Merită să îți pui bile în penis? Ce riscuri sunt

bile în penis

Despre penis există multe curiozități, mituri și tot felul de bazaconii. Oamenii și-au creat o întreagă cultură în jurul lui, îl idolatrizează și au inventat o mulțime de glume (dar și înjurături) legate, într-un fel sau altul, de penis. Așadar, nu e de mirare că există persoane care vor să și-l cosmetizeze, să îl înfrumusețeze, să își pună bile în penis. Merită oare să faci asta?

Ei bine, citește să afli mai departe. Pot să-ți zic de pe acum că nu merită să riști să îți pui bile în penis, însă nu o să mă crezi dacă nu vin cu argumente.

Bile în penis: ce sunt ele, cum e procedura

Încă de acum 5 secole, bărbații au căutat tot felul de metode ca să-și maximizeze potența. Procedura de introducere a bilelor în aparatul genital a pornit de la ideea de a oferi mai multă plăcere partenerei, dar și purtătorului acestor bile. Așa că a început să crească interesul, încă de acum câteva sute de ani, pentru procedura de implantare a diferitelor obiecte tari, sub pielea penisului.

Bilele se introduc fie în prepuț, fie în penis sau scrot, și ele pot fi de diferite mărimi și forme. Ele arată, în general, ca niște limitatoare de viteză de pe șosea, adică niște umflături solide. Sunt mai mari decât striațiile unui prezervativ despre care se spune că provoacă o extra doză de plăcere ambilor parteneri.

Sunt niște umflături, ce sunt introduse în cadrul unei intervenții care presupune incizii mici sau introducerea unui ac, ca la piercing-uri. Procedura depinde de mărimea și forma bilelor dorite.

Bilele în penis se pot pune la medic, însă în general nu este un serviciu pe care să îl găsești pe lista unei clinici. Este ceva neoficial, din câte am citit, și trebuie să mergi pe recomandări, să suni un prieten care cunoaște un prieten. Nu încerca asta la saloanele de piercing și tatuaje!

Băiat care discută cu medicul său despre procedura de implantare bile în penis. Color.

Riscuri dacă îți pui bile în penis

Așa cum ziceam mai sus, nu încerca să-ți pui bile în penis la un salon de piercing-uri, căci nu e același lucru. Și în cazul unui piercing, există o procedură de curățare a zonei și de întreținere a ei, câteva zile după, până se vindecă gaura. Asta îți zice la un salon profesionist, însă nu îți explică ce ai de făcut dacă vrei să-ți pui bile în penis, căci nu face parte din atribuțiile lor. Trebuie să mergi la un urolog sau chirurg estetician

Așadar, atenție unde îți pui bilele! Și, de asemenea, atenție din ce material sunt ele. Nu trebuie să fie plastic sau un metal oarecare, ci oțel inoxidabil chirurgical, titan sau chiar aur de 14k sau mai mult. Haha, îți dai seama ce tare ar fi să ai bile-n p**ă din aur, nu? Și lanț de aur la gât.

Ca efecte secundare dacă îți pui bile în penis, avem așa:

  • durere și disconfort, după procedură timp de câteva zile, durere când urinezi și durere atunci când faci sex, atât la tine cât și la parteneră. Poți avea erecții dureroase.
  • Infecție: chiar dacă procedura se realizează într-un mediu steril și de un specialist, tot există riscul apariției unei infecții. Atunci trebuie să îți îndepărtezi bilele, tot chirurgical, tot la specialist, și să tratezi zona ca să se vindece. Posibil să fie nevoie să iei și antibiotic. Pot să apară abcese.
  • Disfuncții erectile: e posibil ca fie din cauza disconfortului, din cauza durerii sau din cauză că organismul tău nu acceptă noile corpuri ce i-au fost implantate, să ai probleme în a-ți obține sau menține erecția. Sau, e posibil să ai erecție slabă, asta pentru că penisul tău va trebui să facă mai mult efort, să scoale și bilele.
  • Sângerări: atât la nivelul penisului cât și la nivelul vaginului partenerei, poate să apară disconfort. Căci acolo unde e plăcere, mai e și durere, nu? În plus, nu toate femeile acceptă un bărbat cu bile în penis, e posibil chiar să nu le placă și să le provoace răni.

Cuplu pregătindu-se de o partidă de sex fără ca ea să știe ce surpriză o așteaptă. #BileÎnPenis

Înlocuitor bile în penis

Dacă tu vrei să ai erecții tari ca piatra, și de fapt asta cauți când te gândești la bile în penis, atunci îți recomand ca alternativă cea mai bună pastilă de potență. Există și alte soluții, naturiste, care pot fi un bun înlocuitor Viagra.

Aș putea spune că există multe alte opțiuni, pastile pentru rezistență în pat dacă vrei să previi ejacularea precoce sau pastile pentru erecție dacă vrei pur și simplu să obții mai ușor și să menții erecția mai mult timp.

Dacă nu vrei pastile și nici nu ești adeptul tratamentelor naturiste, există inele pentru penis. Ele nu se implantează sau se pun sub piele, ci se aplică peste, la nevoie. Asta în timpul actului, gen le pui ca un prezervativ.

Mai sunt pe piață diverse soluții pentru mărirea penisului. Am scris despre păreri kanamicină, care se injectează în penis și nu e o soluție sănătoasă nici asta. Gelul pentru potență, mai e o altă opțiune, însă asta dacă găsești ceva care chiar funcționează. În mare parte, produsele de tip geluri sau unguente pentru mărirea penisului au efect pe termen scurt, și nu măresc cu adevărat ci creează impresia creșterii în volum prin creșterea sensibilității la orice stimul sexual și obținerea unei erecții ceva mai tari ca de obicei.

Concluzii: merită să-ți cosmetizezi aparatul genital cu bile?

Concluzia este că ar trebui să îți venerezi penisul, așa cum e. Să te bucuri de el, sănătos, nealterat, indiferent de forma sau mărimea lui. Și dacă ai un penis mic, să știi că poți satisface o femeie. Trebuie să cunoști femeia potrivită, desigur, dar și să știi să îl folosești. Căci ideea este să îi apeși pe clitoris și să îi stimulezi punctul G, și pentru asta nu e nevoie să intri în adâncime. Asta și cu degetele și limba se poate rezolva.

Așa că nu, nu se merită să-ți cosmetizezi aparatul genital și NU recomand nicio procedură de implantare bile în penis. Bucură-te de ce ai, nu îți risipi potența!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email

More Interesting Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest website folosește cookieuri pentru a îți îmbunătăți experiența. Acestea nu înregistrează date cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe acest website, îți exprimi acordul asupra termenelor și condițiilor site-ului.