Maraton Forte combinat cu alcool – e bine să le amestec sau nu?

Maraton Forte cu alcool – e bine să le amestec sau nu?

Maraton Forte combinat cu alcool? Uite ce belea îi poate veni omului pe cap, dacă nu i se mai scoală și o caută cu lumânarea.

Îmi aduc aminte că prima oară am cumpărat Maraton Forte din farmacia de la colț. Se întâmpla în urmă cu 5 ani, când mi se tot culca în timpul sexului. Nu eram într-o stare prea bună. Însă la fel ca orice novice în ale administrării de suplimente alimentare pentru bărbați pe bază de pastile, am ajuns la apartament entuziasmat, neștiind ce mi se va întâmpla pe parcurs. Faza e că treceam printr-o perioadă de beție constantă în singurătate, eram familiarizat cu promiscuitatea sexuală şi, efectiv, duceam lucrurile la limita ratării sociale și fizice. 

Așa că vreau să-ți spun care e faza cu Maraton Forte combinat cu alcool, însă nu înainte de a-ți spune că am un text cu păreri Maraton Forte, suficient cât să-ți dai seama la ce mă refer când vorbesc despre acest supliment pentru potență. Mai vreau să îți spun și despre câteva reacții adverse ale pastilei. Toate astea, în contextul experienței mele cu acest produs.

Maraton Forte: scurtă recapitulare

Maraton Forte scurtă recapitulare

Maraton Forte este un supliment alimentar pentru bărbați pe bază de pastile. Acest vasodilatator natural, care contribuie la circulația fluxului de sânge înspre zona genitală, este unul din cele mai vechi suplimente de potență de pe piață. La fel ca multe alte suplimente pentru funcția erectilă, stimulează producția de oxid nitric și reglează nivelul hormonilor, iar unul din obiectivele acesteia este să-ți ofere energie.

Ca ingrediente, Maraton Forte conține: L-Arginină, Epimedium, Muira Puama, Tribulus, Ginseng Siberian, Ginseng Asiatic, Polygonum și Guarana. Sunt de părere că e bine să știi toate aceste detalii înainte să ți-l cumperi, ca să vezi să n-ai intoleranțe la vreunul din aceste ingrediente.

O cutie de Maraton Forte conține 20 de capsule albastre care sunt recomandate ca tratament pentru disfuncții erectile, iar efectele pastilei se văd la aproximativ 1-2 ore de la administrare. Important de menționat este că te ajută să obții erecție imediat, numai dacă ești stimulat sexual.

De asemenea, pe prospect spune că pentru a obține un efect sporit, se recomandă să îl iei pe stomacul gol. Merge luat și ca tratament, ceea ce e destul de util pentru cei care au o stare de spirit nasoală și suspectează că ar suferi de impotență psihogenă.

Maraton Forte combinat cu alcool: experiența mea

Când am decis să iau acest supliment, eram proaspăt despărțit de o gagică. Nu mai știu care era motivul real al acelei despărțiri, poate că acumulasem prea multă oboseală sexuală. Sau simțeam că nu mă mai atrăgea. Poate de aia începusem să și beau zi de zi. În fiecare zi.

Cum lucrurile nu înregistrau nicio îmbunătățire, a trebuit să caut soluții. Era cazul să-mi îmbunătățesc sănătatea și viața sexuală.

Așa că Maraton Forte a părut varianta potrivită. Am citit câteva informații pe net și m-am dus la farmacie. Am luat prima pastilă, în intimitatea dormitorului, am pornit un film pentru adulți, am început să mă masturbez și cam atât. În mintea mea eram: ,,Hai, p*lă, fii prezent la datorie!’’.

Ca paranteză, îți reamintesc că modul de acționare a pastilei e să regleze nivelul hormonilor și să stimuleze circulația sângelui, înspre penis. Efectele se simt de obicei la 1-2 ore de la administrare. În plus, ele se pot simți constant, dacă ți le administrezi ca tratament, cu media de 1 pe zi și, desigur, dacă nu bei ca un porc…

Să știi că nu scrie pe prospect, dar e un lucru de bun simț: nu e recomandat să consumi Maraton Forte combinat cu alcool. Oricât de la îndemână ți-ar fi să o faci. Eu așa am făcut și regret.

Îți zic din experiență, orice pastilă sau supliment pentru potență îți crește bătăile inimii și pulsul. 

Eu am făcut atac de panică. De la prima administrare. Cu alte cuvinte, chiar dacă te știi cu inima sănătoasă, odată ce ai început să bei 2-3 pahare de alcool, există riscul să faci atac de panică. 

Așadar, răspunsul la întrebarea ,,Este o idee bună să iei Maraton Forte combinat cu alcool?’’ este nu.

Maraton Forte: contraindicații și reacții adverse

După cum îți ziceam, nu îți spun să te iei după mine că eu, așa cum ți-am mai scris în alte materiale, nu sunt doctor, adică nu am nicio specializare medicală. Sunt doar tipul ce le testează.

Iată care sunt cele mai frecvente reacții adverse la Maraton Forte:

 • dureri de cap după actul sexual,
 • ușoare amețeli,
 • palpitații ușoare,
 • puls crescut.

Să știi că există câteva contraindicații Maraton Forte, despre care am scris, care sunt bine de luat în calcul. Din fericire, capsulele ies repede din organism, mai ales dacă ai consumat multă apă.

Prin urmare, nu pot spune că încurajez neapărat consumul acestor pastile, chiar dacă e cel mai vechi și cel mai bine vândut produs pentru potență. Ceea ce pot spune insistent, cu mâna pe inimă, este că nu încurajez consumul Maraton Forte combinat cu alcool.

Oricum, sunt de părere că există multe alte suplimente pe piață mai bune decât Maraton. Cele mai eficiente suplimente naturale au efecte adverse nesemnificative. Fiind vorba de suplimente nutritive, fie că sunt sub formă de pastile, de miere ori spray, ele sunt ca un adjuvant al corpului și nu înlocuiesc un aliment sau un stil alimentar.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email

More Interesting Posts

2 răspunsuri

  1. Salutare! Când recomand ceva mai bun decât Maraton Forte, nu vreau să recomand medicamentele, deși ălea știm sigur că își fac efectul, doar că nu sunt naturale.
   Așa că atunci când îți recomand ceva mai bun, țin cont de ingrediente, reacții adverse și de efecte. De asemenea, mă gândesc și la administrare ușoară.
   În plus, mă gândesc și că fiecare organism e diferit. Până la urmă, la unii oameni poate merge foarte bine Maraton, la alții nu, iar pentru alții nici să nu fie recomandat.
   Sincer, pentru mine înlocuitorul potrivit rămân Pops. O compar cu Maraton pentru că e tot pastilă, are ingrediente naturale, se administrează cu apă, suc, ceai. Diferența este că își face efectul în 30 de minute, mai repede cu o oră decât Maraton și că menține erecția tare cel puțin 2-3 ore, în vreme ce cu Maraton erecția se poate duce într-o oră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest website folosește cookieuri pentru a îți îmbunătăți experiența. Acestea nu înregistrează date cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe acest website, îți exprimi acordul asupra termenelor și condițiilor site-ului.