Cum prelungești partida de sex. Sfaturi utile

Cum prelungești partida de sex. Sfaturi utile

Se spune că o partidă de sex durează aproximativ 5 minute din clipa în care s-a produs penetrarea. Deși nu-mi place, pot să confirm treaba asta. Însă, cred că trebuie să avem imaginea de ansamblu și să vedem că există mai mulți factori din cauza căreia activitatea sexuală a bărbaților durează așa puțin… Așa că vom afla astăzi despre cum prelungești partida de sex, ce ține de tine, ca bărbat, să faci.

Sunt convins că și tu ai vrea ca partidele să fie cât mai lungi și cât mai intense. Altfel nu ai fi aici să citești acest articol. Bun, și atunci ce e de făcut?

Eu la un moment dat, mai ales în tinerețea mea, nu știam încotro să mă îndrept. Așa că am ajuns singur la aceste sfaturi despre cum prelungești partida de sex, pe care ți le împărtășesc și ție. Sper să reprezinte pentru tine o scurtătură către o viață sexuală mai bogată.

Cum prelungești partida de sex: comunică deschis

Rețeta succesului unei partide de sex e cât se poate de simplă: fiecare trebuie să știe cum să îl facă pe celălalt fericit. De aceea, comunicarea este printre cei mai importanți factori care ajută o relație sexuală să evolueze. 

Ok, poate nu sunt cel mai în măsură să-ți recomand tehnici de comunicare. Doar blogul meu se numește Singuraticul.ro și am peste 40 de ani. Știu doar cât e de important dialogul în viața intimă a fiecărui om. A trebuit să trec prin câteva relații ca să-mi dau seama de acest lucru.  

Când comunici cu partenerul, înveți să-i îndeplinești nevoile, iar pentru asta este important să i le cunoști. De aceea, îți recomand să nu vă sfiiți și să comunicați constant despre subiecte mai puțin confortabile, inclusiv ce îi place fiecăruia în pat.

Las-o pe ea sa preia conducerea

Apropo, știi care sunt pozițiile sexuale care vă avantajează? 

Practicarea unei poziții sexuale preferate, ca și comunicarea, contribuie eficient la starea de bine. Tu visezi cum să-ți prelungești partida de sex, iar ea cum să-și stimuleze apetitul sexual. Ca și tine, femeia are și ea dorințele ei, iar tu poți fi cel care i le pune în aplicare. Dacă o lași să preia conducerea, nu vei regreta!

Despre poziția „femeia deasupra” se spune că este una dintre cele mai plăcute poziții sexuale de către femei și de către bărbați, deopotrivă. Eu, cel puțin, sunt fan. Mai ales dacă gagică-mea se apleacă ușor și am de ce să apuc.  

Dacă femeile preferă să-și stimuleze clitorisul pentru a ajunge la orgasm, noi, bărbații preferăm să ne vedem partenera că se mișcă de sus în jos, pentru că există mai multe fricțiune pe vârful penisului. Prin această poziție, femeile nu numai că își pot controla ritmul, mișcările și intensitatea penetrării ci îl pot ajuta pe partener să prelungească momentul ejaculării.

Atenție, însă, dacă încă nu ați încercat această poziție, nu vă speriați – cei mai mulți dintre bărbați nu sunt pasionați de mișcările alea rotative pe care partenerele au tendința să le facă. Creează senzație de disconfort și durere — lucruri care pot duce la pierderea erecției. 

Eu i-am spus gagicii mele să evite unghiurile în care penisul stă într-o poziție ciudată și că ideal ar fi ca unghiul de îndoire să nu depăşească 90 de grade. Mie îmi place când se apleacă și se lipește cu bustul de pieptul meu și își ridică posteriorul rebel astfel încât să o pot penetra. Mai departe, eu sunt cel care mișc din șolduri. Dacă se mișcă doar ea, nu am făcut nimic, mă termin într-un minut.

Exersează, exersează

Dacă vrei să te menții cât mai mult și să te bucuri de partida de sex, ar trebui să îți mai lucrezi din când în când mușchii pubococcigieni prin intermediul exercițiilor Kegel pentru bărbați.

Cu ajutorul acestor mișcări, vei redobândi control asupra penisului tău, cât timp le practici suficient de des cât să întărești mușchii din zona pelviană.

Cu alte cuvinte, dacă te hotărăști să practici exercițiile Kegel, vei putea să-ți controlezi mai bine orgasmele și ejaculările și să râmâi în erecție cât vrea mușchiul tău. Eu am început de ceva vreme.

Cum prelungești partida de sex: ia în calcul niște ajutoare naturale

Așa cum am mai tot spus. Dacă erecția durează mai puțin, nu ești bolnav, ești un bărbat  normal care vrea să-și asculte nevoile care sunt la fel de normale.

Din fericire, există soluții pentru prelungirea partidei de sex, sub formă de suplimente create special pentru a îți oferi un mai bun control al ejaculării. De la spray-uri cu lidocaină la medicamente pe bază de dapoxetină, toate pot ajuta, depinde de tine cum le tolerezi. 

Din acest motiv, îți recomand să consumi în primul rând vitamine pentru potență masculină. De asemenea, cred că este bine să ai în dotare și câteva suplimente pentru potență care să te ajute la nevoie, însă caută-le în funcție de ingredientele din componența lor. Cunoaște-ți istoricul medical și nu ezita să faci analizele înainte, dacă e nevoie, ca să știi dacă ai anumite intoleranțe sau alergii. E esențial dacă ai nevoie de o soluție ca să reziști mai mult în pat, să ajungi să fii fidel unui anumit supliment care nu ți-a dat reacții adverse și te-a ajutat să depășești problema. 

Sper să te ajute recomandările ăstea, mie îmi sunt de mare folos și mereu m-au ajutat să obțin ce-mi doresc, mai ales când vine vorba de cum prelungești partida de sex. Nu mă crezi? Întreabă-mi partenera actuală. Ea o să te lămurească.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email

More Interesting Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest website folosește cookieuri pentru a îți îmbunătăți experiența. Acestea nu înregistrează date cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe acest website, îți exprimi acordul asupra termenelor și condițiilor site-ului.