Soluții naturiste pentru hiperexcitabilitate sexuală

hiperexcitabilitate sexuala la barbati

Stai să-ți zic una bună. Am un amic care își dă drumul la 2 minute de la începerea actului sexual, de fiecare dată. A încercat de toate, relaxare, discuții cu partenera, vacanțe, chiar și ceva pastile pentru prelungirea sexului, precum Maraton Forte și EjaControl. Nu l-au ajutat deloc. A fost la urolog și i-a zis că ceea ce are el se numește hiperexcitabilitate sexuală.

Tipul ăsta are un libidou ridicat, îi vine zilnic să se masturbeze, dacă nu are ocazia să facă sex. Nu s-a cronometrat la masturbare, însă n-a avut probleme cu potența de când se știe. E mai tânăr ca mine, are 33 de ani. A fost la doi urologi și-o să-ți povestesc ce i s-a recomandat. Dar, mai întâi, să aflăm care-i treaba asta cu hiperexcitabilitatea sexuală.

Ce înseamnă să suferi de hiperexcitabilitate sexuală

Înseamnă că ai un sistem nervos central și periferic foarte activ. Cu alte cuvinte, se manifestă atunci când libidoul la bărbați este peste medie, la fel și nivelul de testosteron, prin urmare te exciți repede și obții erecția la orice stimul sexual foarte ușor.

Și eu sufăr de asta, însă dau vina pe masturbarea excesivă din trecut. De-asta am tot scris despre cum să te masturbezi corect, ca să reglez această problemă, căci mi se scoală foarte repede chiar și dacă văd poze erotice pe net, din greșeală.

Problema e că la hiperexcitabilitate, ți se scoală repede, dar nu te ține mult. În general, pierzi erecția după ejaculare, însă atât la masturbare, cât și la actul sexual, îți vine să-ți dai drumul repede. Nu e deloc plăcut, mai ales când ești cu o femeie și vrei să se simtă și ea bine.

Hai să vedem în continuare ce a făcut amicul meu.

Ce recomandă urologii. Tratament pentru hiperexcitabilitate sexuală

Primul urolog la care a fost i-a recomandat un spray pentru ejaculare precoce, numit Stud 100. A căutat recenzii, păreri Stud 100 pe net, prospect și reacții adverse. Din păcate, nu l-a mulțumit ce a găsit, cum că e un spray pe bază de lidocaină, un anestezic local care amorțește penisul și îi reduce senzația de a-și da drumul. I-a fost frică să-l ia, așa că nu l-a cumpărat.

Există alternative la spray-uri pentru potență, pe net, însă nu are încredere în alte geluri sau spray-uri dubioase. Există și șervețele pentru ejaculare precoce de la Tianli, Maxi Control, Delay Xpower, Bull Power și multe altele. Însă, în general recenziile sunt slabe, nu se bucură de prea mare succes aceste produse. Așa că și eu, la rândul meu, l-am sfătuit să nu dea banii degeaba, mai ales că nu e normal să anesteziezi capul penisului pentru 1-2 ore, ca să poți duce la bun sfârșit un act sexual.

Al doilea urolog la care a fost i-a recomandat Priligy, un medicament pe bază de Dapotexină, o substanță care împiedică serotonina să ajungă în celulele nervoase. Cu alte cuvinte, „inhibă fericirea”. Merge direct la țintă, ce-i drept, și de-asta în general când cauți păreri Priligy găsești recenzii de la oameni care zic că i-a ajutat pe partea de ejaculare precoce.

Singurul impediment este la nivel de reacții adverse la Priligy, printre care se numără: dureri de cap, amețeală, stare de rău, indigestie, nas înfundat, țiuit în urechi, creșterea tensiunii, uscăciunea gurii, amorțeală, insomnii, balonare, constipație și chiar dificultăți în menținerea erecției.

pareri priligy dapotexina

Acum, e clar că fiind un medicament, producătorii sunt obligați să treacă toate posibilele efecte adverse pe prospect. Și dacă te uiți la Paracetamol, de exemplu, te sperii de ce reacții adverse găsești acolo. Așa că, i-am zis să încerce măcar o pastilă să vadă cum e. Totuși, el a fost destul de speriat să facă asta. Are ceva probleme cu inima, merge periodic la control și ia un tratament pentru insuficiență cardiacă. Așa că, i-a fost teamă să riște, cu toate că urologul i-a spus că o pastilă de Priligy nu ar trebui să contravină cu tratamentul pe care îl ia.

Soluții naturale pentru hiperexcitabilitate sexuală la bărbați

Până la urmă, amicul meu a decis să recurgă la soluții naturale. Pofta de sex i-a rămas, și cu greu a încercat să scape de masturbare. Nu a reușit de tot, însă le-a rărit destul de mult.

Apoi, a încercat să-și schimbe stilul de viață. S-a reapucat de înot, un sport pe care-l practicase în urmă cu 3 ani, ultima oară. A început să-și invite iubita mai des la plimbare, pe jos, ca să facă amândoi mișcare. Astfel, energia sexuală s-a concentrat pe aceste activități, prin urmare s-a calmat sistemul hormonal. Pentru că asta este hiperexcitabilitatea sexuală, în fond, o dereglare hormonală care-ți transmite: sex, sex, sex non-stop.

S-a dus amicul meu la magazine naturiste și i s-au recomandat: lăptucă, valeriană și talpa gâștei. Fie împreună, fie separat, sub formă de amestec. Pe scurt, remedii naturiste sub formă de tincturi sau ceaiuri, pe care să le consume sub formă de cură, timp de 14-21 zile. Ei bine, la asta a zis da, amicul meu.

A durat, în medie, cam 2 luni să-și regleze sistemul hormonal, și să poată fi din nou activ sexual în limite normale. Îndată ce a reușit asta, s-a îndreptat spre suplimente pentru potență naturiste neinvazive, fără efecte adverse. Așa a descoperit uPotent, un supliment care se găsește la plic, sub formă de miere cu un amestec de plante atent selectate pentru potență masculină. A luat jumătate de plic, adică 5 ml de pastă, ca să nu riște nimic, având în vedere problemele cu inima. A fost super mulțumit de rezultat. Nu a depășit jumătate de doză pe zi, de fiecare dată când voia să se autodepășească din punct de vedere sexual.

Însă, povestea noastră are final fericit. Dacă și tu suferi de hiperexcitabilitate sexuală, ai la dispoziție și alte opțiuni, în afară de medicamente sau spray-uri pentru ejaculare precoce. Ia în considerare toate astea, și sper să te ajute să iei decizia potrivită!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email

More Interesting Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest website folosește cookieuri pentru a îți îmbunătăți experiența. Acestea nu înregistrează date cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe acest website, îți exprimi acordul asupra termenelor și condițiilor site-ului.