Cum să faci sex în mașină: scurt tutorial din experiență proprie

cum sa faci sex in masina

Vrei să știi cum să faci sex în mașină? Întreabă un TIRist! Am zis să încep cu o glumă să mai destup atmosfera. Că doar ai văzut că pe-aici pe blog scriu despre și pentru oameni destupați la minte, cel puțin sexual. Cine s-ar fi gândit că există pe net tutoriale despre cum să faci sex în mașină? Eu, unul nu, că nu am mai căutat… până acum.

Așa că m-am gândit să scriu din experiențele mele de sex în propria mașină, și nu numai. Am un Duster și l-am forjat cât de mult am putut, și la exterior, și la interior. M-am asigurat că am destul spațiu cât să nu mă rănesc, să îmi găsesc hainele după, respectiv să am loc să încerc mai multe poziții sexuale preferate de bărbați. Ideea e să fie confortabil și sigur.

Cum să faci sex în mașină: ponturi practice

#1 Parchează undeva ferit

Una din primele reguli ale sexului în mașină este să respecți legea. Adică să nu fii exhibiționist d-ăla care o face în mers, sau să îți placă când femeia îți face sex oral când conduci. Nu te pune pe tine în pericol și nici pe ceilalți participanți la trafic.

Parchează undeva într-o pădure, că sigur vei prefera să ieși puțin la aer după partidă, poate să fumezi o țigară. Ai grijă să fie un loc liber, gen o zonă deasupra orașului undeva sau la marginea unui drum necirculat. Eu, unul, prefer să mă opresc între localități. Mă simt ca și cum aș merge la un motel, cam așa-i cum să faci sex în mașină.

#2 Asigură-te că nu veți fi întrerupți

Mi-am amenajat în spate la mașină o zonă ideală pentru sex, după ce-mi trag banchetele. Portbagajul de la Duster e destul de încăpător, și-mi place să stăm și întinși, ca și cum am fi în pat. Am încercat să o facem și pe scaunul din față sau pe bancheta din spate, însă nu știu alții cum își găsesc loc. Ba te lovești cu genunchii de ceva, ba îți amorțesc picioarele. Eu, unul, am probleme la încheieturi, nu am forță în ele să fac nici flotări. Dar pe când să stau să mă sprijin în ele ca să fac sex? Așa că prefer să stăm în spate, întinși, unde e loc de mai multe poziții.

Și pentru asta avem nevoie să nu fim întrerupți, să nu ne vadă nimeni. Asta te sfătuiesc și pe tine dacă ai în plan. Dacă parchezi într-un loc ferit, eviți orice fel de probleme, inclusiv priviri curioase. Eu prefer să o facem seara, când se întunecă. Așa evităm riscuri.

#3 Folosește un prosop sau o pătură

De obicei când vrei să afli cum să faci sex în mașină, te gândești probabil la scena aia din Titanic. Aia când s-au aburit geamurile și cu mâna actriței care lasă pe geam o urmă. E super celebră scena. Ei bine, lucrurile-n viața reală nu stau chiar ca pe Titanic, însă oricum geamurile se vor aburi. Va crește nivelul de umezeală din mașină.

Iar sub voi, să aveți preferabil un prosop, să nu pătați mașina. Că petele de la o ejaculare puternică rămân pe scaunele mașinii, mai ales pe ălea negre. Apoi riști să te întrebe părinții dacă-i iei cu mașina ce ți-a scăpat acolo.

#4 Folosește lubrifiant

Poate că pentru bărbați e super excitant să facă sex în alt loc decât în pat. Însă, multe femei preferă confortul, nu se excită la simpla idee că se pot murdări. Chiar dacă ai mașina curată, acolo intri încălțat, de afară, și se face praf. Recomand lubrifianți sexuali, dacă vrei să nu-ți strici feng shui-ul. Zic asta pentru că dacă forțezi intrarea, te doare și pe tine, și pe ea. Asta poate duce la pierderea erecției. Am pățit-o și în pat, și cu siguranță se poate întâmpla și în mașină. Așa că recomand un lubrifiant, sau măcar niște apă, dacă nu ai la îndemână.

#5 Poziții ideale pentru cum să faci sex în mașină

Orice om interesat de subiectul cum să faci sex în mașină, vrea să știe ce poziții sunt potrivite. Ei bine, cele mai la îndemână sunt cele în care partenera te călărește, fie cu fața, fie cu spatele. Pentru mine, ca bărbat, poziția pe la spate e cea mai mișto, iar atunci când stau pe spate pe bancheta din spate în mașină, nu mă supăr să am o femeie deasupra.

Mai sunt momente când am încercat să o facem pe scaunul șoferului. Am dat scaunul pe spate cât am putut. Am simulat un pat mai mic, pe care am putut să o facem ba pe la spate, ba cu mine deasupra, ba cu ea deasupra.

Am mai încercat poziția lingură pe bancheta din spate, dar și în portbagaj. Asta înseamnă să stăm amândoi pe o parte, eu în spatele ei, penetrând-o în timp ce o țin în brațe. Este poziția „de cămin”, că am încercat-o de mai multe ori prin facultate.

#6 Cum să ți se scoale mai repede

Ce mi-a plăcut la sexul în mașină e sistemul audio, faptul că am putut da muzica tare și am țipat amândoi de plăcere. Față de sex în apartament, unde a doua zi ești nevoit să îți saluți vecinii, în mașină undeva între localități, e cel mai sincer să dai muzica blană și să urli. Am văzut cupluri care făceau sex în mașină la festivaluri de muzică, în văzul tuturor, sau la mare, în Vamă. Mi-a plăcut să îi privesc, unii probabil erau așa beți încât au uitat să închidă ușa.

Eu n-am probleme să mi se scoale repede când vine vorba de cum să faci sex în mașină. Chiar deloc. Însă, am probleme cu ejacularea, în sensul că nu mi-o pot controla. În sensul ăsta, când știu că urmează sau îmi propun să fac sex în mașină, am cu mine cea mai bună miere pentru potență, care mă ajută să îmi controlez momentul ejaculării.

Dacă ai probleme cu erecția, atunci recomand să te orientezi către cea mai bună pastilă pentru potență care ți se potrivește ție. Eu nu am un clasament, cea mai bună pentru mine o găsești dacă la recomandarea din link-ul anterior. Altfel, dacă vrei altceva, caută pe un forum despre pastile potență, să vezi ce au luat alții. Sunt atât de multe suplimente, medicamente și remedii pentru disfuncții erectile online, încât nici nu ar trebui să îți mai faci griji.

cum să faci sex în mașină

Cum să faci sex în mașină – câteva concluzii

Am făcut de mai multe ori sex în mașină. Am avut și experiențe nașpa, dar și mișto. Cele mai reușite au fost ălea planificate, căci am avut și rateuri spontane. Atunci când sunt planificate, am păturică, am prosop, am o miere bună pentru potență la mine, am bancheta din spate trasă. Știu pe unde să merg, să parchez, am găsit chiar câteva locuri ferite în București.

Experiențele spontane au fost mai nasoale pentru că nu eram pregătit, nu aveam unde parca, și uneori nici spațiu. Mai ales dacă nu eram cu mașina mea, dacă eram cu una mai mică. Am pățit să încercăm, să n-avem loc, să nu mi se scoale de la disconfort. Am pățit să nu fie partenera suficient de lubrifiată, cât să nu reușim să ducem penetrarea la bun sfârșit. Am abandonat câteva partide în mașină, fix din cauza asta.

Așa că, realitatea nu-i ca-n filme. Acolo nu arată cum amorțești, cum te chinui, cum te doare, cum o tragi de păr pe parteneră fără să vrei și o doare. Acolo arată fluturi și inimioare. Realitatea-i diferită. Nu zic că nu poți ajunge la fluturi și inimioare, dar ai nevoie de un plan, de o recuzită și de un loc ferit unde să parchezi. Ah, și dacă vrei să știi cum să faci sex în mașină ca la carte, mai ai nevoie de o minte deschisă. Cam asta-i tot.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email

More Interesting Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest website folosește cookieuri pentru a îți îmbunătăți experiența. Acestea nu înregistrează date cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe acest website, îți exprimi acordul asupra termenelor și condițiilor site-ului.