Ejaculare puternică. Cum stimulezi cantitatea de spermă

ejaculare puternică

Am căutat pe net sfaturi despre cum ejaculez mai mult și mai puternic și, ce să vezi, am găsit. Cică, pentru un prieten. De fapt, pentru mine și tine, doi „prieteni” de blog. Poate nu știai, dar chiar există treaba asta numită ejaculare puternică și metode prin care să o stimulezi.

Poate te gândești că îți voi vorbi despre exerciții Kegel pentru ejaculare precoce sau tratament pentru ejaculare prematură. Nicidecum, despre asta am vorbit deja. Inclusiv despre păreri șervețele ejaculare precoce, care cu siguranță nu te ajută să ai ejaculare puternică.

Vorbim despre câteva metode pe care să le aplici dacă nu suferi de disfuncții erectile sau ejaculare precoce.

sursa foto: 123rf.com

Ce înseamnă ejaculare puternică

În medie, studiile, bată-le vina, arată că un bărbat ejaculează între 2-5 mililitri de spermă, adică jumătate de linguriță. Acum, se mai spune că volumul maxim este între 30-35 de ani, deși calitatea spermei la acea vârstă este mai redusă față de cea de dinainte de 30 de ani.

Însă, să zicem că vrei să faci un copil sau vrei să te bucuri de un moment intim ca-n filmele pentru adulți. Atunci cu siguranță vrei să ejaculezi un volum de lichid seminal ca de obicei, cu presiune mai mare. Asta înseamnă ejaculare puternică: să elimini înspre cantitatea maximă, adică 5 mililitri de spermă, dintr-un foc. Adică din mai multe focuri, dar dintr-o partidă. Nu sună așa imposibil, nu-i așa?

Ce anume influențează cantitatea de lichid ejaculată

Aici sunt mai mulți factori, în general cei care influențează potența și fertilitatea. Poate ai mai citit despre ei în articolul meu cu infertilitatea masculină.

Pentru a înțelege mai bine fenomenul ejaculării, e bine să facem întâi diferența dintre:

 • lichidul seminal – este un lichid format din peste 2000 de proteine, vitamine și minerale, inclusiv B12, potasiu și zinc,

și

 • spermă – este lichid seminal populat de spermatozoizi, acei mici mormoloci care înoată și urmăresc constant (cât sunt în viață) să fertilizeze un ovul. Asta e misiunea lor, ei sunt câteva milioane, și au o durată de viață scurtă, dacă sunt în afara testiculelor sau vaginului. Sperma este undeva la 10% din materialul seminal ejaculat.

Așadar, automat te gândești că dacă vei crește cantitatea de lichid seminal, vei crește și cantitatea de spermatozoizi, pentru că e direct proporțională. De fapt, este proporțională cu cantitatea de testosteron din corpul tău. În general, este adevărat, cu cât ai mai mult material de calitate, cu atât ești mai fertil. Însă, repet, de calitate, adică să fie spermatozoizii activi, rapizi și normali.

ejaculare puternică
sursa: 123rf.com

Așa că, dacă învățăm despre componența spermei și lichidului seminal, ne dăm seama că ea este influențată de:

 • cantitatea de testosteron: poți căuta stimulente naturale pentru testosteron, să vezi ce rezultate îți dă Google. Eu am căutat, și am găsit sfaturi legate de: consumul de ceapă și usturoi, magneziu, zinc, proteine, fructe de mare, rodii, plus sfaturile de mai jos.
 • Hidratarea organismului: da, ai citit bine, consumă constant 2 litri de apă pe zi, ca să produci o cantitate mai mare de lichid,
 • renunțarea la fumat: chiar dacă ești fumător de ocazie (să zicem între 1 și 10 țigări pe săptămână), trebuie să fii conștient că fumatul face câteva schimbări în corpul tău. Deși ele nu se simt fizic, totuși cantitatea și calitatea spermei scad semnificativ. Fumatul afectează și ADN-ul spermatozoizilor, și reduce proteinele din componența lichidului seminal, ceea ce face mai dificilă posibilitatea „să se prindă ceva”. Așa că trebuie să iei suplimente, precum cel despre care am scris în articolul păreri Profecund B, ca să crești șansele de a avea copii, însă doar renunțarea totală la fumat te va ajuta semnificativ.
 • Mănâncă bine și sănătos: nu te înfometa, ține-te de cele trei mese principale ale zilei. Consumă zilnic fructe și legume, respectiv mâncare gătită în casă cât se poate, nu fast food. Evită mâncărurile nesănătoase, căci ele nu aduc aportul de vitamine, minerale și proteine de care are nevoie corpul tău, ca să producă o cantitate mai mare de lichid seminal. Vezi lista mea cu vitamine pentru potență masculină, te ajută.
 • Odihnește-te suficient: mai ales după 35 de ani, o să vezi dacă ești mai tânăr ca mine, că după vârsta asta n-o să mai ejaculezi la fel de puternic, mai ales dacă nu te-ai odihnit bine cu o noapte înainte.
 • Alege un tratament naturist pentru potență. Aici vorbim de o serie de plante, fructe sau chiar ingrediente din anumite suplimente, de care să te ții. Pentru că un tratament nu se ia doar „la nevoie” așa cum sunt pastilele de erecție care ți-o scoală imediat, ci pe termen lung, ca să-și facă efectul.
 • Poartă boxeri, nu chiloți: asta probabil ți-a mai spus și partenera, că lenjeria strâmtă este cea care defavorizează producția de spermatozoizi. Mai ales dacă stai toată ziua pe scaun, fie la birou, în mașină, sau dacă stai pe motocicletă. Atunci, o lenjerie strâmtă cu atât mai mult îți „ține pe loc producția”, cum s-ar spune.
 • Redu consumul de alcool: am scris și aici câteva argumente – berea scade potența. Caută pe net dacă nu mă crezi. Alcoolul reduce atât potența cât și fertilitatea, însă numai dacă exagerezi. Ce înseamnă „exagerare”? Înseamnă mai mult de 2 beri sau 2 pahare de vin pe zi.
 • Lasă materialul seminal să se acumuleze. Asta ce înseamnă? Ai ghicit, să te masturbezi mai rar. De fapt, dacă vrei să faci copii și ești în perioada de concepție, nu te masturba deloc pe parcursul acelei perioade. Știu că e greu și poate fi nasol fix din partea mea să auzi asta, însă ăsta e adevărul: masturbarea influențează cantitatea spermei. Mi-am dat seama pe propria piele, când am făcut sex sau m-am masturbat după o săptămână de abstinență. Am ejaculat mai mult, cantitativ. Funcționează, testează și tu și ai să vezi. Dacă o faci zilnic, cum obișnuiam și eu, adică masturbare excesivă, atunci o să ejaculezi mai puțin.

Și, nu în ultimul rând, încearcă un stimulent pentru potență. Spre exemplu, ceva natural este o miere despre care am scris aici: păreri uPotent. Te ajută să controlezi mai bine ejacularea, prin urmare să se acumuleze lichid seminal și să ai orgasm mai intens.

Sper să te ajute sfaturile mele. Sunt sigur că și tu ai recomandările tale, așa că lasă-mi un comentariu. Comunitatea va da like cu siguranță.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email

More Interesting Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest website folosește cookieuri pentru a îți îmbunătăți experiența. Acestea nu înregistrează date cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe acest website, îți exprimi acordul asupra termenelor și condițiilor site-ului.