Ce caută femeile pe Tinder vs ce caută bărbații

ce cauta femeile pe tinder

Folosesc Tinder de vreo 4 ani și nu mă satur. Parcă am devenit dependent. Nu e vorba doar de faptul că pot întâlni tot felul de femei, ci și că îmi satisface orgoliul de fiecare dată când fac un Match cu vreuna. Având atâta experiență, era și cazul să scriu despre ce caută femeile pe Tinder și să fac o comparație cu așteptările unui bărbat de la platforma asta.

Există multe aplicații de dating pe care le-am mai încercat, însă tot Tinder a rămas rege. Am amici care agață pe Facebook direct, însă acolo lumea e totuși ceva mai selectă, nu are așteptări d-astea de la platformă. Așa că e mai greu. Eu le combin de exemplu, încep pe Tinder apoi trec ușor spre Facebook și ajung pe Whats App unde e și mai intim.

Din experiența mea, am vorbit cu zeci de femei pe Tinder până acum. Or fi peste 100 chiar, nu le-am numărat. Cu vreo 20 dintre ele am ieșit la întâlniri, și cu 5 am făcut sex. Eu zic că e o rată bună de conversie. Poate totuși la tine e mai bună, habar n-am. Depinde cum arăți și ce cauți. Eu am setat filtre femei pe o rază de 30 km de mine, între 30 și 40 de ani. Noroc că stau în București, că am testat Tinder și-n provincie și a fost un eșec.

Ce caută femeile pe Tinder

O să încep prin a spune că niciuna nu va recunoaște că vrea sex din prima. În general, femeile nu abordează primele după ce s-a făcut Match-ul. Ele așteaptă să le scriem noi. Mie mi-au scris câteva înainte să le scriu eu, dar cred că mai mult la mișto că n-a ieșit nimic cu ele. Oricum, ele sunt reticente la ideea de a avea o aventură de-o noapte. Și mie mi-ar fi teamă dacă aș fi femeie, să mă bag în pat cu orice necunoscut. Oricât de multă încredere ar prezenta el.

Așa că femeile caută mai mult o relație. Nu neapărat stabilă sau sexuală. Însă, ar fi ideal pentru ele să găsească un partener care să le țină companie. Măcar cineva care să le asculte, să le facă să râdă, să se simtă protejate în preajma lui.

Dacă ar fi un singur răspuns la întrebarea „ce caută femeile pe Tinder” aș zice „siguranță”.

Majoritatea nu vin cu așteptări pe Tinder. Însă, crede-mă, le-am mirosit sentimentele. Visează, al naibii de mult, să găsească dragostea vieții. Nu o zic direct, la fel cum nu zic direct că au nevoie de sex. E mai greu să descifrezi o femeie decât un bărbat. În mare parte, ele se poziționează undeva la mijloc, între sex și stabilitate: vor să fie cu cineva care să le țină companie. Apoi, depinde de feeling-ul lor unde ajung: fie în pat după câteva întâlniri, fie într-o relație cât de cât stabilă care nu se știe cum va evolua, fie doar să vorbească din când în când până se stinge legătura.

Unele femei vor să cunoască oameni noi. Nu e nimic rău în asta. Setează ca filtru să găsească atât bărbați cât și femei, pe o anumită distanță.

Ce le atrage pe femei pe Tinder?

Ca pe toată lumea, pozele. Apoi descrierea. Acestea două sunt suficiente ca să dea like cuiva. Apoi, după ce începe discuția pe chat, dacă le stârnește cu ceva. Aici contează ce are în cap bărbatul respectiv (sau femeia, depinde ce caută). Contează ca persoana pe care au apreciat-o să le emoționeze cumva, fie să râdă, fie să găsească ușor subiecte de conversație, fie să treacă timpul repede și să nu își dea seama când au vorbit atât.

Cu alte cuvinte, le atrage atitudinea. Apoi, conversația se poate muta pe alte rețele de socializare și cei doi ajung să se cunoască mai bine. Dacă au făcut un click sau dacă cineva a făcut primul pas să ceară o întâlnire, s-a stabilit. Întâlnirea are loc și de aici restul e istorie.

Cum obții mai ușor o întâlnire pe Tinder?

Propune-i tu, ca bărbat, să ieșiți. Nu o pune pe ea să aleagă. Să o întrebi înainte ce fel de loc i-ar plăcea. Simte ce fel de loc i-ar plăcea, din discuțiile anterioare, căci ăsta e scopul lor, să vă cunoașteți mai bine. Apoi, presupunând că ai fost atent la ce a zis, propune-i un loc direct. Spune-i că e mișto acolo, că aveți ce face, eventual dă-i un motiv dacă ea nu a mai fost. Important este să fii sigur pe tine. Să fii sigur că vrei să te vezi cu ea, și să îi transmiți un sentiment de siguranță. Să nu cazi în extrema cealaltă, că ești sigur pe tine că vrei să o fuți. Atunci, s-a cam dus totul de râpă.

Depinde de tipă, de pozele pe care și le pune, de ce are în cap. Însă, de regulă, eu trec peste astfel de specimene, eu prefer tipele care au mai multă substanță în cap decât în piept sau pe buci.

Ce caută bărbații pe Tinder

Acum că ai citit ce caută femeile pe Tinder, să vedem puțin și partea masculină. Noi suntem mai ușor de descifrat. Un tip care-și instalează Tinder, în mare parte, este singur și caută să se distreze.

Dacă mă pui să definesc „distracție” aș zice așa: sex, aventură de-o noapte, pe cineva cu care să mă înțeleg bine, cineva care să-mi arate locuri noi, cineva alături de care să-mi creez amintiri plăcute. Ideea de bază e că am timp liber și vreau să mi-l ocup într-un mod distractiv. Prietenii mei sunt deja cuplați sau nu mai ies așa des, și prietenele mele nu ies singure, eventual cu alte prietene sau cu iubiții lor. M-aș simți aiurea să ies cu „fetele în oraș”, iar cum băieții nu prea ies, îmi caut o femeie care să-mi ocupe măcar câteva ore bune din viață.

Bărbații pe Tinder nu recunosc din prima că vor sex, cel puțin nu ăia care au totuși decență și așteptări de la femeile cu care vorbesc. E clar că la asta se gândesc, e ca un obiectiv bine întipărit în mintea lor. Însă, nu le-ar strica o parteneră, măcar pentru o săptămână sau o lună.

Cu alte cuvinte, bărbații stau de multe ori pe Tinder… de plictiseală. Niciodată nu vom recunoaște că ne căutăm iubirea vieții aici dar… ne putem lăsa surprinși. Chiar ne place asta.

Pe bărbați îi atrage pe Tinder partea vizuală – pozele, în mod evident. Descrierea e mai puțin relevantă, doar dacă are ceva ieșit din comun. Apoi, atitudinea persoanei cu care discută, dacă are ceva în cap. Asta e ceea ce caut eu, de exemplu. Nu vreau neapărat o iubită stabilă, ci o gagică alături de care să nu simt că-mi pierd timpul.

Cam asta este ceea ce știu. Acum, ai aflat și tu. Sper să te ajute. Mai vino cu completări, dacă ai, la finalul articolului, în comentarii.

Oricum, vorba aia: fuți, nu fuți, vremea trece. Ca să nu o lași să treacă aiurea, întotdeauna ai la dispoziție… tehnici de masturbare pentru bărbați.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email

More Interesting Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest website folosește cookieuri pentru a îți îmbunătăți experiența. Acestea nu înregistrează date cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe acest website, îți exprimi acordul asupra termenelor și condițiilor site-ului.