Jocuri erotice ușor de practicat în cuplu

jocuri erotice cupluri

Știi momentul ăla când îți zice partenera că ar vrea un role-play dar tu nu ai făcut niciodată actorie? Te-ai simți penibil dacă te-ar pune să te îmbraci în instalator sau Batman ca să-i satisfaci fanteziile? Hai să vedem cum vă puteți întâlni la mijloc, cu niște jocuri erotice ușor de practicat în cuplu.

Aceste jocuri sunt ideale pentru momentele când simțiți că relația voastră se află în impas, sau că în pat e mereu aceeași rețetă. La mine este, cu partenera actuală, am intrat într-o plictiseală amândoi de am ajuns la stadiul la care să nu mai vreau să fac sex. Din nou. Adică, efectiv ne dezbrăcăm automat, ne sărutăm de 2 ori, încercăm poziția misionarului timp de 5 minute, îmi dau drumul și gata. Ne întoarcem pe o parte și pe cealaltă și somn.

Probabil e ceva în aer, suntem mai mulți bărbați care ne confruntăm cu treaba asta. Așa că hai să vedem cum întoarcem roata în favoarea noastră.

Sursa foto: 123rf.com

Jocuri erotice de practicat în cuplu

Secretul ca să pui în practică astfel de jocuri este să te distrezi. De fapt, să nu te iei în serios. Să te prostești, cu gagică-ta, prin casă, acolo unde sunteți doar voi și nu vă vede nimeni. Așa cum o alinți „ursulețul meu” sau „gălușca mea” sau mai știu eu cum, așa să treci la fapte să pui în practică alintăturile.

#1 Orice vă trece prin cap

poate fi un joc erotic. Fiți creativi, dezlănțuiți-vă. Nu trebuie să fie ceva organizat. De la idei simple precum un board game pe dezbrăcate sau vă gâdilați de începeți să râdeți, să cădeți pe jos și apoi să faceți sex, orice e practicabil în cuplu. Îți poți pune o mustață falsă din morcovi fierți la micul dejun și apoi să o rogi pe parteneră să te sărute. Sau să o învălui cu îmbrățișări în timp ce ea spală vasele, și să îi dai pantalonii jos cât are mâinile cu detergent, când știi că nu poate opune rezistență. Numai să ai grijă să nu o așezi cu fundul pe plita încinsă sau aragaz, dacă o faceți în bucătărie.

Gândește-te că orice activitate casnică se poate transforma într-un joc erotic de practicat în cuplu. Serios acum, orice.

#2 Jocul întrebărilor

Propune-i partenerei un joc de întrebări, precum ălea cu cărți de la Cupidon. Însă, prin aceste întrebări, de fapt, discuți fanteziile sexuale cu partenerul de cuplu. Jocul se poate desfășura de exemplu, când ieșiți la o cină romantică sau când mergeți cu mașina pe o distanță lungă. Fiecare dintre voi trebuie să se gândească la o fantezie, iar celălalt trebuie să îi pună întrebări la care are voie să primească doar răspunsuri cu „Da” sau „Nu”. De exemplu:

  • are loc în dormitor? Da / Nu
  • are loc în aer liber? Da / Nu
  • presupune sex oral? Da / Nu
  • implică poziția misionarului? Da / Nu

Și așa mai departe. Fiecare se gândește la o fantezie, apoi trebuie să îl direcționeze pe celălalt să ajungă la ea.

Ca update pe acest joc, eu am jucat altfel cu partenera: ne-am scris fiecare fantezia sexuală pe care dorim să o punem în practică, pe un bilețel. Apoi, am stabilit că acel bilețel să ni-l oferim într-un moment ales de noi, și regula este ca atunci când celălalt primește bilețelul, să o facă. Să treacă la acțiune.

#3 La televizor

Să zicem că vă place să vă uitați la filme și seriale. Cărui cuplu nu-i place? Sigur aveți ceva gusturi în comun. De exemplu, partenerei mele îi place să facă maraton de filme Harry Potter în fiecare an, în preajma Crăciunului. Și ca să condimentăm treaba asta, am zis ca de fiecare dată se rostește numele lui Harry Potter să ne sărutăm. De fiecare dată când se rostește numele lui Știi-Tu-Cine (Cap-de-Mort) să ne mângâiem. Plus, alte câteva gesturi stabilite de noi. Așa că, am ajuns să vedem în ritmul acesta, câte un film în două zile.

Dacă vă uitați la filme clasice precum Scarface sau Casino, nu strică să vă furați câte un sărut de fiecare dată când e rostit cuvântul „fuck”. O să vedeți că puneți în practică termenul „fuck” până la finalul filmului.

#4 Ascunselea pe dezbrăcate

Înțeleg că asta nu prea merge dacă stai la cămin sau garsonieră, însă dacă ai măcar două camere, cum am eu, a funcționat. Jocul presupune să începeți ascunselea clasic, însă de fiecare dată când cel care se ascunde e găsit, trebuie să dea jos ceva. Începi cu o bluză, un tricou, un maieu, pantalonii și așa mai departe, până ajungem la ascunselea în chiloți și apoi, ca să vezi, în pat.

sursa: 123rf.com

Jocuri erotice în cuplu care merg mai departe

Dacă nu te-au satisfăcut exemplele de mai sus, iată alte câteva idei, ceva mai kinky:

  • Roata erotică: ca în jocul acela „Bătălia Cuplurilor”, dacă-l știi, sau ca la Roata Norocului, se poate desena pe o hârtie o roată cu diverse activități – poziții sexuale, tipuri de sex, fantezii. Și se învârte o sticluță în mijlocul roții, iar acolo unde pică, trebuie să pui în aplicare pentru celălalt acțiunea respectivă.
  • Cupoanele iubirii: este un joc ce se poate face și acasă, nu e nevoie să îl cumperi, deși există versiuni mai murdare pe care le poți găsi prin librării sau magazinele online. Presupune o serie de cartonașe pe care scrie câte o provocare erotică pe care celălalt trebuie să o satisfacă. Atunci când ai nevoie sau împrejurarea e bună, pur și simplu îi oferi cuponul celuilalt și are termen până la finalul zilei să găsească un moment să te satisfacă.
  • Calendar advent erotic: te-ai prins deja. Poți practica într-o lună aleasă de voi – eu prefer vara, că e mai simplu atunci să stăm dezbrăcați. Și să fie în fiecare zi câte o fantezie pe care să o extrageți dimineața, și să aveți timp toată ziua să o practicați. Devine și mai kinky atunci când intervine o plecare – de exemplu, trebuie să mergeți la părinți în luna respectivă 2-3 zile sau în vizită la niște prieteni.
  • Scaunul: e vorba de a folos un scaun pe care unul dintre parteneri să stea (preferabil bărbatul) iar celălalt să găsească noi poziții și unghiuri de penetrare. E distractiv, ți-am zis, dacă stă bărbatul. Noi am încercat și invers dar nu a fost așa de fun – cel puțin nu pentru ea.

Sper să te ajute lista asta. Pe tema asta, poți citi și despre poziții sexuale preferate de femei respectiv poziții sexuale preferate de bărbați care amplifică plăcerea. Spor să aveți la a găsi cât mai multe jocuri erotice de practicat în cuplu. Până la urmă, distrați-vă, simțiți-vă bine, asta e esența oricărui astfel de joc.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email

More Interesting Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest website folosește cookieuri pentru a îți îmbunătăți experiența. Acestea nu înregistrează date cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe acest website, îți exprimi acordul asupra termenelor și condițiilor site-ului.