Sfaturi de agățat: cum să agăți o tipă fără să pari dubios

cum să agăți o femeie

Ai văzut o tipă care-ți place. Probabil niște idei de cum să agăți o să-ți fie de folos acum. Mai ales că ziceam într-un articol anterior că mai important decât CUM este UNDE să agăți. Așa că hai să vedem cum continuăm povestea începută acolo.

De ce crezi că e atât de important acest „unde” când vine vorba de sfaturi de agățat? Păi, e simplu: dacă nu agăți în contextul potrivit, poți să ai tu replicile oricărui Don Juan la tine, că tot o să pari dubios. Tipele sunt obișnuite să fie agățate sau, în cazuri nasoale, agresate, de bărbați peste tot. În metrou, în autobuz, pe stradă, în club, la piață, la magazin, chiar în scara blocului sau în lift, la muncă… din păcate, libidinoși și dubioși există la tot pasul. Așa că nu te mira dacă te lovești de un refuz, uneori chiar și înainte să deschizi gura.

Cum să agăți: pasul 1 – găsește locul potrivit

De-asta trebuie mai întâi să găsești locul potrivit de agățat, ca să te ferești de dubioșenie. Am scris și despre ce caută femeile pe Tinder ca să ai un punct de pornire cu replicile. Căci aplicațiile da dating sunt mișto și ele, însă din păcate rămâi fidel masturbării dacă rămâi doar acolo. Trebuie să faci următorul pas, să te vezi cu ea față în față.

Așa că locul contează mult, și aici. Dacă e un bar mișto, trebuie să fie pe gustul amândurora. Asta vă încheagă, că vă plac aceleași lucruri și de aici pornesc multe subiecte de conversație. Despre muzică, băutură, mâncare, decorațiuni, stil, oamenii care vin acolo. Locul unde se petrece întâlnirea e un izvor de inspirație pentru conversație. Plus că unul-două pahare de vin dezleagă limba imediat.

Așa cum ziceam și în articolul despre locuri de agățat, ca să fii mai degajat când agăți, nu trebuie să te concentrezi pe scopul de a o aduce în pat. Nu ținti așa sus, căci vei părea disperat, un tip în care ea nu poate să aibă încredere. Scopul este unul simplu, mai ales la primele întâlniri: să vă cunoașteți mai bine.

Și ce loc mai bun de a vă cunoaște poate fi altul decât un loc care să vă unească pasiunile? Că e o convenție despre benzi desenate, o expoziție de artă, un târg de IT, un festival de teatru sau un club de manele, toate ăstea au un lucru în comun: gusturile voastre.

sfaturi cum să agăți

Cum să agăți: pasul 2 – conversația

Nu mai căuta replici de agățat pe net, poate doar ca amuzament. Însă, în 90% din cazuri, replicile standard nu funcționează.

Rareori femeile sunt stimulate verbal sau vizual. Asta nu înseamnă că nu contează cum te îmbraci sau cum vorbești, însă ține cont că ele sunt predominant stimulate emoțional. Asta înseamnă că ai nevoie de ceea ce se numește inteligență emoțională, ca să cucerești o femeie ușor și rapid. Caută ce înseamnă asta dacă ai nevoie de definiții și explicații mai clare.

Ideea de bază este să empatizezi cu ea. Să o asculți, să îi pui întrebări, să îți pese ceea ce zice și ceea ce are nevoie. Dacă vezi că râde la o glumă de-a ta, poți continua cu același stil de umor. Dacă vezi că dă înapoi când aduci vorba de anumite subiecte – de exemplu, filme horror sau fotbal – atunci clar nu mai vorbi despre asta.

Ca să meargă bine conversația dintre voi, ea trebuie să fie naturală. Adică să nu te blochezi în două-trei replici, și apoi să stai să te gândești ce naiba urmează. Să îți vină cuvintele natural, fără să te inhibe sau intimideze prezența ei. Asta pentru că femeia pe care vrei să o cucerești nu este o zeiță, nu este stăpâna vieții tale și nu este mai presus de tine. Lasă-o să îți devină soție și atunci o poți glorifica cât vrei.

Glumesc.

Ideea e să meargă natural conversația, să nu te blochezi și să nu te bâlbâi. Ca să reușești asta, trebuie să discuți cu ea ca și cum ai vorbi cu o prietenă, cu o persoană apropiată – de la bun început. Chiar dacă nu vă cunoașteți, poți crea un sentiment plăcut de familiaritate, dacă vorbești cu ea deschis, direct.

Iar ca să nu te blochezi sau să eviți să duci conversația într-un punct mort, trebuie să manifești interes față de ea. Să vorbești despre ce îi place – chiar dacă e un subiect despre care știi puține lucruri, să vadă că măcar încerci. Poate chiar se amuză puțin, dar îi vei părea foarte simpatic când manifești interes față de ceea ce o interesează și pe ea.

Dacă ajungeți la un subiect despre care chiar nu știi nimic, poți rămâne elegant în zona lui dar să fii sincer – să spui că nu ai văzut acel serial sau că nu ai citit acea carte sau că nu ai avut o relație asemănătoare cu părinții tăi. Depinde de subiect, dar dacă e ceva complet diferit, poți da un exemplu din același domeniu din viața ta, ca să vadă ea prin comparație o altă perspectivă sau experiență.

Poate ți-e teamă de conversații cu necunoscute, așa cum mi-era mie la început. Ei bine, reține asta: e mult mai ușor să cucerești o femeie care nu te cunoaște decât una care te cunoaște și are deja o părere formată despre tine.

sfaturi de agățat

Cum să agăți: pasul 3 – comportamentul tău

E important să vorbim despre asta la capitolul cum să agăți o femeie, tocmai pentru că ziceam mai sus că nu contează atât de mult cuvintele pe care le folosești, cum contează emoția pe care o transmiți.

Nu folosi metafore sau replici de agățat de pe net, că nu merg. Sunt clișeice. Nu o complimenta pe fată excesiv, că își dă seama și e deranjant. Poți manifesta apreciere față de cum arată, cum se îmbracă sau alte gusturi pe care le are, dar nu exagera.

Comportamentul tău trebuie să fie:

  • încrezător: femeilor le plac bărbații siguri pe ei înșiși,
  • galant: când intrați în restaurant, intră tu primul, când ieșiți, lasă-o pe ea. Oferă-te să plătești și nota de plată dar dacă ea refuză, nu insista.
  • Nu ține mâinile în buzunare, nici la spate sau să te joci cu ele ca să te dai de gol că ai emoții. Gesticulează ușor când explici ceva, dar mereu mâinile la vedere.
  • Nu fi rigid, ci flexibil. E important să te vadă că stai lejer, atât pe scaun, că mergi lejer pe lângă ea pe stradă, că îi acorzi atenție dar în același timp ești atent și la ce este în jurul tău.
  • Interacționează cu ea – uită-te în ochii ei când vorbiți, pune-i întrebări, arată că ești interesat și astfel vei evita să o plictisești.

Pe scurt, ideea de bază este să o respecți, să o faci să râdă, să te simți lejer în preajma ei. Dacă reușești toate astea trei lucruri la aceeași întâlnire, ai găsit esența legată de cum să agăți. Chiar poți fii tupeist și te fi documentat înainte despre păreri Herbal V sau păreri Erecta, și să ai o pastilă pentru potență în buzunar. Nu transforma din asta un scop – să ajungeți în pat – ci ai răbdare, căci să cucerești o femeie se face treptat, nu brusc.

Cum să agăți – câteva concluzii

Dacă erai aici pentru că pur și simplu voiai să știi cum să agăți rapid o femeie, atunci iartă-mă că ți-am irosit timpul. Eu ți-am scris câteva sfaturi din experiențele mele, în general din greșelile mele cu femeile. Căci majoritatea întâlnirilor pe care le-am avut, recunosc asta, nu au dus nicăieri.

Însă, am avut multe, și am învățat din greșeli. Cu ocazia asta m-am antrenat, ca să îți pot scrie ție despre asta. Am avut multe întâlniri cu femei pe care le-am cunoscut pe Tinder sau în diverse locații – însă mi-am dat seama în anumite cazuri că nu erau pe gustul meu. Uneori, aparențele înșală, chiar dacă tipa arată bine, poate nu te înțelegi cu ea sau nu e pe filmul tău. Nu e problemă, închei politicos întâlnirea și apoi nu mai repeți experiența.

Așadar, cum să agăți se leagă mult de chimia dintre voi – poate e nevoie de mai multe întâlniri sau, în anumite cazuri, de una singură. Nu te aștepta niciodată că aia e întâlnirea care va duce la sex.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email

More Interesting Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest website folosește cookieuri pentru a îți îmbunătăți experiența. Acestea nu înregistrează date cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe acest website, îți exprimi acordul asupra termenelor și condițiilor site-ului.