Squirting sau ejaculare feminină: cum îți aduci partenera acolo

ejaculare feminină sfaturi cupluri

Ai cunoscut o fată care-ți place sau ești deja într-o relație cu una. Așa că e firesc să vrei să înveți mai multe despre ejaculare feminină sau squirting, cum zice englezul. Pentru că ai văzut până acum cum se manifestă o femeie când are orgasm exploziv, probabil doar în filmele porno. Așa că e momentul și pentru o experiență live.

Ejaculare feminină înseamnă, pentru mulți bărbați dar și pentru multe femei, un mit. Pentru că se spune că două treimi dintre femei nu au ajuns acolo niciodată. Însă, restul au ajuns și o mică parte dintre ele chiar s-au filmat în timpul acesta. Din păcate, cea mai mare parte din cele care au ajuns acolo, au ajuns pe cont propriu, fără ajutorul unui bărbat. Se pare că e mai ușor să îi oferi orgasme multiple decât să o aduci la ejaculare feminină…

Dar hai să înțelegem întâi mai bine conceptul.

Ce înseamnă ejaculare feminină

Atunci când o femeie este excitată, vaginul ei se lubrifiază. Însă, atunci când este foarte excitată, lichidul care lubrifiază vaginul este secretat într-un volum mai mare și iese la suprafață.

Însă, atunci când o femeie este excitată, nu vorbim doar de un singur tip de lichid care lubrifiază zona vaginală. Avem de-a face cu două tipuri de lichid: unul alb, asemănător spermei de la bărbați, care provine din micile glande aflate în zona uretrei, respectiv urina eliminată din vezică în timpul sexului sau masturbării.

Glandele de care vorbesc mai sus se numesc Skene și lichidul secretat de ele este în cantități mici atunci când femeia este excitată sau aproape de orgasm, respectiv în cantități mai mari în funcție de intensitatea orgasmului.

Senzația de ejaculare feminină este similară cu cea de ejaculare masculină. Practic, femeia simte un tremur plăcut, în special în zona pelviană, și că se înmoaie cu totul.

Lichidul lăptos, subțire și alb eliminat la ejaculare feminină nu este urină, asta ca să nu confundăm mere cu pere.

sursa: 123rf.com

Cine poate avea ejaculare feminină sau squirting

Când zici ejaculare, te gândești la eliminarea rapidă a unui lichid. Practic, la stropire. Însă, nu toate femeile ajung acolo, dar teoretic ar putea. Cât timp sunt capabile să aibă orgasm și nu au probleme de sănătate, sunt capabile și de ejaculare feminină. Ideea este să se antreneze pentru a ajunge acolo, să își cunoască atât de bine corpul încât să își poată provoca singure un orgasm atât de puternic.

Ce înseamnă cunoașterea corpului? Mă refer aici să știe mai exact unde se află glanda Skene, astfel încât să o stimuleze cât să ajungă la squirting. Pentru că lichidul secretat de acele glande este cel care practic stropește, atunci când se ajunge la senzația de ejaculare.

Glandele acestea sunt deasupra punctului G, care la rândul său este localizat pe peretele superior al vaginului. Punctul respectiv devine din ce în ce mai ușor de găsit când partenera este excitată, pentru că zona unde se află el devine moale, cu nervuri simțite subtil la atingere. Nu se poate stimula glanda Skene, ci punctul G, care o controlează.

Deci, da, cu antrenamentul potrivit, orice femeie capabilă de orgasm poate ajunge la ejaculare.

Cum ajungi la ejaculare feminină

După cum se poate vedea, secretul pentru a ajunge la squirting sau ejaculare feminină este localizarea și excitarea la maximum a punctului G. Se poate ajunge la asta atât prin masturbare sau sex, cât și prin sex oral feminin.

Ai să-mi mulțumești mai târziu pentru aceste informații!

Pentru a stimula corect punctul G, trebuie să înțelegem faptul că acesta este diferit de clitoris. Oricât de bine ar suna teoria conform căreia stimularea clitorisului este calea sigură către orgasmul feminin și squirting, din păcate NU este așa.

Punctul G se găsește doar atunci când partenera e excitată, într-o formă sau alta. Așa că, stimularea clitorisului poate fi primul pas spre a găsi punctul G, care să fie al doilea pas spre a ajunge la ejaculare feminină.

sursa: 123rf.com

Poziții sexuale pentru ejaculare feminină

Știi că am vorbit de poziții sexuale preferate de bărbați, însă ele sunt pentru a favoriza orgasmul masculin și o ejaculare puternică. Însă, o femeie funcționează diferit și atunci trebuie să discutăm puțin despre poziții sexuale preferate de femei, pentru a favoriza squirting-ul.

Da, cu siguranță ajută să iei o pastilă pentru potență care să-ți dea o erecție mai tare ca de obicei, dacă vrei să-ți aduci partenera acolo prin penetrare. Însă, nu întotdeauna e de ajuns.

Iată câteva poziții mișto pentru femei în cazul ăsta:

  • misionarul când partenera își ține picioarele pe umerii bărbatului. Încearcă asta acasă și ai să vezi miracole. Punctul G e stimulat cu penisul prin faptul că pelvisul femeii este ridicat mai mult ca de obicei.
  • misionarul când partenera e așezată pe o masă și partenerul o penetrează din picioare. Atunci când o strângi de șolduri și dictezi ritmul penetrării, iar ea stă relaxată pe masă, poate fi cheia către ejaculare feminină.
  • penetrare vaginală pe la spate, când ambii parteneri stau în picioare. Femeia stă aplecată la perete. Eu recomand poziția asta la duș, dacă încăpeți amândoi, dar nu sub apa care curge – eventual lângă ea. Ideea e că ajută dacă e umezeală în aer și sunteți amândoi relaxați.

Pentru a favoriza ejacularea, femeia poate să se masturbeze în același timp, dacă ajunge cu mâinile să își stimuleze clitorisul. Așa crește intensitatea orgasmului și glanda Skene va secreta mai mult lichid care va fi eliminat în afară.

Vorbesc din experiență!

Ca să vezi că nu te aburesc, am reușit și eu să aduc câteva gagici la ejaculare feminină. Uneori, nu îmi propusesem acest lucru, a fost chiar ceva spontan. Mi-am dat seama de asta după ce mi se umpluse penisul de lichid alb – cel mai vizibil a fost după sex cu prezervativ.

De multe ori, ejaculare feminină se produce în interiorul vaginului, însă uneori, de exemplu când scoți penisul chiar în timpul orgasmului, cu cât e mai intens, cu atât mai mult lichidul secretat de glanda Skene va stropi în exterior.

Nu întotdeauna reușești ceea ce îți propui, asta e clar! Așa că sfatul meu suprem cred că e ăsta: nu te concentra pe scopul final, când faci sex. Căci nu e vorba de orgasm sau ejaculare feminină, nici de „marea finalizare” când îți dai drumul pe fața ei, ca-n filme. E vorba de călătoria în sine, nu de destinație.

Eu, unul, iau miere pentru potență de exemplu tocmai pentru că vreau să amân propria ejaculare, să mă bucur mai mult de partidă în sine. Nu mă încălzește cu nimic că ajung repede la orgasm. Vreau călătorii cât mai lungi, asta e cheia și către orgasme intense și, bineînțeles, către ejaculare feminină sau squirting.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email

More Interesting Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest website folosește cookieuri pentru a îți îmbunătăți experiența. Acestea nu înregistrează date cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe acest website, îți exprimi acordul asupra termenelor și condițiilor site-ului.