Bun venit pe blogul Singuraticul. Ghid pentru nou-veniți

singuraticul bun venit pe blog

Sunt singur și asta îmi ocupă tot timpul. Mai exact, toată viața. Am fost doar eu cu mine. Nu mă înțelege greșit, am prieteni, am o prietenă, am un loc de muncă, dar tot mă simt singur. Adevărul este că m-am cam izolat de prieteni, cu iubita mă văd din ce în ce mai rar, iar locul de muncă nu-mi mai aduce nicio satisfacție. Așa că mi-am regăsit bucuriile în timpul petrecut cu mine însumi.

Salut, mă numesc Andu (nu e important numele meu întreg) și am între 35 și 40 de ani. Nici vârsta nu mi-o dau cu exactitate. Aici sunt eu, dezbrăcat de inhibiții, scriind despre fanteziile care roiesc în mintea mea, despre partidele de sex pe care aș fi putut să le trăiesc, de cele ratate pe care le-am trăit cu adevărat, despre potență și masturbare.

De ce am creat blogul Singuraticul.ro?

Acest blog este, pentru mine, terapie. M-aș bucura dacă ar fi măcar pe un sfert la fel de util pentru tine, cum e pentru mine. Scriu de mai bine de 20 de ani, din care 15 am fost jurnalist la diverse grupuri media mari și mici, din București și provincie. Și după atâtea cuvinte scrise pentru alții, am zis că a venit vremea să scriu și câte ceva pentru mine.

Am creat acest blog ca pe un jurnal al frustrărilor, al gândurilor care-mi dau târcoale. Am multe întrebări, ca bărbat, despre cum funcționează erecția mea, de ce ejaculez uneori necontrolat, care e legătura dintre nemulțumirile mele legate de mine și potența mea.

Am multe întrebări și, prin fiecare articol, încerc să răspund la una dintre ele. Nu prea vorbesc cu prietenii mei despre asta, nici cu familia. Mai mult vorbesc cu anonimi, așa ca mine, pe net, care au aceleași probleme.

Am centralizat toate problemele despre care am vorbit, și soluțiile ce le-am găsit, în articolele de pe acest blog.

Despre ce scriu mai exact?

Cum ziceam mai sus, despre probleme. În general, cu potența la bărbați, dar și cu femeile. Bărbații au multe probleme, să știi, în caz că ești bărbat și nu vrei să recunoști asta. Aici pe blog vreau să le disec, una câte una, să încerc să răspund la întrebări cât mai realist posibil.

Scriu despre:

  • Probleme psihologice, emoții negative, care pot afecta viața sexuală și personală a unui bărbat,
  • singurătate, și cum să te împaci mai bine cu ea.
  • Relațiile de cuplu și cum să treci peste momentele dificile (nu vei găsi clișee d-alea cu ce să faci la prima întâlnire pe blogul meu).
  • Masturbarea la bărbați, și diferite feluri în care poți să o faci. Când e benefică și când e prea mult.
  • Sănătatea sexuală masculină sau cum treci peste problemele cu potența ce pot apărea, de la disfuncții erectile la ejaculare precoce.
  • Soluții: asta e partea mea preferată, am încercat o groază de suplimente pentru potență și medicamente, și aici scriu părerea mea despre ele.
  • Efectele pastilelor și a altor produse pentru tratare disfuncții erectile asupra organismului tău.
  • Sfaturi despre sănătatea mentală la bărbați (venite din partea unui om care a ajuns să fie fericit singur, cred că înseamnă ceva).
  • Fantezii sexuale – atât cu tine însuți cât și cu alți oameni. Ce, n-ai mai auzit de fantezii sexuale legate de masturbare?

Cum poți citi acest blog?

Preferabil, când ești singur. Când ești confortabil. Am ales o temă care să pună în valoare conținutul. Pozele încerc să le iau pe toate din același loc, site-ul de imagini stock pexels.com. Vreau să fie pe același film toate. Dacă te aștepți aici să găsești poze deochiate, mai bine pleacă. Poți intra pe youporn, eroticbeauties, pornhub sau pur și simplu să cauți poze porno pe Google Images (cu modul Incognito). Nu te va judeca nimeni, aproape toată lumea o face.

Poți citi câte un articol de pe telefon, la cafea, sau în autobuz sau metrou, în drum spre muncă. Ai grijă totuși, poate unele texte o să-ți provoace erecție (ar fi un mega compliment pentru mine), dacă te regăsești în ele.

Vei găsi pe alocuri înjurături, precum pulă, pizdă, floci, muie, labă, căcat, scrot și alte cuvinte din astea.

Uneori, vei găsi înjurături scrise cu font mare, așa.

Citat din mine

Poate e bine să nu stai prea aproape de cineva care vede peste umărul tău ce citești.

Cu toate astea, simte-te liber să-mi lași comentarii la articole, să lași un mesaj pe pagina de Contact, poți chiar să le dai share în social media dacă vrei. Dar nu te aștepta să intervin în social media. Răspund la comentariile de aici și la mesajele private. Atât.

Cine se regăsește în articolele mele

Cred că majoritatea bărbaților au avut, cel puțin o dată, fantezii legate de masturbare. Locuri unde să o facă, când să o facă și la ce să se uite. Poate ai folosit pastile de potență ca să te țină erecția cât ți-o frecai, ca să poți folosi unguente pentru penis să meargă totul mai bine.

Nu te judec. Aici nu te va judeca nimeni. Poate totuși negi că ți-o iei la labă și vrei să nu știe nimeni, nimic. Nici așa nu te judecă nimeni. Poate ești pudic. Eu nu sunt, și scriu așa cum gândesc. Așa că nu te obligă nimeni să citești dacă te simți stânjenit de ce vei găsi aici.

Scriu pentru bărbați, 99% din cititorii mei. Deși, surprinzător, mai bine de 20% sunt femei. Poate vor să afle cum gândește un bărbat sau au întâlnit anumite probleme la iubitul sau soțul lor. Tot ce e posibil.

Scriu pentru oamenii care se simt singuri, deși sunt înconjurați de oameni. Scriu pentru cei care nu mai găsesc nicio satisfacție în ceea ce fac, și se întreabă dacă au nevoie de terapie sau e doar o fază prin care trec.

Scriu pentru inadaptați, cei care nu suportă rahaturile altora și preferă să stea singuri decât să stea cu oameni toxici. Sau cu oameni banali, care îi plictisesc. Și eu de mii de ori aș citi un roman de Dostoievski decât să ies la o bere cu niște tipi care vorbesc doar despre fotbal și, ocazional, despre locurile lor de muncă. Nu îi judec pe oameni, dar mă plictisesc uneori atât de mult încât simt că-mi irosesc timpul cu ei.

Scriu pentru cei cu probleme cu potența, cu probleme de cuplu, cei care se masturbează și le e frică să recunoască față de iubitele sau soțiile lor. Pentru cei care deși sunt veterani în relațiile lor, au încă fantezii cu alte femei. Scriu pentru toți ăia cu probleme care caută soluții și s-au săturat de căcaturile pe care le găsesc pe net.

Cine sunt eu și de ce nu zic niciodată cine sunt

Dacă ai citit pagina despre Singuraticul, mai multe nu o să afli despre mine. Nu vreau să îmi dezvălui identitatea completă, pentru că aici vreau să fiu liber, să scriu liber ce gândesc, fără să-mi ia lumea cu asalt Facebook-ul sau alte profile de social media.

Sunt mulți hateri, prea mulți chiar. Și n-am chef să mă cert cu nimeni. De-asta nu o să afli niciodată numărul meu de telefon, adresa mea personală de email, numele meu complet, vârsta și nici măcar orașul unde locuiesc.

Tot ce trebuie să știi despre mine este că sunt un om real, ca și tine, care gândește, lucrează și respiră pe planeta asta de zeci de ani. Am experiență profesională, am facultate, master și aproape că am făcut și doctoratul. Am citit multe cărți, am studiat, așa că stai fără griji, nu vei citi aici articole scrise de un prostănac.

Sunt un tip cu capul pe umeri, cu ceva experiență de viață, care a făcut acest blog ca să centralizeze problemele cu care s-a confrundat, cu potența și în relații. Am stat prea mult pe forumuri, și acum e timpul să am propriul meu forum.

Gata, atât pentru azi. Spor la citit. Aici vei găsi lista cu toate articolele mele.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email

More Interesting Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest website folosește cookieuri pentru a îți îmbunătăți experiența. Acestea nu înregistrează date cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe acest website, îți exprimi acordul asupra termenelor și condițiilor site-ului.