EjaControl prospect. Capsule pentru ejaculare precoce

EjaControl prospect. Capsule pentru ejaculare precoce

Salut! Azi vreau să vorbim despre EjaControl prospect și să vedem care e treaba cu aceste capsule pentru ejaculare precoce.

Cu toții avem o oarecare experiență și o părere despre relațiile sexuale, dar prea puțini vorbim despre ejacularea precoce care, contrar unor prejudecăți, nu este influențată de masturbare. Asta ca să nu mai zic că sunt puține materiale scrise despre variantele de tratament ale acestei afecțiuni.

Dacă data trecută am scris un articol întreg despre EjaControl păreri, astăzi îmi propun să discutăm despre prospectul acestui stimulent.

EjaControl prospect: o scurtă privire

EjaControl prospect: o scurtă privire

EjaControl este un stimulent natural, ce are în compoziție vitamine și plante medicinale. Este recomandat pentru bărbații care se confruntă cu ejacularea precoce, dar și cu alte afecțiuni ale sistemului reproductiv masculin.

Produsul e creat de Zurich Medical Labs, însă este important în România și disponibil în magazine de specialitate din țară, respectiv în câteva farmacii online.

Suplimentul, care face parte din categoria pastilelor pentru prelungirea sexului, se comercializează la cutie de 4 capsule și oferă rezultate ce pot dura până la câteva zile, conform EjaControl prospect.

În ceea ce mă privește, suplimentul m-a semi-ajutat, însă despre toate acestea poți afla în articolul cu păreri.

Despre prospect, ce-ar mai fi de zis? EjaControl se administrează la nevoie, nefiind necesară respectarea vreunui tratament.

Totuși, e recomandat ca suplimentul să se ia o dată la câteva zile, având în vedere că efectele sale se resimt timp de câteva zile de la administrare.

Din punctul meu de vedere, seamănă puțin cu Climax Control, un alt supliment care acționează asupra neurotransmițătorilor responsabili de ejaculare și care prelungește copulația cu până la 20 de minute.

EjaControl prospect: administrare și ingrediente

EjaControl prospect: administrare și ingrediente

Conform informațiilor obținute din EjaControl prospect, capsulele au un caracter terapeutic și contribuie la:

 • erecții mai ferme și de lungă durată;
 • creșterea libidoului;
 • redobândirea încrederii în sine;
 • control asupra ejaculării;
 • partide de sex de lungă durată;
 • viață sexuală împlinită;

Administrare conform EjaControl prospect

Cu toate acestea, când vine vorba despre modul de administrare, trebuie să subliniez că EjaControl poate fi luat ocazional.  

Ce mi se pare straniu, este că se pot lua până la 4 capsule pe zi. La toate celelalte suplimente pentru potență sub formă de pastile scrie că doza maximă permisă este de una pe zi.

Conform EjaControl prospect, capsulele se administrează la nevoie, cu 30-40 minute înainte de sex, cu un pahar plin cu apă.

Iar dacă te întrebi de ce ar avea EjaControl un caracter terapeutic, motivul constă în faptul că te ajută să ejaculezi în 10 minute și te face să ai mai multă încredere în propriile forțe.

Asta, desigur, dacă respecți ce scrie în prospect.

Ingrediente

Ingredientele trecut pe EjaControl prospect sunt:

 • Passiflora – diminuează anxietatea, reduce senzațiile de durere și îmbunătățește performanțele sexuale.
 • Acid folic – susține sistemul nervos, previne depresia, îmbunătățește memoria și reduce riscul afecțiunilor cardiace.
 • Extract de palmier pitic – are un rol important în tratarea bolilor de prostată și crește nivelul de testosteron.
 • L-arginină – un aminoacid cu rol important în potență, combate oboseala cronică și remediază disfuncția erectilă.
 • Ginseng Panax – îmbunătățește starea de dispoziție și are proprietăți antiinflamatorii.
 • lăptișor de matcă – reprezintă unul din cele mai populare produse apicole pentru sănătatea sexuală a consumatorilor.
 • Cnidium monnieri –  are efecte pro-erectile și contribuie la creșterea dorinței sexuale.
 • Cistanche deșerticolă –  are rolul de a diminua substanțele reziduale din organism și îmbunătățește performanțelor sexuale.
 • Shan Zhu Yu (Cornus officinalis) – ajută la obținerea și menținerea erecțiilor de lungă durată.

Așa cum am mai zis, nu cunosc mai bine de trei sferturi din extractele de plante de aici. Însă, ceea ce m-a determinat să cumpăr acest produs a fost faptul că e un supliment natural 100%.

Chiar și în aceste condiții, e recomandat să te asiguri că nu ai alergie sau intoleranțe la vreunul din ingredientele naturale, înainte de a utiliza EjaControl.

Contraindicații conform EjaControl prospect

Potrivit prospectului, EjaControl nu este recomandat nici copiilor, femeilor sau bărbaților care nu au împlinit 18 ani.

Însă pentru a te convinge că faci alegerea potrivită, mergi la un medic specialist. De regulă, suplimentele de potență nu sunt recomandate celor care au tulburări ale ritmului cardiac, ori se confruntă cu  patologii asociate bolilor de inimă.

În plus, aș vrea să subliniez că stimulentele pentru potență, (fie că sunt naturale sau sintetice) cum este și cazul capsulelor EjaControl, pot să genereze reacții diferite la fiecare individ. 

Din acest motiv, e important să te informezi. 

Concluziile mele despre EjaControl prospect

Concluziile mele despre EjaControl prospect

De-a lungul timpului, am înțeles că ejacularea precoce poate să fie declanșată atât pe bază biologică, cât și psihică.

Iar din câte am citit recent, specialiștii zic că activitatea biologică și psihică nu sunt independente. Spun că fiecare reprezintă funcționarea unui super-sistem ale cărui componente nu mai pot fi considerate mecanisme separate.

Până când înțelegerea noastră asupra dihotomiei ăsteia minte-corp va fi aprofundată, declanșarea ejaculării precoce pe fond psihic e o ipoteză intrigantă. Mai mult, poate fi una la care bărbații sunt provocați să găsească soluții.

Acum, nu știu dacă soluția este neapărat EjaControl. Ok, e un supliment bun, însă nu suficient de bun. 

Din punctul meu de vedere, ar fi bine să să te interesezi și despre alte suplimente sau tratamente pentru ejacularea precoce.

Nu uita că suplimentele potrivite pentru potență, asemeni obiceiurilor sănătoase, îți pot oferi mai multă energie și te pot ajuta la îmbunătățirea performanței sexuale.

Dacă îți e de folos, să știi că eu am scris un material stufos despre cum să alegi suplimente pentru potență de calitate superioară.

Personal, aș merge pe cea mai bună miere pentru potență. Poate că sunt puțin subiectiv, dar cred că este cel mai bun stimulent pe bază de miere cu ingrediente afrodiziace, din experiența mea.

Încearcă-l și tu și scapă de ejacularea precoce!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email

More Interesting Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest website folosește cookieuri pentru a îți îmbunătăți experiența. Acestea nu înregistrează date cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe acest website, îți exprimi acordul asupra termenelor și condițiilor site-ului.