Horoscop despre sexualitate: ce vor în pat bărbații în funcție de zodie

horoscop despre sexualitate masculină sau zodiac erotic

Nu mă gândeam că voi scrie despre zodiac erotic sau horoscop al sexualității, dar mă atrage tot ce ține de sex. Așa că m-am interesat. Am găsit pe net plin de articole cu „intimitate între zodii” sau „ce femeie ți se potrivește în funcție de zodie” sau „cele mai bune zodii la pat”. Însă, nu am găsit un horoscop despre ce vor zodiile în pat – mai exact, ce vor bărbații în pat în funcție de zodie.

Eu, unul, sunt un Berbec de 42 de ani. Recunosc că sunt impulsiv, uneori creativ pe loc, adică-mi vin ideile acolo, nu mă pune însă să mă gândesc sau să le planific. Îmi place să variez pozițiile, locurile unde fac sex, uneori chiar și partenerele. Asta cel puțin când eram ceva mai tânăr. Acum, am cunoscut pe cineva care mă apreciază și mă iubește pentru ceea ce sunt, așa că nu mai stau să-mi bat capul cu schimbarea partenerei, că poate nu mai nimeresc la fel de bine.

Așadar, hai să vedem un altfel de horoscop despre sexualitate. Ce vor bărbații din fiecare zodie, în pat, sau ce așteptări au de la partenerele lor.

zahăr și potența masculină
sursa: 123rf.com

Horoscop sexual masculin: ce vor bărbații în pat

Berbec

Așa cum am zis mai sus, cheia e impulsivitatea. Berbecul se plicitsește dacă partenera nu depune niciun efort în pat. El vrea o parteneră dinamică, una care să varieze pozițiile sexuale, chiar tipurile de sex. Unii bărbați preferă inclusiv sexul anal, eu nu mă dau în vânt după el. Însă, ador sexul oral, să fac și să primesc. Uite aici un articol despre cum să faci sex oral la bărbați.

Berbecul se plictisește ușor, deci are nevoie de noi tentații. Ba o ținută sexy, ba un role-play, ba, cum ziceam mai sus, o poziție nouă, o locație nouă, poate în mașină, în cort, pe plajă, deci nu doar în pat. Îi place să condimenteze lucrurile, însă vrea să fie și respectat. Îi place ca femeia de lângă el să-i trezească instinctele sexuale, acceptă să facă sex spontan, când are ea chef, și rar zice că „îl doare capul”.

Dacă nu e într-o relație, bărbatul din zodia Berbec e genul care are cu el mereu un prezervativ sau chiar o pastilă de potență bună. Asta ca să nu fie luat pe nepregătite. Căci libido are destul, parteneră care să-i facă față, are nevoie.

Taur

Arată-i că ai chiloți roșii și activează-i instinctul de taur! Asta aș zice, la o primă vedere. Dar adevărul e că preferă orice culoare, cât timp își vede partenera în lenjerie intimă. Îi place sexul, în savurează și asta îl face un amant desăvârșit.

Bărbatul din zodia Taur e un pilon de vârf în acest horoscop despre sexualitate, aproape că aș fi invidios. El nu e doar tare-n pantaloni, ci are și o inimă sensibilă, înțelege sentimentele partenerei și are puterea să o cucerească iremediabil. Cred că din lista cu cele mai frecvente greșeli pe care le fac bărbații în pat, Taurul le face pe cele mai puține. Îi place să-și savureze sexul ca pe cafea, liniștit, să nu se grăbească și să trăiască intens clipa. Nu e neapărat adeptul sexului spontan sau haotic, ci vrea să se bucure din plin de el.

Acordă atenție partenerei în pat, e atent la nevoile ei și la ce îi place, chiar dacă e implicat într-o aventură de-o noapte sau într-o relație de ani de zile. Îi putem spune că e genul de tip romantic, care pune muzică lentă, aprinde lumânări, unge partenera cu ulei și apoi o mângâie pe tot corpul înainte să o penetreze.

Gemeni

Iată încă un pilon de bază al acestui horoscop despre sexualitate. Bărbatul din zodia Gemeni știe cum să ia o femeie, pe sus, pe jos și să o învârtă. E sentimental, sensibil dar și calculat. E atent la emoțiile partenerei, motiv pentru care îi place să facă sex pe lumină. Îi plac filmele porno, îi place masturbarea, îi place să se cunoască bine pe sine înainte să se expună altcuiva. Cumva, și eu îi semăn aici, îmi place să fac la fel.

Bărbații Gemeni creează o atmosferă romantică, însă unii dintre ei pică în cealaltă extremă și vor sexul un pic mai dur, mai spre BDSM. Nu îi condamn, în special pe cei veterani, care au nevoie de mai mult decât o partidă de sex standard, ca să se excite cu adevărat. Însă, e un gentleman și vede femeia ca pe un egal, îi place să domine și să fie dominat în aceeași măsură. Caută acceptul partenerei, bărbatul din zodia Gemeni, atât în ceea ce face în pat, cât și în afara lui. Practic, e interesat dacă și ea s-a simțit bine, ceea ce îi face un mare simpatic.

Rac

Se face mult mișto de Raci că-s mai emotivi și, pe bună dreptate, am avut o gagică Rac care aproape că plângea după fiecare partidă de sex. Nu am aflat niciodată motivul, o fi fost ceva ce nu am făcut eu bine, sau am făcut prea bine, asta nu știu. Cert este că și bărbatul Rac pune mare preț pe ceea ce cred alții despre el, în special în pat. Așadar, se asigură mereu că partenera a avut orgasm. Chiar dacă și-a dat drumul prea repede, compenează. Fie că propune un sex oral partenerei, fie o penetrare cu degetele, fie îi aduce mic dejun la pat, chiar dacă-i seară, ar face orice ca să compenseze.

Mulți ar putea spune că Racii sunt disperați ca să fie apreciați, și poate unii dintre ei au dreptate. Dar, cum fiecare om este unic, există și Raci mai duri, mai reci, care nu se lasă dominați de femei. Există Raci care domină, care cuceresc femeile ca pe teritorii, deși se confruntă uneori cu stări contradictorii din punct de vedere emoțional. Azi e trist, dar excitat, mâine e vesel, dar rămâne excitat. Măcar în pat, rămâne constant. Și, bineînțeles, fidel partenerei, chiar dacă să zicem că ea e mai stângace la pat. Cât timp o iubește, nu înșală, își prețuiește partenera și e recunoscător că o are. Adoră femeile îmbrăcate în lenjerie roșie.

sursa: 123rf.com

Leu

În pat, bărbatul Leu e un dominator total. Îi plac femeile care îl lasă să fie șef, să facă așa cum vrea el. Adoră femeile îmbrăcate în lenjerie albă, le consideră pure și asta îl excită la maxim. Îi place să se joace, să fie macho, să cucerească, să joace scenarii. Însă, în pat, are un ego mare. Nu îi place să i se spună că e incapabil sexual, sau să i se recunoască eșecurile. E rănit, face pe victima în cazul ăsta. Se poate certa dacă partenera nu îl apreciază sau îl face să se simtă prost.

Faptul că, uneori, are nevoie de un tratament pentru ejaculare precoce sau de o pastilă bună de potență, e ceva normal pentru orice bărbat. Însă, nu este o regulă că bărbații Leu ar suferi de disfuncții erectile. Cu toate astea, bărbații Leu o iau ceva mai personal, dacă au nenorocul ăsta. În schimb, este sigur pe el, dacă performează, și așteaptă același lucru și de la parteneră – să țină pasul cu el, să îl satisfacă constant. Are tendința să cam sară peste preludiu, să vâneze femeia ca pe pradă, să fie un pic mai sălbatic în pat. Însă, are așteptarea ca femeia să-i joace jocul, să se lase vânată și uneori chiar neajutorată. Să coboare în genuchi când îi cere asta, să îi facă sex oral, sau să adopte o poziție pe care el o vrea. Apoi, mai cere și complimente din partea partenerei. Nu zic că toți bărbații sunt la fel, asta e clar, însă Leii au, uneori, tendința asta, de a fi „regi ai junglei” în pat.

Fecioară

Bărbatul din zodia Fecioară nu e neapărat un stâlp al acestui zodiac al sexualității. El este puțin feminin, în special în ceea ce privește comportamentul în pat. Asta poate fi un mare beneficiu pentru femei, că le înțelege mult mai bine decât cealaltă extremă, Leul.

Bărbatul Fecioară este de obicei mai timid, mai inocent în pat, și își începe viața sexuală mai târziu. Are răbdare foarte multă, așteaptă momentul potrivit. Își păstrează fecioria și de regulă evită femeile vulgare, depravate, care l-ar putea murdări. E disperat după o relație stabilă cu cineva care îl înțelege și, dacă nu găsește, atunci e dispus să facă sex cu oricine. Însă, e dominat în pat, e sedus de parteneră și are tendința să o venereze.

Are așteptarea de la parteneră să facă ea primul pas, să bată primul apropo legat de sex. Apoi, se așteaptă de la ea să fie punctuală, să fie interesată de el, să vrea să îl cunoască, chit că e un tradiționalist. Și dacă întâlnește femeia potrivită care să-i ofere ce are nevoie, îi va oferi înzecit mai mult și o va face fericită… cel puțin în pat, că asta ne preocupă acum pe noi.

Balanță

Hop și așa, uite cum se înclină Balanța, o idee înspre Gemeni, o idee înspre Leu. E un pic indecis bărbatul din zodia Balanță, însă are o forță sexuală foarte puternică. E dispus să domine partenera, să fie dominat dacă are chef, însă se gândește la plăcerea amândurora.

Dacă ceva nu îl face să se simtă bine, în relația cu partenera, e posibil să își schimbe brusc starea, prin urmare suferă de instabilitate. Aici se aseamănă cu Racul, însă își revine ceva mai greu decât bărbatul din zodia Rac. Uneori e egoist, se ceartă cu partenera pentru simplul fapt că nu poartă lenjeria aia care îi place lui. Sau îi cere să poarte chiloți tanga, chiar dacă ei nu îi place acest lucru. Îi plac femeile care i se dedică în totalitate, care țin pasul cu el, pentru că e al naibii de bun la pat. E rezistent, are o energie incredibilă și este un amant incurabil.

Cu toate ăstea, există riscul ca Balanța să înșele, cel puțin cu gândul, sau să treacă la fapte dacă se plictisește. De aceea, trebuie mereu distrat, întrebat ce vrea, ce îi place, chiar dacă uneori nici el nu știe ce vrea.

Scorpion

Este cea mai mișto zodie de apă, după părerea mea. Emană sexualitate la tot pasul, însă e modest în privința asta. Îi plac femeile la superlativ: să fie frumoase, deștepte, bune la pat, înstărite financiar, să gătească bine, să aibă părinți mișto și pe gustul lui. Îl excită mai mult femeia ca persoană decât ca obiect sexual. Balanța, pe de altă parte, înclină spre a doua opțiune – deși se cam schimbă percepția asta după căsătorie.

Ideea e că toți bărbații din acest zodiac despre sexualitate își respectă soțiile… cel puțin în primii ani de căsnicie, când totul e proaspăt. Apoi, dacă nu sunt respectați la rândul lor, e posibil să mai dispară puțin din amor.

Să revenim la Scorpion. Bărbații ăștia nu pun totuși mare preț pe atașament și căsătorie, însă nu zic nu dacă au cunoscut persoana potrivită. Lor li se potrivește mersul din floare în floare, pentru că le place să exploreze. Însă, când li se pune pata pe o femeie, chiar dacă e o aventură de-o noapte, fac eforturi în a o cunoaște mai bine. Își manifestă interesul, însă uneori dau dovadă de răceală sau lipsă de emoție. Nu trebuie judecați pentru asta. Totuși, Scorpionii sunt lipsiți de inhibiții în pat, își duc sexualitatea la un alt nivel și le place să-și depășească limitele. Și nu prea se dau în vânt după sexul cu prezervativ.

tratament ejaculare precoce cuplu recuperare după ejaculare
surs: 123rf.com

Săgetător

E un bărbat organizat, creativ, analitic și dominant. Este sincer, pasionat, stabil și prezent pentru parteneră, în orice moment. Este un soț sau amant fidel, și preferă să facă sex cu o persoană care ține la el, care simte ceva pentru el. I se potrivește să alerge din floare-n floare, chiar dacă uneori devine obositor. Îl excită ideea de noutate, însă caută mereu ca persoana cu care împarte patul să îi stârnească emoții. Dacă nu simte emoție, atunci nu depune prea mari eforturi în pat și apoi e posibil să dispară din peisaj.

Dacă simte emoție, atunci pune mult accent pe performanța în pat și uneori chiar își obosește partenera. Are tendința, în acel caz, să prelungească partidele de sex sau să vrea sex de mai multe ori, consecutiv. Iar dacă partenera nu îi oferă asta, e dispus să caute în altă parte, fără nicio jenă.

Îi place să scrie mesaje erotice, să vorbească porcos în pat, nu crede că filmele porno se pun ca înșelat și apreciază mult picioarele femeilor. Se uită acolo, îl excită la maxim când o femeie stă picior peste picior și poartă o fustă scurtă.

Capricorn

Ei bine, ăsta ți-e bărbatul cu picioarele pe pământ (ca zodia sa) și cu capul în nori. Este un tip echilibrat, se dăruiește și își respectă partenera, dacă o iubește cu adevărat. O pune pe ea mai presus decât el, și e un amant desăvârșit.

Prețuiește sexul cu gagicile cu care e-ntr-o relație, preferă echilibrul emoțional și… hormonal. Este un partener stabil și așa îi place să îi fie și viața sexuală. Îi plac femeile care depun efort în pat, măcar puțin, nu care stau degeaba, molcome, și așteaptă să vină totul de la el. Îi place sexul în locuri confortabile, nu în junglă, ca altora. Gen să fie un pătuț cald, cu așternuturi pufoase, cu muzică discretă și lumină de ambient. Este totuși un mare amator și al masturbării, probabil ca majoritatea bărbaților, mai ales dacă nu îi iese socoteala cu fata de care-i place. Uneori forțează lucrurile, ca să obțină ceea ce vrea – gen forțează intrarea din spate pentru sexul anal – însă, dacă se lovește de un refuz ferm, se oprește, deși asta îi va strica cheful.

Vărsător

Bărbatul Vărsător este cel mai puțin preocupat de sex din tot zodiacul sexual. Sau zodiac erotic, cum vrei să-i spui. El răspunde mai mult la impulsuri sexuale din partea partenerei, trebuie să depună puțin efort să îl stârnească. Respectă femeile, le acordă toată atenția cuvenită, însă e puțin mai tradiționalist, în sensul că pică greu în „păcatul sexului”.

Îl preocupă mai mult latura umană a femeii, nu o tratează ca pe un obiect sexual. Este tolerant la faptul că o femeie vrea să amâne sexul cu el sau să o facă mai rar, are răbdare și pune mai mare preț pe modul cum se înțeleg în cuplu în afara patului decât în pat. Pentru el, sexul este un bonus sau o extensie a unei relații, însă nu un scop. Îi place mai mult drumul decât destinația.

Are uneori tendințe exhibiționiste, preferă sexul dur și lipsit de inhibiții, însă nu pică în extrema asta cu oricine, doar cu acele persoane care îl stârnesc îndeajuns. Așadar, cu bărbatul Vărsător, e ceva mai mult de muncă, decât cu cei din orice altă zodie. Însă, odată ce s-a depășit această barieră de câteva ori, ea rămâne mereu ridicată. Ha, ce fain sună.

Pești

Bărbații Pești sunt firi romantice și poetice, dar aici nu mă refer neapărat la cei care practică meseria cu același nume. Ha! Este un amant irezistibil, genul care cântă la chitară cu pletele-n vânt, pentru un ban în Vama Veche, care cucerește o femeie numai din privire.

Peștilor le place sexul la superlativ, ca un act al creației artistice. Peștii știu să se comporte în pat, să ofere atenției partenerei, pun accent pe preludiu și venerează orgasmul feminin. Sunt foarte atrași de fizicul feminin, dar și de femeile care îi apreciază pentru vorbele și aspectul lor. Au așteptarea de la partenere să le placă și lor arta, să aibă înclinație spre creație, cât și o viziune artistică asupra iubirii.

În pat, bărbaților din zodia Pești le place să fie admirați, sunt un pic narcisiști, să fim sinceri. Se lasă purtați de val, uneori au tendințe sado-masochiste, și le place la nebunie să fie dominați. Uneori, adoră durerea în combinație cu plăcerea.

impotență temporară
sursa: 123rf.com

Te regăsești în acest horoscop despre sexualitate?

Cred că se poate vorbi la infinit despre zodii, despre sex, despre ce place și ce nu place fiecăruia. După cum poți observa, toate informațiile ce le-am găsit eu merg mână în mână cu felul de a fi al fiecăruia, din punct de vedere emoțional.

Cu toate ăstea, e normal să găsești ideile de aici ca fiind generale. Căci numai așa se poate vorbi despre zodii, la modul general. Pentru detalii concrete despre felul de a fi al fiecăruia, consultă un astrolog și spune-i data nașterii, cât și alte lucruri despre tine ce te va întreba.

Așadar, m-am distrat scriind acest articol, citind numeroase articole despre zodii și dacă ți-a plăcut, dă-mi un semn și mai scriu pe tema asta. Merităm și puțină relaxare, nu-i așa?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email

More Interesting Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest website folosește cookieuri pentru a îți îmbunătăți experiența. Acestea nu înregistrează date cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe acest website, îți exprimi acordul asupra termenelor și condițiilor site-ului.