Herbal V contraindicații: cât de riscante sunt pastilele naturale

Herbal V contraindicații: cât de riscante sunt pastilele naturale

Azi am hotărât să scriu un material cu Herbal V contraindicații însă nu înainte de a-ți spune că am unul și cu păreri Herbal V, suficient cât să-ți formezi o idee despre ce e vorba. Acolo am scris și despre prospectul produsului și ce efecte a avut asupra mea.

Știi deja că îmi place să preiau controlul în dormitor, să hotărăsc ritmul și să aprind flacăra dorinței. De aceea, încerc tot felul de suplimente naturale pentru performanță sexuală.

Unele își fac treaba, altele mai puțin, dar, în orice caz, îmi place să mă asigur că pastilele pe care urmează să le folosesc sunt sigure. 

Nu vorbesc despre pastile ce au în compoziție ingrediente active, cele mai multe dintre ele sunt incluse într-o listă de stimulente supuse unor monitorizări în ceea ce privește siguranța lor, ci vorbesc strict despre cele naturale. Mă crezi sau nu, și în aceste cazuri există niște semne de întrebare.

Așadar, hai să începem!

Despre Herbal V, pe scurt

Despre Herbal V, pe scurt

Este un supliment alimentar pentru potență masculină. Este produs de către compania chinezească SICHUAN WEILONG PHARMACEUTICAL CO. LTD., aceeași care se ocupă de fabricarea X-Pill, Pro V și Sex Power.

Pentru că mi se culcă în timpul sexului și uneori nu se mai scoală, mi-am zis să cumpăr și acest supliment, doar de dragul de a compara aceste produse și a vedea care rezultate mai bune. Apropo, te invit să citești articolul cu păreri X-Pill ca să vezi experiența mea.

Așadar, Herbal V este disponibil sub formă de capsule și se comercializează în ambalaje a câte patru pastile sau câte una. De asemenea, se eliberează fără prescripție medicală.

Ca majoritatea suplimentelor naturale, produsul se administrează la nevoie, iar rezultatele sale durează până la 3 zile.

Conform prospectului, Herbal V are o formulă naturala 100% care îmbunătățește calitatea activității sexuale, ajută la obținerea de erecții ferme, crește potenta și combate ejacularea precoce. Cu alte cuvinte, ai zice că remediază problemele cu potența. Cât despre Herbal V contraindicații, urmează să vorbim.

Herbal V: administrare și ingrediente

Herbal V: administrare și ingrediente

Am citit că Herbal V se poate administra cu un pahar de apă sau ceva cald dacă vrei efecte rapide. Apropo, dacă te întrebi unde găsesc astfel de informații, răspunsul e pe un forum pastile potență.  

Administrare

Stimulentul se ia cu aproximativ 30- 40 de minute înainte de activitatea din dormitor. Și nu uita că doza recomandată e o capsulă la 3 zile.

Totuși, are un alt farmec să fii prezent când faci treaba asta. Eu am luat capsula după ce în ziua respectivă consumasem, în mod iresponsabil, câteva shot-uri.

Când am citit prospectul, nu zicea nimic despre asta la Herbal V contraindicații. Oricum, nu e nimic de condamnat, nu? Țin minte că eram la mare cu iubita mea de atunci și o întindeam spre cazare după o noapte la club.

Nu știu dacă era ,,de vină’’ producția de serotonină secretată în urma dansului de pe ring sau compoziția suplimentului, dar știu că am fost destul de horny.

Ingrediente

Care sunt însă ingredientele ce stau la baza Herbal V?

  • Epimedium 
  • Tribulus Terrestris 
  • Panax Ginseng 
  • Rhodiola Rosea 
  • Cortex Cinnamon 
  • Lycium Chinense 

Așadar, ingredientele din compoziția Herbal V sunt 100% naturale, majoritatea de proveniență orientală, și au proprietăți afrodiziace. Asta explică erecția fermă și libidoul ridicat pe care le-am avut imediat ce am rupt ușa hotelului.

Bine, dorința sexuală începuse să fie stimulată încă din club, înainte să iau Herbal V, când vedeam femeile adevărate și eram gata să le agăț pe toate.

Am ejaculat de două ori, însă am putut duce două acte sexuale unul după altul. Nu-i rău, dar cumva ingredientele și rezultatele acestui supliment îmi aduceau aminte de Pro V,  un produs similar despre care am scris aici.

Ești curios de reacțiile de după și de Herbal V contraindicații? Rămâi cu mine.

Herbal V contraindicații

Herbal V contraindicații

Între noi fie vorba, nu am găsit multe informații despre Herbal V contraindicații. Cum spuneam, singurele detalii sunt cele referitoare la dozaj, doza recomandată fiind o capsulă la 3 zile.

În principiu, se aplică aceleași reguli generale care se pun în practică atunci când alegi să consumi orice fel de supliment natural pentru potență. Produsul nu este recomandat pentru bărbații care au mai puțin de 18 ani.

Deși prospectul nu oferă multe detalii despre Herbal V contraindicații, suplimentele naturale sunt interzise bărbaților care suferă de tulburări ale ritmului cardiac sau au alte afecțiuni asociate bolilor de inimă.

Părerea mea este că, pentru a te convinge că faci alegerea potrivită, mergi la medicul de familia. Nu de alta, dar este singurul care poate să-ți arate istoricul medical. Mai bine să previi, decât să tratezi!

Herbal V Contraindicații: ce nu apare în prospect

Herbal V este foarte bine tolerat atât timp cât iei o capsulă la 3 zile. Cel puțin, asta zic producătorii.

Chiar dacă Herbal V prospect nu face referire la acest aspect, mie îmi luase inima la trap și începuse să mă doară capul. Vezi, cam așa stau lucrurile cu Herbal V contraindicații…

Repet, sexul a fost mișto, alea-alea, dar devenisem agitat după finalizarea partidelor. Durerea de cap îmi dispăruse a doua zi, însă nu știam dacă să dau vina pe beție, lipsa somnului sau eu mai știu ce.

Cum ziceam, părerile internauților despre Herbal V sunt ok-ish, însă din ceea ce am experimentat, produsul a fost sub așteptări. Din punctul meu de vedere, produsul expune consumatorii unor riscuri destul de mari în ceea ce privește sănătatea lor.

Acum că am terminat să vorbim despre Herbal V contraindicații, hai să aruncăm o privire către riscurile la care ne putem expune.

Cât de riscante sunt pastilele naturale

Cât de riscante sunt pastilele naturale

Sunt și nu sunt.

Adevărul este că cele mai eficiente suplimente pentru potență sunt naturale, nu au substanțe chimice, și se administrează ocazional, cu aproximativ o jumătate de oră sau o oră înainte de activitatea din dormitor. Efectele acestor spray-uri, pliculețe cu miere, capsule sau fiole, se resimt uneori chiar și la 72 de ore, pentru că ingredientele afrodiziace de la baza lor se absorb lent în corp.

Cele mai multe din ingredientele din componența suplimentelor pentru performanță sexuală sunt cercetate cu atenție astfel încât să fie eficiente și să nu provoace efecte adverse.

Dacă apar totuși reacții adverse, ele sunt determinate de toleranța fiecăruia la unul sau mai multe din ingredientele aflate în compoziție. Însă aceste reacții sunt rare și pot fi gestionate prin intermediul unui medic specialist.

Oricum, la capitolul cea mai bună pastilă pentru potență pe care am încercat-o, pentru mine va fi mereu Pops.

Dacă vrei mai multe alternative, atunci citește lista mea de suplimente din articolul cu pastile pentru prelungirea sexului.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email

More Interesting Posts

Un răspuns

  1. Venind pe site, sincer am crezut că voi ieși repede de aici. Multe articole similare m-au dezamăgit deja. Cu toate acestea, stilul tău de exprimare mă convinge și îmi cer scuze pentru judecata mea pripită… Ai câștigat un alt cititor 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest website folosește cookieuri pentru a îți îmbunătăți experiența. Acestea nu înregistrează date cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe acest website, îți exprimi acordul asupra termenelor și condițiilor site-ului.