Inel pentru penis: funcționează sau nu?

inel pentru penis

Am văzut și făcut multe bazaconii la viața mea, și unele dintre ele au implicat și alte femei. Însă, nu m-am gândit vreodată să îmi aplic pe organul genital mai mult decât un prezervativ. Totuși, sunt bărbați care apelează la ceva ce se numește inel pentru penis, ca să crească durata erecțiilor.

Mie, recunosc, mi-a fost teamă să vin cu alte schimbări față ce mi-a dat mama natură. Adică, am fost preocupat să găsesc soluții și variante de tratamente mărirea penisului, însă după ce m-am documentat care sunt soluțiile, m-am lăsat păgubaș.

În fond, important nu e cât de lung și gros e instrumentul, ci cum știi să-l folosești. Pe asta mizează orgasmul feminin.

Așa că hai să vedem care-i faza cu inelele pentru penis și la ce folosesc ele.

Ce este un inel pentru penis?

Despre erecție am scris destul de mult pe blog, dar cred că am scris mai mult despre lipsa ei. Cert este că un inel pentru penis are dublu rol:

  • să se asigure că sângele ajuns în corpul cavernos al penisului în timpul erecției nu părăsește incinta; cu alte cuvinte, că erecția durează mai mult decât în mod normal;
  • să crească intensitatea orgasmului partenerei, prin stimularea clitorisului în timpul penetrării. Există tot felul de modele de inele pentru penisuri – cu striații, cu vibrații – le găsești pe la sex shop-uri. Ele oferă un plus de stimulare fie că sunt plasate la baza penisului, deasupra testiculelor, fie că sunt puse pe un deget – în cazul masturbării.

Așa ca răspuns la întrebarea: ce este un inel pentru penis? Este o jucărie sexuală, nimic mai mult!

Cum susține inelul pentru penis erecția?

Un inel pentru penis sau inel pentru erecție are rolul principal de a strânge baza penisului, astfel prevenind sângele ajuns aici în timpul erecției să se ducă înapoi în corp. Și, implicit, poate contribui la menținerea erecției pe o durată mai lungă.

Este important când aplici inelul ca penisul să fie erect sau semi-erect. Trebuie să ții penisul cu o mână și să glisezi inelul la bază, ca atunci când aplici un prezervativ.

De asemenea, ca să te bucuri de beneficiile unui inel pentru penis, trebuie să îți tunzi părul pubian înainte, ca să previi încurcarea firelor de păr. Știu că e aiurea să zic asta, dar inelul te poate strânge și dacă se încurcă cu părul, o să cam doară.

Pe de altă parte, ca să meargă treaba ca unsă, poți folosi și un lubrifiant sexual.

Atenție: nu folosi inele pentru penis mai mult de 30 de minute continuu. Riști să creezi probleme. Până la urmă, folosirea unui astfel de inel implică o modificare a fluxului de sânge, o forțare a păstrării acestuia pentru mai mult timp, în zona genitală.

Care sunt avantajele folosirii unui inel pentru prelungirea erecției

Cumva, cred că răspunsul la întrebarea asta derivă din ce am zis mai sus. Inelul îți prelungește erecția, și dacă e din ăla cu vibrații sau striații (nu de plastic, ci din material cauciucat), poate ajuta și partenera.

Faza e că pe piață sunt mai multe modele de inele, și e bine să găsești unul care să nu te strângă. Fie te uiți la dimensiuni și compari cu mărimea penisului tău în stare erectă, fie alegi un model din silicon, cauciuc sau gelatină. Sunt materiale elastice, care se mulează.

Avantajele folosirii unui inel pentru prelungirea erecției sunt:

  • să nu ți se înmoaie penisul în timpul actului – dacă cumva aveai problema asta,
  • să nu se înmoaie la intrare,
  • să mai reziști chiar și după ejaculare – dacă ți-ai dat drumul înaintea partenerei, te mai ține erecția cât să ajungă și ea la orgasm.
  • Penisul va părea ceva mai gros datorită fluxului mare de sânge acumulat și păstrat acolo; însă inelul nu este un tratament pentru mărirea penisului.
  • Inelul pentru potență este o jucărie, nimic mai mult. Dacă ai grijă cum o folosești, nu riști să te rănești.

Înlocuitor inel pentru penis

Eu întotdeauna am fost de părere că pot înlocui jucăriile sexuale cu două lucruri:

Așadar, oricât de sigure ar fi inelele pentru penis, nu cred că sunt de mine.

Dacă iau un supliment pentru erecție, nu am nevoie de jucării ca să mă țină catargul sus. De regulă, cu unele pastile îmi fac treaba destul de bine, și rezist chiar și după ejaculare, câteva minute. Am avut câteva experiențe mișto despre care am scris aici pe blog.

Nu cred nici în injectarea cu acid hialuronic în penis, respectiv bile în penis sau kanamicină injectabilă. Sunt soluții la care unii bărbați apelează, însă pur și simplu văd mai multe riscuri decât beneficii, în a face tot felul de modificări asupra organului.

Fie că ai un penis mic, mare, strâmb, subțire sau gros, trebuie să te bucuri și să fii mulțumit de el. Bineînțeles, cât timp funcționează în parametri normali. Asta-i părerea mea, dacă ai alt cuvânt de spus aici lasă-mi un comentariu și vorbim.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email

More Interesting Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest website folosește cookieuri pentru a îți îmbunătăți experiența. Acestea nu înregistrează date cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe acest website, îți exprimi acordul asupra termenelor și condițiilor site-ului.