5 gesturi romantice la bărbați. Ce efect au asupra partenerei

Gesturi romantice la bărbați. Ce efect au asupra partenerei

Salutare! Azi vreau să discutăm despre un subiect diferit și anume despre gesturi romantice la bărbați. 

Recunosc, nu îmi e foarte ușor. Am făcut parte din categoria celor care sunt de părere că femeile nu prea se înghesuie să își aleagă ca partener un tip sensibil incurabil sau adolescent perpetuu.

Însă mi-am dat seama că echilibrul în viața amoroasă, mai cu seamă în cea sexuală, este atins atunci când reușești să îmbini armonios sensibilitatea cu naivitatea unui adolescent, dar și cu seriozitatea unui adult responsabil.

Cu cât avem parte de mai multă sensibilitate și atenție în relație, cu atât totul va decurge mai bine. În plus, sunt convins că aceste gesturi romantice la bărbați pot (re)aprinde pasiunea în cuplu.

Top 5 gesturi romantice la bărbați

Top 5 gesturi romantice bărbați

Gesturi romantice la bărbați?! Stai liniștit. Și eu am trăit cu impresia că iubirea mă depășește. Credeam că necesită o formă de mister personal de care nu sunt capabil și nici nu-mi place la ceilalți. 

Nu mă puteam preface că nu sunt obosit sau că nu am chef. La fel cum nu mă puteam preface mereu că sunt un gentleman. De flirtat, flirtam, dar asta numai pentru că îi vedeam rostul final. Și cam atât.

Bineînțeles, toate acestea se întâmplau înainte să o cunosc pe gagica mea.  Îmi aduc aminte că la primele întâlniri eram pur și simplu amețiți: ea, exaltată, cu bateriile reîncărcate foarte tare, eu, epuizat, de un sentimentalism bahic. 

Anii au trecut și mi-am dat seama că nu e neapărat ușor să ai aceleași sentimente pe termen lung. Trebuie să menții pasiunea vie. Din fericire, există unele lucruri pe care le poți face pentru a-i arăta că ești implicat în relația voastră.

Iată, așadar, ce gesturi ar trebui să faci pentru ea dacă vrei să îi arăți că o iubești.

Gesturi romantice la bărbați: comunicare și afecțiune

Nu subestima niciodată puterea comunicării într-o relație.

Este foarte important să fii deschis și sincer în exprimarea sentimentelor tale către partenera ta. Acordă timp pentru conversații profunde în care să vă împărtășiți trăirile și să consolidați legătura emoțională.

Am avut o perioadă în care fiecare conversație pe care o aveam reușea cumva s-o ia razna. Iar felul în care înțelegea ea lumea era așa de profund străin de mine, încât aveam senzația că ea trăia într-o realitate paralelă despre care nu mă îndoiam că era adevărată, dar la care eu ,, nu aveam acces’’. Adevărul e că aveam probleme în cuplu.

Însă am învățat să-mi exprim dragostea prin mesaje de iubire spontane, prin complimente spuse întâmplător, dar și prin exprimarea recunoștinței față de ea cu ajutorul îmbrățișărilor. Cu alte cuvinte, am învățat că gesturile mici de apreciere o pot face să se simtă iubită.

Surprize și mici atenții în timpul zilei

Când vorbim despre gesturi romantice la bărbați, ne gândim inclusiv la surprizele neașteptate. Iar cele făcute pe parcursul zilei pot aduce o notă de romantism, crede-mă.

De exemplu, poți să-i aduci micul dejun preferat la pat, să îi trimiți un buchet de flori la serviciu, iar seara să mergeți la un restaurant. Aceste gesturi simple și sincere reprezintă moduri minunate de a arăta că îți pasă profund de partenera ta și de fericirea ei.

E important să o surprinzi cu ceva ce știi că-i face mare plăcere. Sigur, pentru asta trebuie să fii atent la preferințele și nevoile sale. Revenim la ,,comunicarea este cheia’’.

Suprize și mici atenții în timpul serii

Suprize și mici atenții în timpul serii gesturi romantice bărbați

Când partenera ta se simte stresată, o sesiune de masaj poate fi exact ceea ce îi trebuie pentru a se relaxa și a se elibera de tensiune. Creează o atmosferă liniștită, cu lumânări parfumate și muzică relaxantă, oferindu-i un masaj care să îi calmeze mintea și trupul.

Dacă vreți să treceți la sex, ați putea să luați în calcul utilizarea suplimentelor naturale pentru care sporesc plăcerea. La o adică, și acestea fac parte din categoria gesturi romantice la bărbați.

După mine, cele mai eficiente sunt cele naturale, care funcționează ca adjuvant. Mă refer strict la suplimentele alimentare care sunt pe bază din plante și care sunt sigure. Așa e, spre exemplu, cea mai bună pastilă de potență pe care am încercat-o.

Planifică un weekend romantic

Tot din categoria gesturi romantice la bărbați face parte și planificarea unui weekend împreună.

Îți recomand să organizezi o escapadă romantică la un hotel sau pensiune de vis pentru un weekend în doi. Alege un loc cu peisaje pitorești sau cu o arhitectură fascinantă pentru o experiență memorabilă.

Iar dacă partenera ta are vreo fantezie erotică, poți găsi sfaturi și sugestii pe singuraticul.ro despre cum să i le transformi în realitate.

Roag-o să împartă treburile casnice cu tine

Chiar dacă pare banal, ar fi util să vă implicați constant în activitățile casnice pe principiul – unul gătește, celălalt spală vasele. 

Din nefericire, în cultura noastră s-au imprimat adânc anumite stereotipuri clasice, precum că femeile ar trebui să se ocupe de toate aspectele gospodăriei, creșterea copiilor etc.

Toate acestea în timp ce bărbatul este cel care se ocupă de muncă și aduce tot ce este necesar pentru familie. Să se implice în sarcinile casnice, cum ar fi călcatul sau spălatul vaselor, este considerat inacceptabil.

Divizarea responsabilităților casnice poate duce la o colaborare eficientă și poate diminua tensiunile în relație. Pe bune și pe încercate!

Cam asta este tot ceea ce am vrut să îți spun atunci când am propus subiectul gesturi romantice la bărbați. Încearcă-le și tu și ai să vezi ce efecte au asupra partenerei.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email

More Interesting Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest website folosește cookieuri pentru a îți îmbunătăți experiența. Acestea nu înregistrează date cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe acest website, îți exprimi acordul asupra termenelor și condițiilor site-ului.