poate ajuta.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email

More Interesting Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest website folosește cookieuri pentru a îți îmbunătăți experiența. Acestea nu înregistrează date cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe acest website, îți exprimi acordul asupra termenelor și condițiilor site-ului.