Cele mai frecvente greșeli pe care le fac bărbații în pat

greseli pe care le fac barbatii in pat

Am văzut că e interes mare pentru performanța în pat a bărbaților și, pe bună dreptate, vreau să ajut. Așa că am căutat, am întrebat dar m-am gândit și la mine, și am ajuns la o listă detaliată cu greșeli pe care le fac bărbații în pat.

Cu siguranță aproape orice bărbat bifează cel puțin două din greșelile din lista de mai jos. Zic asta pentru unele dintre ele pot fi trecute cu vederea, ca și când nu ar fi ceva greșit, ci normal. Ei bine, nu e așa. Femeile știu asta mai bine. Nu degeaba m-am consultat cu câteva, când am scris despre masturbarea la femei, squirting și orgasme feminine multiple.

Există diferențe între sexe, chiar multe, mai ales la nivel de mentalitate. Uite de exemplu ce înseamnă a înșela pentru fiecare gen. Așa că hai să săpăm mai tare în lista de greșeli pe care le fac bărbații în pat.

păreri proxel potent supliment alimentar prostată potență
greșeli pe care le fac bărbații în pat. Sursa: 123rf.com

Cele mai comune greșeli pe care le fac bărbații în pat

#1 Se grăbesc

Da, recunosc, sunt vinovat de asta și cred că mulți suntem. O fi din cauză că masturbarea la bărbați e făcută de obicei în grabă, încă din copilărie? Să nu ne prindă părinții sau frații? Sau poate pentru că nu alocăm timp suficient pentru a ne cunoaște corpul, nu avem răbdare și vrem să ajungem mai repede la orgasm?

Cu femeile nu-i chiar așa, ele au nevoie de timp, de sărutări tandre, de atenție, implicare emoțională și vor să fie dorite. Vezi aici cum exciți o femeie. Graba strică treaba, mai ales în pat.

#2 Sar peste preludiu

Cum ziceam mai sus, graba strică multe, inclusiv preludiul. Dacă vrei ca partenera să te țină minte ca pe bărbatul care nu a făcut-o să simtă nimic, atunci grăbește-te, treci repede la acțiune, termină repede și apoi culcă-te. Preludiul e important ca să vă intrați amândoi în stare, așa că trebuie cu răbdare – chiar și 5 minute de sărutări prelungi, atingeri tandre, dezbrăcat lent, contează mult pentru o femeie și fac diferența.

#3 Întreabă la final „cum a fost?”

Și eu am tendința ca după sex să îmi întreb partenera dacă a avut orgasm, dacă s-a simțit bine. Nu e ok, feedback-ul de acest gen nu ar trebui cerut verbal. Chiar des am făcut asta, până mi-a zis ea că nu e bine să întreb atâta. Ce mă fac la viitoarea parteneră, m-a întrebat ea, ceea ce mi-a dat semne de întrebare dar m-a făcut și curios.

#4 Comunică deficitar sau deloc

Știi cum e, când ai o aventură de-o noapte, nu te mai gândești la cele mai frecvente greșeli pe care le fac bărbații în pat. Te lași purtat de val, nu ești atent la nevoile partenerei și îți urmezi doar propria cale. Ești blocat în ceea ce înseamnă pentru tine sex și plăcere, nu pentru ea. Nu te preocupă feedback-ul, nici ce va fi a doua zi. Și atunci se explică faptul că ești mai relaxat, chiar reziști mai mult în pat. Însă, deși nu ajungi să afli vreodată, partenera rămâne nesatisfăcută, poate chiar cu un gust amar în urma experienței cu tine.

Așa că trebuie să o cucerești, chiar dacă e doar pentru o noapte. Femeile vorbesc între ele, nu-ți face bine la reputație treaba asta. Comunică deschis despre ce îți place, cum îți place, iar dacă sunteți amândoi prea beți pentru asta, măcar fii atent la nevoile ei. Poate îți ia mâna de pe sân și ți-o pune pe spatele ei. Sau poate o doare prea tare când o muști de sfârc, ar trebui să te oprești. Fă ce îți transmite ea să faci, ca să se simtă bine, și instinctiv și ea va face același lucru pentru tine.

#5 Cred că femeile sunt la fel, fapt ce îi face rigizi

Știu că era o manea care suna așa. Însă, nu sunt la fel, așa cum nici bărbații nu sunt la fel. Fiecare om e unic, are nevoile lui, fanteziile și plăcerile lui. E super senzația când cunoști pe cineva cu fantezii și pasiuni comune, însă rar se întâmplă. De cele mai multe ori, nu sunt deloc asemănătoare, și uneori ai noroc ca măcar câteva să fie comune.

Ei bine, așa e și în pat. De-asta bărbații greșesc mereu când se grăbesc să acționeze în pat, dar nu sunt atenți la nevoile partenerei. Cred că, dacă toate au un vagin și o pereche de sâni, atunci acolo țintim, să le facem să se simtă bine. Totuși, poate unele gagici vor să le atingi pe spate, să le sufli în ceafă, să le lingi pe obraz, mai știu eu ce. Află ce fantezii au, ce le face unice. Află care e punctul lor sensibil.

Am scris despre sex oral la femei ca la carte, însă, e doar în teorie, pentru că de fapt unele vor într-un fel, altele vor în alt fel, altele nu vor deloc. Fiecare are preferințele ei, tu trebuie să te pliezi, să fii atent la limbajul non verbal al femeii, nu să fii rigid.

top greseli facute de barbati in timpul sexului
sursa: 123rf.com

Cele mai rare greșeli pe care le fac bărbații în pat

#6 Cred că o erecție tare salvează tot

Asta poate fi cu două tăișuri, pentru că pe de o parte e bine să eviți pierderea erecției înainte sau în timpul sexului. Însă, pe de altă parte, nu îți pune baza că va fi o partidă reușită doar pentru că ai erecție tare și de durată. Pentru majoritatea femeilor contează și cum te miști în pat, ce poziții propui, ce faci cu mâinile, cum săruți, locurile pe care le mângâi. Erecția e bună la o penetrare constantă până are partenera orgasm, însă dacă te bazezi doar pe ea, s-ar putea să rămâi cu ochii (și cu erecția ta) în soare.

#7 Cred că sunt mai interesanți dacă au consumat ceva

Și eu am fost așa în tinerețe, multă vreme. Nu exista partidă de sex pe care să o am, fără să fiu beat, sau să fi luat ceva mai tare. Și îmi dădeam seama că doar eu mă simțeam bine, de multe ori partenerele mele mimau orgasmul, doar ca să termin mai repede și să le las în pace. Mulți bărbați încă au gândirea din liceu, și la maturitate, și au impresia că dacă sunt amețiți sau sub influența unor substanțe, sunt mai versați. Nu-i așa, fraților, dimpotrivă. Asta vă scade și mai mult performanțele.

#8 Încurcă intrările

Recunosc, nu sunt un mare fan al sexului anal, și nici partenera mea. Dar dacă voi sunteți, citiți articolul cu sex anal pentru începători. Însă, uneori, fără să vreau, am încurcat intrarea și am crezut că merg unde trebuie. Numai bine că partenera mea s-a supărat, a oprit partida și am stat așa supărați o perioadă. Eu chiar nu am vrut să încurc intrarea, dar asta se întâmplă dacă o facem pe sub plapumă și nu văd nimic. Sau pe întuneric. Nu trebuie să fii beat pentru asta. Însă, sunt unii bărbați care încurcă intenționat intrările, numai ca să profite de oportunitate. Nu recomand să faci asta.

#9 Imediat după sex, au atitudinea rece

E super mega enervant ca partenerul tău, după ce ați făcut sex, să-și ia telefonul să verifice notificările. Sau să se întoarcă pe cealaltă parte să doarmă. Sau să se ridice din pat și să nu se întoarcă. Sau pur și simplu să nu mai petreacă timp cu tine. Asta e enervant atât pentru bărbați, cât și pentru femei. E o descurajare totală, un feedback negativ, îți dă senzația că te-a folosit.

Să zicem că ai o aventură de-o noapte și s-a întâmplat asta. Dacă nu primești nici măcar o apreciere, înseamnă că sexul a fost mediocru. Important este să petreci timp cu persoana respectivă, măcar să îi zâmbești, să o săruți, să o iei în brațe.

Înțeleg pe bărbații care trebuie să se ducă puțin la toaletă, să se curețe sau să își dea jos prezervativul. Dar, odată ce ai rezolvat asta, te întorci înapoi lângă gagică. Nu o trata cu spatele sau nu sta pe telefon.

Concluzii despre greșelile bărbaților în timpul sexului. Ce putem îmbunătăți

După cum vezi, contează nu doar să ai un penis ferm, ci să ai și o minte și inimă deschisă. Știu că sună puțin prea siropos, însă e bine să existe un echilibru, indiferent cât de plin de tatuaje ești, cât de plin de mușchi și bad boy ești.

Sunt de părere că un bărbat e puternic atât timp cât are lângă el o femeie care îl iubește și îl susține. De-asta e bine să fii atent ce greșeli fac bărbații în pat, să iei aminte la ele și să fii conștient de cele pe care le faci tu.

Desigur, lista cu greșeli în pat ale bărbaților e lungă, eu doar am vrut să le detaliez pe cele mai importante. Te las pe tine să completezi, dacă vrei, în rubrica de comentarii de mai jos.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email

More Interesting Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest website folosește cookieuri pentru a îți îmbunătăți experiența. Acestea nu înregistrează date cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe acest website, îți exprimi acordul asupra termenelor și condițiilor site-ului.