Climax Control păreri: chiar întârzie orgasmul?

Climax Control păreri: chiar întârzie orgasmul?

Salutare! Azi m-am gândit să discutăm despre Climax Control păreri. Hai să vedem și detaliile de pe prospect și să aflăm dacă suplimentul poate întârzia în mod natural orgasmul.

În ciuda obiceiului meu de a privi partea plină a paharului, inclusiv când vine vorba de eficacitatea stimulentelor pentru potență, Climax Control m-a făcut să ridic o sprânceană.

Motivul constă în faptul că distribuitorii se bat cu pumnul în piept spunând că acest produs că întârzie orgasmul.

Mi se pare o afirmație îndrăzneață, mai ales în contextul în care ejacularea prematură este o situație frecvent întâlnită la bărbați. 

Probabil te-ai săturat să citești articole care-ți promit tratamente pentru ejaculare precoce. Așa că voi „pune punctul pe i”.

Cum nu există un singur fel în care ne putem îndoi, există multe tipuri de îndoieli, vreau să investigăm câteva aspecte despre acest stimulent.

Așadar, lasă-mă să-ți spun care este opinia mea despre administrarea acestor pastile, dar și să discutăm despre părerile exprimate pe internet de către alți bărbați care le-au folosit.

Despre Climax Control

Despre Climax Control

Climax Control este un produs natural pentru bărbați creat cu scopul de a prelungi ejacularea în timpul desfășurării actului sexual. Apropo, să știi că am scris un articol despre cauzele pentru care te termini prea repede – poate îți e de ajutor.

Distribuitorii susțin că suplimentul Climax Control prelungește copulația cu până la 20 de minute.

Stimulentul are 60 de comprimate, se consumă pe cale orală și are efect cumulativ; adică se administrează sub formă de tratament.

Cura durează 30 de zile, iar rezultatele pot apărea în funcție de organismul fiecărui bărbat în parte – uneori după 10 zile, alteori după 15. Cam ca la Durani.

Comprimatele au în componență ingrediente precum L-arginină, Tribulus terrestris, semințe de in și afine, care acționează sinergic pentru stimularea libidoului și pentru creșterea fluxului sanguin către penis.

Pe scurt, Climax Control pare să aibă tot ceea ce le trebuie bărbațiilor care vor să aibă parte de nopți fierbinți.

Climax Control păreri pe net

Climax Control păreri pe net

Trebuie spus din capul locului că nu am găsit prea multe Climax Control păreri pe forumuri. Chiar și așa, am văzut că acestea sunt destul de diferite.

Unii bărbații scriu că au văzut îmbunătățiri semnificative, spun că au rezistat mai mult de 5 minute și că au reușit să încerce mai multe poziții sexuale solicitante în timpul partidei de sex.

Alții au opinii total diferite și zic că nu mai au de gând să ia Climax Control fiindcă s-au confruntat cu o serie de reacții adverse precum dureri de cap sau greață. 

Climax Control păreri personale

Climax Control păreri personale

O cutie de Climax Control te ține cam 30 zile, cu o pastilă pe zi administrată, și rezultatele încep să se vadă din a 15-a zi, cel puțin așa zic bărbații care au dat recenzii bune. Eu, în schimb, am alte păreri.

Știi deja despre mine că nu iau medicamente fără de care n-aș putea funcționa, la fel cum nu am răbdare să urmez un tratament de câteva săptămâni. Chit că e vorba de suplimente din ingrediente naturale.

Am vrut să iau acest supliment pentru că voiam să-mi stimulez libidoul, voiam să-mi amân orgasmul dar și să mă recuperez mai ușor după ejaculare

Mi-am zis că decât să folosesc lidocaina sub formă de cremă sau spray pentru potență, mai bine încerc Climax Control.

Prin urmare, am început prin a lua două comprimate, cu vreo 2 ore înainte de actul sexual, în zilele în care știam că urmează să se întâmple magia. În celelalte zile, am luat un singur comprimat dimineața (după micul dejun). Dar treaba asta nu m-a ținut mai mult de 10-12 zile.

În timpul tratamentului, am început să am ușor-ușor o erecție mai bună, însă nu la fel de tare ca și produsele naturale cu efect în 30-120 minute. 

Cât despre întârzierea ejaculării, căci asta ne interesează în definitiv, pot să zic că am rezistat destul de decent. Adică m-a ținut mai mult datorită faptului că aveam libidoul crescut. Ce mi s-a părut mișto, a fost faptul că produsul i-a prelungit și plăcerea partenerei.

Dacă am vorbit despre Climax Control păreri, hai să luăm la cunoștință detaliile de pe prospect.

Climax Control: prospect și administrare

Potrivit prospectului Climax Control trebuie să se ia zilnic, de preferat după micul dejun sau după cină, pe cale orală. Se recomandă administrarea unei singure capsule în 24 de ore.

Un pachet are 60 de capsule, deci eu zic că este suficient pentru o cură de ½ luni

Comprimatele conțin 9 extracte de plante și 3 substanțe active, iar acestea sunt: L-carnitina, L-arginină, L-Lizina HCl mono, semințe de in și de afine, oxid de zinc, Tribulus terrestris, rădăcina de lemn dulce, Celuloza microcristalină, Stearat de magneziu și Siliciu coloidal.

Cât despre primele efecte ale suplimentului, producătorul spune că beneficiile rapide ale Climax Control devin evidente după o perioadă de administrare continuă cuprinsă între 4 și 6 săptămâni.

Climax control preț

Prețul pentru o cutie de Climax Control începe de la 155 de lei și poate fluctua în funcție de vânzător. De asemenea, trebuie spus că produsul poate fi achiziționat de pe site-uri din afara țării, ceea ce poate implica costuri ridicate pentru transport.

Înlocuitor Climax Control 

Cu alte cuvinte, Climax Control este un produs care atrage atenția bărbaților care se află în căutarea unor remedii pentru a-și prelungi cât mai mult actul sexual.

Eficiența acestui supliment poate fi interpretată subiectiv, de vreme ce nu s-au făcut foarte multe studii.

Părerea mea este că suplimentul Climax Control poate fi o opțiune bună pentru cei care vor să-și îmbunătățească sănătatea sexuală, dar ar fi bine să aibă așteptări realiste. 

Cele mai bune pastile potență sunt, de regulă, avizate de Ministerul Sănătății și au în compoziție numai ingrediente afrodiziace care nu oferă reacții adverse.

De asemenea, cele mai multe dintre ele se consumă ocazional, la nevoie. Ceea ce te scutește de planificarea nopților intense din dormitor.

Citește despre cea mai bună pastilă potență pe care am încercat-o eu. Pe mine m-a ajutat, s-ar putea să o facă și la tine.

Sper ca articolul meu despre Climax Control păreri să îți fie de folos!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email

More Interesting Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest website folosește cookieuri pentru a îți îmbunătăți experiența. Acestea nu înregistrează date cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe acest website, îți exprimi acordul asupra termenelor și condițiilor site-ului.