Ce înseamnă edging în timpul sexului. Te ajută cu potența?

ce inseamna edging in timpul sexului

Citisem treaba asta pe undeva și mi s-a părut tare. Ce înseamnă edging în timpul actului sexual, la ce e bun el și cum ajută cu potența, asta m-a preocupat în ultima vreme. Am tot căutat tehnici de a-mi îmbunătăți partidele, și se pare că am descoperit una care poate fi de efect.

Cum îmi place mie să „live on the edge”, adică să trăiesc pe muchie, a-mi început să-mi extind limitele sexualității. Acum, la 43 de ani ai mei, consider că mai bine decât să fi experimentat vreodată. Așa că am scris despre experiențele mele legate de sexul în mașină, cât și despre câteva tehnici de sex tantric pentru neinițiați, așa ca mine. Am noroc că iubita mea e deschisă la minte și acceptă provocările mele sexuale, ba chiar se bucură că vin cu ele. Altfel, amândoi am intra-n monotonie sexuală, ceea ce nu e de dorit.

Așa că hai să vedem de fapt ce înseamnă edging și cum ne-a ajutat pe amândoi să ne îmbunătățim orgasmele.

Ce înseamnă edging?

Termenul acesta vine de la „edge” din engleză care se traduce prin „margine, muchie sau bordură”. Din asta deducem că e vorba de „sex pe muchie”, sau ceva de genul. Însă, edging-ul este de fapt o tehnică de a amâna orgasmul, ca să zic așa.

Am aflat de-a lungul timpului că femeile se excită nu dacă le penetrezi din prima, ci dacă le faci să te dorească, dacă te joci înainte. Preludiul este cheia către un orgasm reușit la femei. Așa că edgingul este practic ca un preludiu din timpul penetrării: te oprești sau încetinești ritmul stimulării pentru a prelungi plăcerea sexuală.

Dacă vrei să știi ce înseamnă edging pe propria piele, exersează solo. Încearcă la masturbare, când ai timp, nu când o faci pe fugă. Este de fapt una din tehnicile de masturbare la bărbați care te ajută să te țină erecția mai mult și să ai un orgasm mai intens. Cu cât ești mai excitat, cu atât teoretic ai un orgasm mai puternic. Ei bine, asta face edging-ul: amână plăcerea până când nu mai poate fi amânată.

ce înseamnă edging

La ce e bun edging-ul?

Eu zic că practicam edging și înainte, fără să știu că îi zice așa. Deci ce înseamnă edging este mai mult un subiect teoretic, să zic așa.

Folosirea mâinii pentru stimularea sexuală îți oferă control mai mare decât penetrarea vaginală. Așadar, poți începe de acolo, ca să te antrenezi pentru când vei face sex.

Edging-ul e bun pentru ambii parteneri. Nu aș putea spune că poate înlocui o pastilă pentru potență, însă cu siguranță te ajută să prelungești plăcerea.

Dacă te iei după proprii tăi stimuli, atunci așa cum ți-am zis, începe cu masturbarea. Excită-te până la punctul la care îți vine să ejaculezi, însă oprește-te, să amâni orgasmul. Apoi, repetă actul, iar oprește-te. Poți repeta de 2-3 ori, însă îți vei da seama că de fiecare dată când amâni, penisul tău va deveni mai tare, mai ferm. Asta înseamnă că vei pompa mai mult sânge înspre penis, pe măsură ce amâni ejacularea. Același lucru se poate face și la penetrarea partenerei: oprește-te sau încetinește ritmul, înainte să înceapă senzația de ejaculare. Adică să nu ajungi în „punctul fără întoarcere”. Amână de 2-3 ori și vei vedea că o să ai un orgasm mai intens și o ejaculare puternică, dacă faci asta.

Dacă te iei după stimulii partenerei, trebuie să te conectezi la reacțiile corpului ei. Nu o întreba pur și simplu, „hey, cât mai ai până la orgasm” căci îi strici toată plăcerea. Încearcă să o stimulezi constant, până se apropie de orgasm, apoi oprește-te. Ce înseamnă edging se poate face în doi, atât timp cât ai suficientă rezistență în pat cât să poți aduce partenera în „punctul ei fără de întoarcere”. Eu zic că ăsta e nivelul următor de edging și cred că se poate face de către bărbat, cât timp are deja antrenament în edging-ul după proprii lui stimuli.

Un alt mod de a face edging este atunci când vă masturbați reciproc sau când vă faceți sex oral. Este super mișto senzația să primești sex oral, să îi spui că te apropii de ejaculare, ea să se oprească, apoi iar să continue. Să repete treaba asta de câteva ori și, vei vedea cum poți și tu să reziști ca un actor porno, apoi să te descarci pe fața sau pieptul ei în mod exploziv (bineînțeles, dacă este și ea de acord cu asta).

Te ajută edging cu potența?

Acum că am stabilit ce înseamnă edging și cât de bun este el pentru tine respectiv pentru parteneră. Acum se naște întrebarea: chiar te ajută să obții erecții mai tari? Despre edging și potența masculină s-a mai vorbit pe forumuri.

Din experiența mea, ajută. Pe mine m-a ajutat să obțin erecții mai tari prin masturbare, inclusiv să pot să o duc mai mult și mai bine, două ture de masturbare la rând. De fapt, și când scriu articolul ăsta, acum, practic edging. Mă masturbez, apoi mă opresc să scriu câteva paragrafe, apoi iar continui. Simt că am o erecție mai fermă ca de obicei, ca atunci când am luat pastila Pops sau pastila X-Pill. E adevărat că atunci când iau pastile de potență, nu trebuie să fac nimic special ca să am o erecție tare. Și atunci rezist mai mult în pat, comparativ cu practicarea de edging.

Însă, este o metodă ieftină, rapidă, fără riscuri și la îndemâna oricui.

Singura contraindicație a edging-ului este următoarea: să îți anunți partenera când vrei să faci asta. Că altfel, îi poți afecta în mod neplăcut experiența sexuală, mai ales dacă nu-ți iese cum trebuie sau dacă-ți dai drumul înaintea ei. Spor!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email

More Interesting Posts

Un răspuns

  1. Poti face edgingu lu mama lui daca femeia nu este feminina nu vorbeste si se uita urat si are o stare de rahat … iti mor toate alea si tot chefu apoi tot tu esti de vina..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest website folosește cookieuri pentru a îți îmbunătăți experiența. Acestea nu înregistrează date cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe acest website, îți exprimi acordul asupra termenelor și condițiilor site-ului.