Jucării sexuale DIY pentru bărbați: cum să f**i ce ai prin casă

jucării sexuale DIY pentru bărbați

Te-a apucat vreodată pofta de sex dar te-ai săturat de aceeași mână cu același lubrifiant? Vrei să condimentezi puțin modul în care te masturbezi dar nu ai bani să comanzi ceva de la sex shop? Hai să vedem câteva jucării sexuale pentru bărbați DIY, sau cum să îți faci propriile simulatoare de vagin, la nevoie.

Se găsesc multe idei de jucării sexuale pentru femei pe net, de la prezervative cu gheață la periuțe electrice sau capete de duș, însă nu prea s-a scris pe tema asta, pentru bărbați. Așa că m-am pus eu pe treabă ca să-mi aduc aminte toate trăznăile cu care am făcut sex de-a lungul timpului, care m-au satisfăcut și care nu. Evident, aici le voi menționa pe cele mai sigure, care mi-au dat un nivel excelent de satisfacție.

Apropo, dacă vrei extra sfaturi pe tema asta, iată câteva tehnici de masturbare la bărbați. Dacă tot o faci, măcar să o faci corect.

Asta se găsește la sex shop, dar iată o poză ca să ai un model. Sursa foto: 123rf.com

Jucării sexuale DIY pentru bărbații îndrăzneți

Cu alte cuvinte, iată cum să f**i câteva obiecte pe care le ai prin casă, sau cum să-ți confecționezi propriile jucării sexuale cu bani puțini. Ține cont, totuși, că-s de unică folosință, adică spre deosebire de un vagin din latex de la sex shop, pe care îl speli după fiecare utilizare, ăstea de la mine de aici le arunci direct.

Jucăria Fifi (prosop cu mănușă și lubrifiant)

Știi tuburile ălea cu deschizătură care imită un vagin numite fleshlight? Dacă nu, caută-le, să vezi la ce mă refer.

Ei bine, ceva similar este și jucăria asta, nu știu cine a botezat-o Fifi. E în felul următor: împăturește un prosop de mâini, în formă de sul. În capătul lui, introdu o mănușă din latex sau plastic, cu gura în sus. Răsucește colțurile mănușii peste prosop, ca să nu iasă așa ușor. Poți folosi lubrifiant – până obții un orificiu care seamănă cu deschizătura vaginală.

Eu, personal, folosesc lubrifiant format din apă și săpun lichid soft – e mai ușor pentru buzunar, dacă aș lua d-alea de la Durex, la cât de des m-am masturbat, aș fi ajuns în sapă de lemn.

Bureți în sticlă de plastic

Asta e o altă „jucărie șmecheră”, ca să zic așa. Ai nevoie de o sticlă de apă de 2 L, goală, căreia să îi tai capătul. Folosește o folie dreptunghiulară cu bule, din aia în care vin de regulă obiectele fragile prin curier. Se poate cumpăra de la librărie. Așază folia astfel încât să acopere capătul tăiat al sticlei. În interior, așază doi bureți dreptunghiulari – preferabil bureți moi, de duș – cât să rămână între ei o deschizătură.

Și, voila, ai obținut propriul tău vagin DIY. Folosește lubrifiant sau apă cu săpun, ca mine, și bucură-te de jucărie!

Deschizătura de la canapea (sau între două perne)

Dacă ai pe-acasă o canapea sau un colțar care are pernă dreptunghiulară separată de șezutul ei, ai un ditamai vaginul cu care să te joci. Dacă pe deasupra canapeaua mai e și de piele, cu atât mai bine, se simte mai fin la atingere. Totuși, recomand să faci treaba asta cu prezervativ, altfel riști să lași pete pe canapeaua ta, care nu mai ies așa ușor.

Introdu penisul în deschizătura de la canapea (sau între șezut și mâner, mai e o variantă) și apasă cu mâinile pe deasupra pernei, ca să nu se lărgească prea mult și să nu mai simți nimic.

Dacă nu ai o astfel de canapea acasă, încearcă treaba asta fie între două perne, fie între o pernă și salteaua de la pat. Poate nu e chiar același lucru, dar apasă cu mâinile ca să se strângă mai bine perna pe penisul tău. E posibil să obții senzații mai mișto decât la o masturbare obișnuită.

Gaură în pepene (roșu sau galben)

Ăsta-i unul din preferatele mele. Cumpără un penene roșu (nu foarte mare) sau unul galben și fă o gaură circulară în el care să fie o idee mai mare decât penisul tău. Unii zic să tai pepenele în două, o bucată mai mare și una mai mică. Aici, nu știu ce să zic, cred că merge și să îl f**i de-a-ntregul.

Sfat bonus: pentru a fi mai ușor de penetrat, bagă pepenele sau bucata cu pricina la cuptorul cu microunde, timp de 30 secunde. N-ai nevoie de lubrifiant pentru asta, dar dacă ți-e teamă să nu te usture sau ceva, poți folosi prezervativ. Senzația este suuuper tare.

sursa: pexels.com

Gaură în grapefruit (atenție, doar cu prezervativ)

Hei, din categoria jucării sexuale DIY pentru bărbați, și grapefruit-ul e un fruct bun. La fel, funcționează cu gaură în el, și la microunde 30 secunde. Însă, aici aș recomanda doar cu prezervativ, căci altfel e riscul ca să te usture ca naiba și să regreți.

Gaură în săpun

Văzusem un meme pe net acum câteva zile cu un săpun solid, găurit pe mijloc. Și scria pe poză „Dacă găsești așa ceva la cineva acasă, fugi cât de repede poți!”.

Eu aș zice să-ți fie teamă dacă vezi asta la un străin acasă, în care n-ai încredere, dar dacă vezi asta la un prieten, ai material să faci mișto de el. Totuși, e creativă ideea!

Un săpun ceva mai mare – nu ălea de față, pentru femei – ar fi ideal să te ajute, mai ales la duș, pe post de vagin. Gaura o faci rotundă, pe forma penisului, și apoi ai nevoie de mâini să ți-l bagi și scoți repetat. Când e ud, e senzație!

Ăsta e un vagin artificial luat de la sex shop. Dai un ban, dar măcar îl folosești pe termen lung.

O eșarfă sau șosetă din satin

Am pus titlu eșarfă din satin dar de fapt aici merge orice fel de fular, eșarfă, chiar mănușă sau accesoriu vestimentar din material moale. Pur și simplu ți-l înfășori în jurul penisului, și te masturbezi cu el până la ejaculare. Senzația poate fi mult mai mișto decât cu mâna liberă, însă e bine să ții cont să nu ai penisul complet uscat, că s-ar putea să se mai estompeze din plăcere.

E ca atunci când vrei să f**i o p***ă uscată, când tu ești uscat. Nu merge. Doare. Ustură. E mai rău ca la eșarfă. Lubrifiază, sau masturbează-te înainte cât să-ți iasă puțin lichid preejaculator, să-l freci pe penis pentru a-l umezi. Aș recomanda apa cu săpun și aici, dar dacă te masturbezi cu o eșarfă sau altceva de genul, se șterge imediat. O variantă ar fi eșarfa udă de la bun început, dar cu apă caldă, căci știi că apa rece e inamicul erecției.

Mâna amorțită

Am lăsat ăsta mai spre final pentru că mă amuză cel mai mult. Tehnica „mâna străină” înseamnă să te așezi pe mâna ta, până amorțește, apoi să te masturbezi cu ea. Așa, cică se va simți ca mâna unui străin. Am încercat, îți dai seama că nu vorbesc doar din teorie, și nu e chiar așa. Am stat pe mâna mea până aproape s-a învinețit, și apoi nu mai puteam să o folosesc, mai mult mi-am mângâiat penisul cu ea dar nu puteam să strâng.

Eventual, tehnica asta cred că e mai credibilă dacă stai pe mâna ta cât să fie semi-amorțită, și folosești o mănușă de latex și puțin lubrifiant. Cred că ar condimenta-o puțin.

sursa foto: 123rf.com

Pericole legate de jucării sexuale DIY pentru bărbați

Atenție, în primul rând, la dependența pe care o pot crea aceste jucării. Masturbarea zilnică poate deveni o problemă, atunci când nu mai e de mult o nevoie sexuală, ci psihică. Ea poate duce inclusiv la probleme cu potența, sau probleme sexuale psihologice de care un terapeut te poate vindeca. Eu am trecut prin asta și iată cum am scăpat de dependența de masturbare.

Atenție, în al doilea rând, să folosești doar produse curate, să le speli bine înainte – inclusiv petul de plastic, bureții, mănușile, fructele și tot ce am zis mai sus. Nu folosi produse de curățat, doar apă și săpun, ca să nu riști alt tip de infecție.

Atenție, în al treilea rând, să nu te rănești. Nu încerca niciuna din aceste jucării sexuale DIY pentru bărbați dacă ai deja o infecție la nivelul penisului sau dacă ai leziuni sau tăieturi – orice lichid, fie lubrifiant, fie de la fructele ălea, poate intra în sânge și nu e ok.

Nu recomand să îți bagi chestii în rect, când te masturbezi. Am văzut că mulți bărbați fac asta, însă e foarte riscant și poți ajunge la urgențe. Atunci toată experiența ta s-a dus, așa că n-ar fi păcat?

În general, folosește prezervativ, indiferent ce jucării sexuale DIY pentru bărbați ai alege. Poți să-ți folosești creativitatea să confecționezi altele decât cele menționate de mine, chiar te invit să-mi lași aici comentarii dacă mai ai idei. Însă, siguranța vine pe primul loc.

Ah, și nu folosi țeava de la aspirator pe post de jucărie sexuală. Poate ai văzut și tu Scary Movie, sau poate din alte surse ți-a venit ideea. Nu! Poate fi dureros, neplăcut, poți să te rănești.

Urmărește-mă pentru alte rețete, nu?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email

More Interesting Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest website folosește cookieuri pentru a îți îmbunătăți experiența. Acestea nu înregistrează date cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe acest website, îți exprimi acordul asupra termenelor și condițiilor site-ului.